İkizler Haftalık Burç Yorumları (14 Mart – 20 Mart Haftası)

İkizler burcunun 14 Mart – 20 Mart haftası için burç yorumları neler? İkizler burcunun 14 Mart – 20 Mart haftası neler bekliyor? İkizler burcunun 14 Mart – 20 Mart haftasında aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 14 Mart – 20 Mart haftasında iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 14 Mart – 20 Mart haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları İkizler burcu 14 Mart – 20 Mart haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

İkizler Burcu 14 Mart – 20 Mart Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Bu haftanın başlarında bazı karışık sinyaller çıkacak ve diğerlerinin sizi nasıl gördüğü üzerinde büyük bir etkisi olabilir. Ama sen istediğine karar vermedikçe durum kontrolden çıkmamalı. Perşembe veya Cuma günü adım atmanız ve işlerin doğru yönde ilerlemesini sağlamanız gerekecek. Halkınız, siz onlara ilham verene kadar biraz tuhaf görünecek ve oyalanacak. Hafta sonu, uzun sohbetler ve derin tartışmalar için mükemmeldir, bu nedenle birini daha iyi tanımaya çalışıyorsanız, onu arayın.


İkizler Burcu 14 Mart – 20 Mart Haftası Haftalık Burç Yorumu

İkizler, bu hafta büyük bir auranız var.

Hafta 13 Mart Pazar günü Balık burcunda güneşin ün ve şöhret evinizde Neptün ile kavuşum yapmasıyla başlıyor. Bugün yayınladığınız bir şey viral olabilir. Kişiden kişiye geçebilir ve arkadaş çevrenizin çok ötesine geçebilir. Uzak yerlerden yabancılardan yorumlar alabilirsiniz. İkizler, bu daha fazla takipçi edinmek için harika bir fırsat, bu yüzden kendinize olumlu ve gerçek bir şeyler gönderin.

Haftanın ortasına doğru, 17 Mart Perşembe günü, Ezoterik sanatlar evinizde Balık burcundaki Merkür, Boğa burcundaki Uranüs ile altmışlık açı yapıyor. Bugün, astrolojiyi incelemek, doğum haritanıza bakmak ve yönleri betimlemek konusunda ciddi olabilirsiniz. Ya da sarkacın hareketlerini nasıl okuyacağınızı ve onu nesneleri bulmak ve derin soruları yanıtlamak için kullanmayı öğreniyorsunuzdur. Özellikle konuyla ilgileniyorsanız, çok fazla bilgiyi özümseme konusunda bir yeteneğiniz var. Çalışmak istediğiniz bir şey arayın ve bugün zaman ayırın. Bunu birçok düzeyde anladığınızı göreceksiniz.


İkizler Burcu 14 Mart – 20 Mart Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Gözlerin açılıyor İkizler. Güneş ve Neptün on üçünde Balık burcunda hizalanırken, at gözlüğü takılıyor. Uzun zamandan beri ilk kez insanları ve durumları gerçekte kim ve ne olduklarına göre görüyorsunuz – özellikle de samimi taahhütlerinizde ve bağlantılarınızda. Bu ilk başta kafa karıştırıcı olabilir – dünyevi arayan ve bilen olarak sizin için bile – özellikle birine tüm güveninizi verdiyseniz ve ona inanmak istiyorsanız. Zor olacak olsa da, birini unutmanın tek yolunun hızlı hareket etmek olduğunu anlayacaksın. Bu, hafta boyunca diğer bekarlarla etkileşim kurmak için arkadaşlarınız ve meslektaşlarınızla daha fazla dışarı çıkmak anlamına gelir.

Özellikle onlar tarafından kör edildiyseniz, zaman alacaktır. Eğer yatırım yapıyorsanız ve ilişkinin devam etmesini istiyorsanız, o zaman onları eksiklikleri için kabul etmeli ve davranışlarıyla uzlaşmalısınız. Ama soru şu: Affedip unutabilir misin? Affedebileceğini biliyoruz. Ancak, sizi iki kez üzen ve bazen kalp ağrısından veya kötü anılardan kurtulmakta zorlandığınız hiçbir şeyi yapamazsınız.


İkizler Burcu 14 Mart – 20 Mart Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Kariyer yolundaki sonsuz olasılıkları kucakla, İkizler!

13 Mart Pazar günü Güneş, Balık burcundaki Neptün ile kavuşum yaparken, kariyerinizle sezgisel olarak uyumlu hissedebilirsiniz. Bu güzel kavuşum, yapmaya karar verdiğiniz her şeyi başaracağınızı bilerek, kariyerinize inançla dalmanıza yardımcı olur. Güneş ertesi gün Boğa burcunda geri giden Kuzey Ay Düğümü ile altmışlık açı yaptığından, zihniyetinizin profesyonel bakış açınızda çok önemli bir rol oynayabileceğini görebilirsiniz. Altmışlık, bilinçaltı profesyonel görüşlerinizi yalnızca umutla değil, aynı zamanda sağduyuyla da temellendirir. Profesyonel olarak başaracağınız şeylerin gidişatı hakkında olumlu bir şekilde gerçekçi hissedebilirsiniz. Şans eseri, bir özgüven artışına ihtiyacınız varsa, o zaman 17 Mart Perşembe günü Balık burcundaki Merkür Uranüs Boğa burcunda altmışlık açı yaptığında onu bulabilirsiniz. Bu altmışlık açı, profesyonel çabalarınız hakkında radikal bir şekilde olumlu düşünmenizi umarak, ani bir açıklama işlevi görebilir. Başarılarınızı veya mirasınızı nasıl gördüğünüzü önemli ölçüde şekillendirebilecek bir şey söylenebilir. 18 Mart Cuma günü Başak burcundaki dolunayına kadar her türlü içsel eleştiriyi bırakmaya hazır olabilirsiniz. Dolunayın altında olumsuz kendi kendine konuşma ve kalıcı endişeleri serbest bırakın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.