İkizler Burç Yorumları 22 Mart 2022

İkizler burcunun 22 Mart 2022 Salı günü için burç yorumları neler? İkizler burcunun 22 Mart 2022 Salı günü neler bekliyor? İkizler burcunun 22 Mart 2022 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 22 Mart 2022 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 22 Mart 2022 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları İkizler burcu 22 Mart 2022 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

22 Mart 2022 Salı İkizler Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Sohbetinizi açın! 24 saat içinde söyleyeceğiniz milyonlarca şey var ama insanlar her şeyi duymaya hazır. İşiniz bittiğinde boğazınız ağrıyabilir, ancak buna değecektir.


22 Mart 2022 Salı İkizler Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

En yeni tanıdıklarınızla daha yakın olun – sağlam bir temel oluşturmak için zaman ayırın.


22 Mart 2022 Salı İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

İkizler ilişkinizde karşılıklılık var mı? Sadece moralinizi bozuyor olsanız bile, bugünün astro-havası sizi ortaklığınız için yaptığınız iş üzerinde düşünmeye çağırıyor. Eşit miktarda alma ve verme var mı? Ay, Akrep burcunda ve detay odaklı altıncı evinizde sona ermeden önce, birleşme, paylaşılan kaynaklar ve işbirliklerinden oluşan sekizinci eviniz aracılığıyla Oğlak burcundaki Plüton ile buluşacak ve bağlantınızın temeli ile çabalarınız arasında uyum yaratacaktır. Siz ve özel birinizle orta yolda nasıl tanışıyorsunuz? Her şey devam eden bir çalışmadır ve ilişkiniz bir istisna değildir.


22 Mart 2022 Salı İkizler Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Devam et, İkizler! Ay karşı burcunuzda olduğuna göre, iş ilişkileriniz ve profesyonel taahhütlerinizle ilgili bazı hamleler yapmaya hazır olabilirsiniz. Ancak yola çıkmadan önce, Boğa’da Uranüs ile Kova burcunda Mars’a yaslanın. Gergin olsa da kare, genişlemenin değerini yeniden düşünmenize yardımcı olabilir. Mars, eğlenceli atipik yolları içerebilecek geleneksel olmayan profesyonel gelişim araçlarını keşfetmek istiyor. Bireysel profesyonel yolculuğunuza ne kadar çok eğilirseniz, Uranüs, gelişiminizin değerine zihinsel olarak açık olmanız için sizi o kadar zorlar.


22 Mart 2022 Salı İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Ay, Akrep’te yolculuğuna devam ederken, Plüton ile tatlı bir bağlantı kurarken, sevgili İkizler bugün hizmette olmak isteyeceksiniz. Bu titreşimler, gerektiğinde yardım veya tavsiye vermeniz için size kesinlikle ilham verecek olsa da, herhangi bir istenmeyen tavsiye vermeden önce izin almalısınız. Başkaları işlerini mikro düzeyde yönetiyormuş gibi hissederlerse, yardım sağlama arzunuz da geri tepebilir; bu nedenle, işleri ne kadar çok düzeltmek isteseniz de, sınırları aşmamaya çalışın. Luna Yay burcuna geçerken bu öğleden sonra bir değişim hissedeceksiniz ve odağınızı kalbin meselelerine yönlendirecek.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.