Karanlık bir yolda polis aracı gördüm

karanlik-bir-yolda-p-img

Rüya:

Merhaba, rüyayı görür görmez anlatıyorum, çünkü hayatimda bu kadar korkmadım. Rüyayi saat 6.00 da gördüm Etraf kapkaranlık ama ben hayatimda öyle karanlik görmedim, rüyanin korkutucu olacağı bu karanlıktan belliydi. araba kullaniyordum, ama bu araba sanki uzanirken kullaniyor hissiyati vardi, sonra birden yavaşladım tam sol ön çaprazimda bir araba belirdi koltuklari boştu hafif ralli arabasina benziyordu, sağ arka kapisi açikti ben burdan içinin boş olduğunu koltuk dahi olmadığını anladım. tahminimce arabaya birkaç dakika ayni yerden baktiktan sonra, sol önüme başka bir araç geldi fakat o araci hiç görmedim ,öyle bir karanlik, sadece hissettim ve araba polis araci gibiydi tepe lambasi aydınlatti biraz etrafi, o araçtaki sanki konuşuyordu ama ne konuştu bilemedim, ardından ilk gördüğüm aracın hemen soluna çok yakın biçimde gri bir ford focus bir araç geldi ve içinden bir adam indi adamın yuzunu net hatirliyorum, internetteki köksal baba adında birisi var googla bakip bulabirsiniz, yüzü çok korkunçu tam sol çaprazima aniden gelip gri bir beylik silahını ikinci gelen arabaya doğrulttu aradan bir saniye geçmedende hemen bana doğrulttu yüzündeki ifade hem çok katilce hemde azicik siritiyor gibiydi, zaten o korkuyla direk firladim yataktan. hemen yazdimki unutmayayim, ruya tam anlattim

Cinsiyet:

Rumuz: D***

Doğum Tarihi: 12.06.2001

Yorum:

Güzel kalbiniz, iyi düşünceleriniz sayesinde çevrenizde sevilen biri olabilirsiniz. Okuduğunuz veya çalıştığınız yerde daha iyi bir konuma yükselme durumunuz olabilir. Ayrıca ailenizden ya da sevdiklerinizden isteyeceğiniz yardımlar size daha kolay ulaşacak olabilir. Yaptığınız işe, okuduğunuz okula biraz daha odaklanmayı düşünürseniz hayatınızda daha başarılı olabilirsiniz.

Rüya Yorumları için daha fazla

antik-kentte-tarihin-izinde-ru

Antik Kentte Tarihin İzinde: Rüya Yorumu

Bir antik kentte taş döşeli sokaklarda yürüyerek tarihin sesini duymak ve eski uygarlıkların izlerini hissetmek. Rüyanın anlamını çözmek için bir bilgeyle karşılaşmak ve aydınlatıcı bir ışıkla dolmak.

deniz-fenerinin-tepesinde-renk

Deniz Fenerinin Tepesinde: Renkli Balıklar Ve Antik Bir Şehir

Bir deniz fenerinin tepesindeyim, etrafımda sonsuz bir deniz ve gökyüzü var. Yüzen renkli balıklar ve gökyüzünde dans eden yıldızlarla uyum içindeyim. Fenerin ışığı, denizin altındaki antik bir şehri aydınlatıyor. Merakla şehre doğru yüzüyorum ve suyun altında nefes alabildiğimi fark ediyorum.

Sana Özel Rüya Yorumun

Üstelik

Ilk Alımda

ÜCRETSIZ

ILKUCRETSIZ

Koduyla!