İkizler Burç Yorumları 16 Mart 2022

İkizler burcunun 16 Mart 2022 Çarşamba günü için burç yorumları neler? İkizler burcunun 16 Mart 2022 Çarşamba günü neler bekliyor? İkizler burcunun 16 Mart 2022 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 16 Mart 2022 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 16 Mart 2022 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları İkizler burcu 16 Mart 2022 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

16 Mart 2022 Çarşamba İkizler Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Cesaret senin yeni en iyi arkadaşın – önce konuş ve bir cevap için susma. Sözel bir pala ile sorunları kesin.


16 Mart 2022 Çarşamba İkizler Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

İlişkilerinizi şu anda doğal dinamiklerini aşmaya çalışmayın.


16 Mart 2022 Çarşamba İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Başak ayı Mars ve Venüs ile dengesiz açıları paylaştığı için, evdeki düzensizlik sizi bugün oyundan atabilir, tatlı İkizler. Ev işleriyle ilgilenmek, özellikle de siz ve ev arkadaşlarınızla aranızda bir dram yaşanıyorsa, iç huzurunuzun önüne geçebilir. Yönetici gezegeniniz Luna ve Merkür arasındaki sert muhalefet sayesinde, işle ilgili stres bu akşam sizi yakalayabilir. Neyse ki, bu gecenin ilerleyen saatlerinde ay ve devrimci Uranüs arasında tatlı bir açı tezahür edecek ve son zamanlarda ruhunuzu rahatsız eden sorunları çözmenize izin verirken dinginliğinizle yeniden bağlantı kurmanıza yardımcı olacak.


16 Mart 2022 Çarşamba İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Konuşmadan önce düşün çünkü gözler senin üzerinde, İkizler. Bu özellikle gezegensel yöneticiniz Merkür’ün rüya gibi Balık’tan geçişi ve otoritenin onuncu evinden geçişi için geçerlidir, çünkü yaklaşımınız konusunda talep ettiğiniz kadar zor da olursunuz. Ayın Başak’ta parıldaması ve duygusal olarak yönlendirilen dördüncü eviniz, aile meseleleri ve en derindeki hisleriniz ile, sözleriniz hem içten hem de açık olabilir. Göğsünden atman gereken bir şey mi var? Ayın özgürlüğü seven Uranüs ile üçgen açısı sizi durgun tutan modası geçmiş kalıplardan kurtulmaya çağırıyor. Gerçek seni özgür bırakacaktır.


16 Mart 2022 Çarşamba İkizler Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Kafana girme, İkizler! Ay şimdi Merkür tarafından yönetilen burcunuz Başak’ta. İş gününüz boyunca, belki de stresi içselleştirme noktasına kadar daha içe dönük olabilirsiniz. Ay enerjisi aşırı analitik hale gelebilir, bu nedenle uzun vadede önemli olmayan küçük bir ayrıntıya veya küçük bir hataya takılıp kalabilirsiniz. Neyse ki ay, bilinçaltınızı sallayan Uranüs’ü Boğa’da üçgen yapıyor! Dünyevi üçgen sizi hızlı bir şekilde düşünmeye ve ardından gelen her düşünceyi serbest bırakmaya teşvik eder. Sonuç olarak, geviş getirme istasyonundan ayrılmak daha kolay olabilir!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.