İkizler Burç Yorumları 3 Mart 2022

İkizler burcunun 3 Mart 2022 Perşembe günü için burç yorumları neler? İkizler burcunun 3 Mart 2022 Perşembe günü neler bekliyor? İkizler burcunun 3 Mart 2022 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 3 Mart 2022 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 3 Mart 2022 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları İkizler burcu 3 Mart 2022 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

3 Mart 2022 Perşembe İkizler Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Güçlü fikirleriniz var, bu doğru – ama insanların patronluk tasladığını düşünmemesi için kendinizi tutmak isteyebilirsiniz. Bugün, yine de, içinizdeki her şeyi bilen içinizin tüm ihtişamlı her şeyi bilmişliğiyle coşmasına ve eğlenmesine izin verin. Diğerleri iddialarınıza saygı duyacaktır.


3 Mart 2022 Perşembe İkizler Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bugün kişisel zamanınızın bir kısmını feda etmek büyük fayda sağlayacaktır, bu yüzden kendinizi paylaşın.


3 Mart 2022 Perşembe İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili İkizler, bugün işte dikkate alınması gereken bir güç olacaksınız, özellikle de Balık burcunun Venüs, Mars ve Plüton ile bir dizi olumlu açı oluşturduğu öğleden sonra. Bu enerjiyi amacınızı savunmak için kullanın ve kendiniz için daha iyi bir zam veya pozisyon için pazarlık yapma zamanı geldiyse, geri durmayın. Neyse ki, tüm günü iş veya profesyonel hedeflerle dolu olarak geçirmek zorunda kalmayacaksınız. Bu akşam ay ateşli Koç burcuna geçtiğinde ve on birinci evinizde bir ateş yaktığında bir değişim tezahür edecek. Bu enerjiyi mahallenizi keşfetmek için bir bahane olarak kullanın ve günün yorgunluğunu attıktan sonra en iyi arkadaşınızı sizinle yeni bir restoran veya bar denemeye davet edin.


3 Mart 2022 Perşembe İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kendinizi veya bir şekilde hissediyorsanız, havasından şüphe etmeyin, İkizler. Aslında, baştan çıkarma tanrıçası Venüs’ün, seksle ilgili sekizinci eviniz, paylaşılan kaynaklar ve ruh eşi bağlantıları bir yana, için için yanan Plüton ile güçlerini birleştirmesi her gün değildir. İster bekar, ister aşık olun ya da zaten romantik bir şekilde bağlı olun, kesin olan bir şey var: cinsel açıdan karizmatik ve çekici olmanın yanı sıra, aşk hayatınızda daha fazla tutku ve yoğunluk arzuluyorsunuz. Kendinizi, bir tehlike ipucu yayan tabulara ve potansiyel beklentilere çekildiğini hissedebilirsiniz. Ayırt etme yeteneğinizi kullanın, ancak bu astro-hava durumunu hafife almayın.


3 Mart 2022 Perşembe İkizler Burcu Günlük İş Burç Yorumu

İkizler, Ay bugün değişken Balık burcuna girerken dikkatiniz profesyonel keşiflerinizden kariyer yolunuza, statünüze ve başarılarınıza dönüyor. Rüya gibi Luna, kariyerinize ve başarabileceğiniz her şeye idealist bir bakış açısıyla bakmanızı istiyor. Yetenekleriniz, hayal gücünüz ve yaratıcı becerileriniz ile tanınmayı hayal edebilirsiniz. Ay sizi savunmasız bir kamu spotuna sokabileceğinden, kariyeriniz hakkında normalden daha hassas hissedebilirsiniz. Kendinize odaklanırken herhangi bir yorumu veya geri bildirimi kalbe almamaya çalışın!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.