İkizler Burç Yorumları 18 Mart 2022

İkizler burcunun 18 Mart 2022 Cuma günü için burç yorumları neler? İkizler burcunun 18 Mart 2022 Cuma günü neler bekliyor? İkizler burcunun 18 Mart 2022 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 18 Mart 2022 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 18 Mart 2022 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları İkizler burcu 18 Mart 2022 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

18 Mart 2022 Cuma İkizler Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Pek çok güçlü fikriniz var, ancak bu, özellikle ikna edici bir argümandan etkilenmeyeceğiniz anlamına gelmiyor. Böyle akıllı arkadaşlarla uzun sohbetler yapmak harika.


18 Mart 2022 Cuma İkizler Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

İşleri yavaşlatmaya başlamalısınız — yoldaki eğlenceli virajlara hazır olun.


18 Mart 2022 Cuma İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Balık güneşi güç gezegeni Plüton ile bağlantı kurarken, sevgili İkizler, bugün kendiniz için savunma yapmaktan ve müzakere etmekten korkmayın. Bu titreşimler, profesyonel hedeflerinizde ilerleme kaydederken fırsatı yakalayabilmeniz için kişisel otoritenizden yararlanmanızı isteyecektir. Bu arada ay, uyumlu Terazi’den geçerek sizden daha iyi bir iş-yaşam dengesi uygulamanızı istiyor. Bu enerjiyi, hafta boyunca biriken herhangi bir gerilimi veya stresi serbest bırakmak için kullanın. Bu akşam, kendinize çok fazla hak ettiğiniz bir öz bakımla meşgul olurken duygusal olarak şarj olabilmeniz için fişi prizden çekmenize izin verin.


18 Mart 2022 Cuma İkizler Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Yaşam tarzın için teşekkür et, İkizler! Son altı ayda özel hayatınızda ciddi değişiklikler yapmış olabilirsiniz. Evden çalışıyorsanız ofisinizi onarmak veya iş sonrası mükemmel bir kaçamak için evinizi düzenlemek gibi ev içi görevleriniz öncelik kazanmış olabilir. Diğer önemsiz ama önemli projelere de öncelik verilmiş olabilir. Şimdi Mercurial Virgo’da dolunay altında, aklınız son dakika düzenlemeleriyle yarışıyor olabilir. Özel hayatınızda bir şeyler yapmak için acele ettiğinizi düşünüyorsanız, zihninizi yavaşlatmayı unutmayın.


18 Mart 2022 Cuma İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

İkizler, cesur hamleler yapıyorsun ve sen de rol arıyorsun. Bekar, ezici veya zaten romantik bir şekilde bağlı olan ayın geveze Terazi’ye geçişi, aşk, tutku, zevk ve kendini ifade etme ile ilgili gösterişli beşinci evinize duygusal bir çekim getiriyor, ancak dahası var. Özel birinin mesajı alıp almadığını mı merak ediyorsunuz? Şanslısınız ki, Ay, macera dolu dokuzuncu eviniz, yabancı topraklar ve dünyevi girişimler aracılığıyla Kova’daki Mars ile uyum sağlayacak, bu yüzden bu mesajı göndermekten çekinmeyin. Daha da iyisi, bilinçaltı gelme enerjisiyle o havalı özçekimi yayınlayın. Sevdiklerinizin sizi izleyeceğinden emin olabilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.