İkizler Burç Yorumları 17 Mart 2022

İkizler burcunun 17 Mart 2022 Perşembe günü için burç yorumları neler? İkizler burcunun 17 Mart 2022 Perşembe günü neler bekliyor? İkizler burcunun 17 Mart 2022 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 17 Mart 2022 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 17 Mart 2022 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları İkizler burcu 17 Mart 2022 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

17 Mart 2022 Perşembe İkizler Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Sahnenize yeni bir oyuncu çıkacak ve evi yıkacaklar. Devam etmek istiyorsanız biraz hızlı doğaçlama yapmanız gerekebilir.


17 Mart 2022 Perşembe İkizler Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bir şeyler üzerinde kafa yormanın eğlenceli olmadığını düşünüyorsanız, üzücü bir hareketin tadını çıkarmayı deneyin.


17 Mart 2022 Perşembe İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili İkizler, Başak ayı geniş Jüpiter ile karşı karşıya gelip dördüncü ve onuncu evlerinizi harekete geçirirken, taşan bir iş yükü bugün kendi ihtiyaçlarınızın önüne geçebilir. Gününüze organizasyon ve istikrar getirmeye yardımcı olmak için projelerinizi küçük, yönetilebilir adımlara bölmeye çalışın. Luna ve Neptün arasındaki sert karşıtlık sayesinde, akşam yaklaşırken biraz kopukluk hissedebilirsiniz, bu da yere ve merkeze odaklanmanızı önemli kılar. Bu akşamın ilerleyen saatlerinde, dolunay gökyüzünde tezahür ederek odağı ev hayatınıza getiriyor. Bu titreşimler, alanınızı temizlemek için mükemmeldir. Ritüel bir duman temizliği de bu kozmik iklimden en iyi şekilde yararlanmanıza yardımcı olabilir.


17 Mart 2022 Perşembe İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Çıkma fikrine gönülsüz olduğundan değil, sadece kabul etmek istediğinden daha fazlasıyla meşgulsün, İkizler. Bekar ya da ezik, bu özellikle bugün doğrudur, çünkü ay dördüncü sezgi evinizde, aile meselelerinde ve evim güzel evinde dolaşmaya devam edecek, ancak güvenli alanınıza geri çekilmek söylemekten daha kolay. Onuncu otorite eviniz aracılığıyla Merkür, Jüpiter ve Neptün ile doğrudan karşıt pozisyonda otururken, romantik bir durumda liderliği ele almak yerine enerjinizi ve ruhunuzu yeniden şarj etmek için daha fazla zamana ihtiyacınız olabilir. Acele etmeyin.


17 Mart 2022 Perşembe İkizler Burcu Günlük İş Burç Yorumu

İkizler, bugün birkaç ampul anına hazır olun! Merkür Balık burcunda Uranüs ile Boğa burcunda altmışlık iken kariyeriniz, profesyonel durumunuz ve hatta başarılarınız ile ilgili birkaç ani farkındalık yaşayabilirsiniz. Merkür, neyi başarabileceğinizi veya kendinizi profesyonel olarak nasıl sunabileceğinizi hayal ediyor. Yani Uranüs ile olan altmışlık bir uyanma, sarsılma anını ima edebilir! Uranüs bilinçaltınızda titrediği için daha içsel olabilir. Ancak kariyerinizi etkileyebilecek bir aydınlanmanız varsa, bunu bir yere yazmalı veya bir sırdaşla konuşmalısınız!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.