İkizler Burç Yorumları 25 Mart 2022

İkizler burcunun 25 Mart 2022 Cuma günü için burç yorumları neler? İkizler burcunun 25 Mart 2022 Cuma günü neler bekliyor? İkizler burcunun 25 Mart 2022 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 25 Mart 2022 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 25 Mart 2022 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları İkizler burcu 25 Mart 2022 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

25 Mart 2022 Cuma İkizler Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Sahip olduğunuzu düşündüğünüzden daha fazla mojonuz var ve ani bir çılgınlık gösterisiyle sizi ve arkadaşlarınızı şaşırtmak üzere. Onu sevmeyi öğrenin.


25 Mart 2022 Cuma İkizler Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bugün kısıtlamalar getiriyor. Sizi engellemelerine izin vermeyin – etraflarında bir yol bulun.


25 Mart 2022 Cuma İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Ay, sekizinci evinizi harekete geçirerek Oğlak burcunda yoluna devam ederken, sevgili İkizler bugün yoğun bir ruh halinde olacaksınız. Bu titreşimler sizi kesinlikle yolunuzda ilerlemeye motive edebilirken, aradığınız dönüşüm için sabırsız olmamaya çalışın, çünkü bu şeyler zaman alabilir. Hedeflerinizin ardındaki lojistik yüzünden hüsrana uğramak yerine, kendinize bir yapılacaklar listesi oluşturun ve bu listeyi aşma sürecinde rahatlık bulun. Luna ve devrim niteliğindeki Uranüs arasındaki tatlı bağlantı sayesinde, bu öğleden sonra duygusal atılımlar tezahür edecek ve sürecinizle barışmanıza yardımcı olacak.


25 Mart 2022 Cuma İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kararlı bir ortaklık geliştirmenizi engelleyen nedir, İkizler? Ay, ciddi Oğlak burcuna girer ve seks, birleşmeler, samimi birliktelikler ve paylaşılan kaynaklarla ilgili erotik sekizinci evinize daha fazla vurgu yapar, bu da muhtemelen taahhütlerinizin temeline ve kişilerarası bağlantılara odaklandığınız anlamına gelir. Dahası, Ay, Boğa’da özgürlüğü seven Uranüs ile buluşacak – gizli onikinci kapanış eviniz, rüyalar ve perde arkasındaki her şey aracılığıyla – sizi bilinçsiz kalıplardan ve/veya kendinizi boğuyor olabilecek korkulardan kurtulmaya teşvik edecek. bire bir bağlantılar. Sonuç olarak? Modası geçmiş bir şeye tutunuyorsunuz ve artık en yüksek iyiliğinize hizmet etmiyorsunuz.


25 Mart 2022 Cuma İkizler Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Sana olan borcun için ayağa kalk İkizler. Genelde kolay değişebilen bir burç olsanız da Oğlak burcundaki son dördün ay sizi harekete geçmeye teşvik edecek. Bu ay evresi, varlıklarınızı veya kaynaklarınızı dönüştürmenize olanak tanıyan bir tür krizle başlar. Artık profesyonel çabalarınızı desteklemeyen yatırımları veya kaynakları bırakmanın zamanı gelmiş olabilir. Belirli yolların sona ermesine izin verdiğinizde, bu, daha iyi finansal fırsatlar ayarlamanıza ve bulmanıza yardımcı olabilir. Şimdi önemli varlıklara öncelik verme zamanı!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.