İkizler Burç Yorumları 5 Mart 2022

İkizler burcunun 5 Mart 2022 Cumartesi günü için burç yorumları neler? İkizler burcunun 5 Mart 2022 Cumartesi günü neler bekliyor? İkizler burcunun 5 Mart 2022 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 5 Mart 2022 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 5 Mart 2022 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları İkizler burcu 5 Mart 2022 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

5 Mart 2022 Cumartesi İkizler Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bugün herkes aksiyondan bir parça istiyor ve rekabeti savuşturduğunuz için şanslısınız. Sadece sohbeti minimumda tutun ve yapılacaklar listenizdeki işaretli onay işaretlerinin sayısını en üst düzeye çıkarın.


5 Mart 2022 Cumartesi İkizler Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bazı şeyleri feda ettin, ama bugün zaten o kadar da önemli olmadıklarını anlayacaksın.


5 Mart 2022 Cumartesi İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Her şey olması gerektiği gibi oluyor İkizler. Örneğin, ay, ateşli Koç burcunda parıldamaya devam eder, sosyal açıdan bilinçli on birinci evinizi, topluluklarınızı ve dünyaya ait olma duygunuzu ateşler; bu nedenle, seçeneklerinizi keşfetmek ya da sadece arkadaşlarınızla biraz zaman geçirmekle ilgileniyor olabilirsiniz. . Bekar? Bağlı bir ortaklık fikrine gönülsüz olduğunuzdan değil, tabağınızda fazlasıyla yeterli ve en iyi yanınız var mı? Hiç de kötü değil. Ne de olsa, kariyerinizin onuncu evini bırakın, Güneş’in Balık burcundaki şanslı Jüpiter ile güçlerini birleştirmesi her gün olmuyor. #ÜzgünümÜzgünüz


5 Mart 2022 Cumartesi İkizler Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Sahip olduğun her şeyi ver, İkizler! Şimdi profesyonel olarak dönüşme zamanı, bu da size hizmet etmeyen şeyleri bırakmanız gerektiği anlamına geliyor. Mars ve Venüs Oğlak burcundaki Plüton ile kavuşum yaptığında eski alışkanlıkların yok olmasına izin vermek normalden daha kolay olabilir. Pluto, ortak varlıklarınız, kaynaklarınız veya yatırımlarınız söz konusu olduğunda sevgili gezegenleri başarmaya veya kırmaya teşvik ediyor. Bugün kitaplarınıza iyi bakın. Hangi taahhütler ve ortaklıklar mali açıdan tesadüfi? Şimdi sadece neyin işe yaradığına öncelik verme zamanı!


5 Mart 2022 Cumartesi İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Koç ayı Satürn ve Merkür ile tatlı bir bağlantı oluşturduğundan, bu sabah bir grup meditasyonuna veya manevi uygulamaya katılmayı düşünebilirsiniz, tatlı İkizler. Bu titreşimler, evrenle bağlantı kurmak için mükemmeldir, ancak topluluk arzusu da sizi bulacaktır. İster bir grup içinde ister kendi başınıza pratik yapıyor olun, diğer tarafa dikkatinizin bir kısmını vermeniz önemli olacaktır, çünkü o şu anda sizinle bağlantı kurmanın ve size rehberlik etmenin yollarını arayacaktır. Bu duygular, tutkulu Mars ve tatlı Venüs’ün devrim niteliğindeki Kova’ya dönüştüğü bu akşamdan başlayarak, önümüzdeki birkaç hafta boyunca devam edecek.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.