İkizler Burç Yorumları 31 Mart 2022

İkizler burcunun 31 Mart 2022 Perşembe günü için burç yorumları neler? İkizler burcunun 31 Mart 2022 Perşembe günü neler bekliyor? İkizler burcunun 31 Mart 2022 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 31 Mart 2022 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 31 Mart 2022 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları İkizler burcu 31 Mart 2022 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

31 Mart 2022 Perşembe İkizler Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Kendi kafandan çık ve evinden çık. Kendine sosyal bir hayvan olduğunu hatırlatmalısın. Grrrr, bebeğim!


31 Mart 2022 Perşembe İkizler Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Çevrenizdeki insanların motivasyonlarını öğrenin; kimin bir şey sakladığını değerlendirin.


31 Mart 2022 Perşembe İkizler Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Ateşini ne körüklüyor, İkizler? Ay cesur Koç’ta olduğu için, iş arkadaşlarınız, topluluklarınız ve özlemleriniz hakkında özellikle tutkulu hissedebilirsiniz. Ay enerjisi sizi heyecanlandırır ve diğer profesyonel liderlerle çevrimiçi ve çevrimdışı bağlantı kurmaya hazır hale getirir! İletişiminizde daha açık hissedebilirsiniz, bu da kolayca ağ kurmanıza izin verir. Luna, hayalleriniz ve dilekleriniz konusunda özellikle coşkulu hissedebilir, bu da ilerleme arzunuzu körüklemek için yeterli olabilir. Özlemlerinize bir adım önde başlayabilirsiniz, ancak ivmenizi kaybetmek yerine yolda kalmaya çalışın.


31 Mart 2022 Perşembe İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili İkizler, Ay Koç burcunda yolculuğuna başlarken, bugün onbirinci evinizi harekete geçirerek yeni arkadaşlar edinmek kolaylaşacak. Platonik veya romantik olarak ilgilendiğiniz biriyle sohbet başlatmak istiyorsanız utanmayın, çünkü sosyal kimyanıza dokunmak oldukça organik hissettirecektir. Ayın iletişimsel Merkür’e uyum sağladığı ve sesinizi kullanmanız için size ilham verdiği bu akşam internete girmek için kendinize izin verin. Önemli olduğunu düşündüğünüz konuları tartışmak veya bilgileri paylaşmak istiyorsanız sorun değil, ancak zehirli siyasi tartışmalara veya hararetli tartışmalara girmemeye çalışın.


31 Mart 2022 Perşembe İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Yüz yüze veya sosyal medya aracılığıyla, akranlarınız üzerinde bir izlenim bırakıyorsunuz, İkizler. Ve, bekar veya zaten romantik bir şekilde bağlı olmanıza rağmen, ay ve gezegen yöneticiniz, Merkür’ün Koç’ta – sosyal olarak yönlendirilen onbirinci eviniz, topluluk ve dünyadaki aidiyet duygusu aracılığıyla – bugünün kavuşumu, sahip olmanıza eşdeğerdir. boğazınızda bir mikrofon var, bu yüzden onu akıllıca kullandığınızdan emin olun. Ayrıca, bir şey hakkında bilinçaltı olmaya çalışıyorsanız, zahmet etmeyin. Bundan daha yüksek sesle olmaz, ama dahası var. Venüs, Kader Düğümleri ile kare açı yapacak, bu da şu anda aşk felsefeniz hakkında önemli bir şeyler öğreneceğiniz anlamına geliyor.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.