İkizler Burç Yorumları 24 Mart 2022

İkizler burcunun 24 Mart 2022 Perşembe günü için burç yorumları neler? İkizler burcunun 24 Mart 2022 Perşembe günü neler bekliyor? İkizler burcunun 24 Mart 2022 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 24 Mart 2022 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 24 Mart 2022 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları İkizler burcu 24 Mart 2022 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

24 Mart 2022 Perşembe İkizler Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

İnsanların en azından bir süreliğine senin ciddi yanını görmeleri gerekiyor. Kendinizi genellikle ünlü olduğunuz sohbet kasırgasına kaptırmayın.


24 Mart 2022 Perşembe İkizler Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Biriyle telefon etiketi mi oynuyorsunuz? Vazgeç ve başka bir gün iletişim kur.


24 Mart 2022 Perşembe İkizler Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Varlıklarınız üzerinde nasıl daha fazla yetki sahibi olabilirsiniz, İkizler? Ay bugün kardinal Oğlak burcuna girerken, sezgisel olarak bir lider olarak hareket etmeye yönlendirildiğinizi hissedebilirsiniz. Değişken benliğiniz pasif ve uysal olabilse de, ay enerjisi farklı bir yaklaşımı teşvik eder. Artık paylaşılan varlıklarınız, kaynaklarınız ve yatırımlarınız üzerinde daha fazla kontrol sahibi olmanın zamanı geldi. Satın almak, satmak veya birleşmek istiyorsanız, ay enerjisi sezgisel ama mantıklı bir şekilde size rehberlik edebilir. Plan boyunca üzerinde çalışılacak birkaç uygun hedefle uzun vadeli bir planı eğlendirmek için mükemmel bir ay bile olabilir.


24 Mart 2022 Perşembe İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

İster sert bir şekilde eziliyor olun, sevgilinizle tartışıyor olun, ister mutlu bir şekilde aşık olun, Yay burcu ve Balık burcundaki Merkür arasındaki sert bağlantı sayesinde kalbiniz işinizin önüne geçebilir. Zihninizi ilişkinizden uzak tutmak zor bir görev olabilir, bu da yapılacaklar listenizi küçük, yönetilebilir adımlara ayırmanızı önemli hale getirir. Neyse ki, Luna dengeleyici Oğlak burcuna girdiğinde bu öğleden sonra hava değişecek. Bu enerjiyi, bu sabah beyninizde beliren örümcek ağlarını sallamak için kullanın ve özellikle bir çatışmaya kapıldıysanız, kişisel gücünüze adım atmaktan korkmayın.


24 Mart 2022 Perşembe İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Öncülük etmek ya da kendini tutmak, işte bütün mesele bu, İkizler. Ne de olsa, Ay’ın Yay burcunda parıldamasına ek olarak – taahhüt ettiğiniz yedinci anlaşmalar, uzlaşmalar ve diğer önemli eviniz – Luna, otoriter onuncu eviniz aracılığıyla Balık burcundaki Merkür ve Neptün ile aynı anda çatışacak. Tek ve ezici? Gelecekten emin olmadığınızda, irade ve zehirlilik savaşına kapılmak kolaydır, bu yüzden bu zamanda akışa devam etmek çok önemlidir. Kader düğümleriyle uyum içinde olan Merkür, bilinçli zihninize önemli bir şey getiriyor.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.