İkizler Burç Yorumları 8 Mart 2022

İkizler burcunun 8 Mart 2022 Salı günü için burç yorumları neler? İkizler burcunun 8 Mart 2022 Salı günü neler bekliyor? İkizler burcunun 8 Mart 2022 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 8 Mart 2022 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 8 Mart 2022 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları İkizler burcu 8 Mart 2022 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

8 Mart 2022 Salı İkizler Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Hayat şimdi midilliye binmek gibi — başta çok eğlenceli ama mekan değişikliği olmazsa her şey çok çabuk eskiyecek. Hareket ettirmeye devam et.


8 Mart 2022 Salı İkizler Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bugün tüm cephelerde ilerlemenin tadını çıkaracaksınız – defnenize güvenmediğinizden emin olun.


8 Mart 2022 Salı İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Ay, Boğa burcunu ve on ikinci evinizi dengeleyerek yolculuğunu tamamlarken, bu sabah sakin bir ruh halinde olacaksınız, sevgili İkizler. Neyse ki, öğleden sonra gelmeden hemen önce bir enerji akışı sizi bulacak ve Luna sizin burcunuza girecek. Bu titreşimler, son zamanlarda, özellikle de ayın Venüs ve Mars’ı öptüğü bu akşam, kendinizi kötü hissediyorsanız, tekrar odaklanmanıza yardımcı olacaktır. Bu kozmik iklim size ilham vermiş ve yeni konseptleri keşfetmeye hazır hissetmenizi sağlayacak, bu yüzden gün bitmeden yeni bir şeyler denemekten korkmayın.


8 Mart 2022 Salı İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sonraki adımlar üzerinde düşünmek için bir dakikanızı ayırın İkizler. Bekar veya önceden alınmış, bu özellikle Ay, istikrar arayan Boğa ve kapanış, rüyalar ve perde arkasındaki her şeyle ilgili on ikinci eviniz arasında parıldadığında geçerlidir. Ya bilinçli olarak sevginizi kilit altında tutmayı seçiyorsunuz ya da gizlice ileriye dönük planlar yapıyorsunuz. Ayın, sekizinci birleşme eviniz, paylaşılan kaynaklar ve ruh eşi bağlantıları aracılığıyla Oğlak burcundaki güç merkezi Plüton’a eş zamanlı olarak uyumlu bir üçgen oluşturacağını ve bu da samimi birlikteliklerinizi çevreleyen duygusal temalara vurgu yapacağını unutmayın. Mevcut taahhütlerinize nerelerde güven eksikliği yaşadınız?


8 Mart 2022 Salı İkizler Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Bugün, ay burcunuz İkizler’de olduğu için kendinizi biraz savunmasız hissedebilirsiniz. Meraklı doğanız yükselir ve iş çalışmaya geldiğinde sizi birkaç farklı yöne çeker. Profesyonelliğinizi, kimliğinizi nasıl sunduğunuz ve buna göre kendinizi nasıl konumlandırdığınız aklınıza gelebilir. Kariyerinizin yönünü düşünürken, Ay’ın Kova’da Venüs ve Mars ile üçgen açı oluşturması sizi destekleyecektir. İddialı Mars liderliği almaya hazır ve tatlı Venüs anlaşmayı imzalarken, çeşitli profesyonel olasılıkları keşfetmelisiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.