İkizler Burç Yorumları 13 Mart 2022

İkizler burcunun 13 Mart 2022 Pazar günü için burç yorumları neler? İkizler burcunun 13 Mart 2022 Pazar günü neler bekliyor? İkizler burcunun 13 Mart 2022 Pazar günü aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 13 Mart 2022 Pazar günü iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 13 Mart 2022 Pazar günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları İkizler burcu 13 Mart 2022 Pazar günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

13 Mart 2022 Pazar İkizler Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Yeni balınızın şu anda ekstra öpüşmeye ihtiyacı var. Cömert bir miktar sağlamak için taze küçük benliğinizi kullanın.


13 Mart 2022 Pazar İkizler Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Kafanızı karıştıran konuda uzun yıllara dayanan deneyime sahip birine başvurun.


13 Mart 2022 Pazar İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Yengeç ayı, düşünceli Plüton ile karşı karşıya gelirken, tatlı İkizler, bugün duygular dorukta olacak ve masaya ham ve hassas bir enerji getirecek. Duyguların incinmesine ve yoğun güç mücadelelerine yol açabileceğinden, şu anda hararetli tartışmalara girmekten kaçının. Kendinizi derin duygular içeren ciddi bir sohbetin içinde bulursanız, konuştuğunuz kadar dinlediğinizden emin olun ve ilişkide olduğunuz kimsenin eğilimini geçersiz kılmamaya çalışın. Neyse ki, öğleden sonra ay Aslan’a girdiğinde vibe değişecek ve zihninize ve sözlerinize destekleyici bir sıcaklık getirecek.


13 Mart 2022 Pazar İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Gerçek ihtiyaçlarınızın farkında olmak, aşk hayatınızın temeli için çok önemlidir, İkizler. Ay, istikrar arayan ikinci konfor, finans ve değer sistemleri eviniz aracılığıyla Yengeç burcunda aylık ilk çıkışını yaparken, duygusal istikrarınıza daha fazla vurgu yapılıyor. Bununla birlikte, zorluk potansiyel olarak ayın güç merkezi Plüton’a doğrudan muhalefetinden kaynaklanabilir – samimi sekizinci eviniz birleşmeler, paylaşılan kaynaklar ve ruh eşi bağlantıları aracılığıyla – kendinizi önemli bir diğerinin arzularını yerine getirmekle gerçek kalmak arasında parçalanmış hissetmeniz muhtemeldir. kendine. Yüzde yüz emin olana kadar hiçbir şeyi kabul etmeyin.


13 Mart 2022 Pazar İkizler Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Küçük bir rüya gör İkizler. Güneş Balık burcunda Neptün ile kavuşum yaparken kariyer yolunuzun nereye varabileceği konusunda bolca umut var. Sulu bağlaçlar idealizm yayar ve sizi profesyonel yolculuğunuz hakkında bir iyimserlik duygusuyla düşünmeye teşvik eder. Bu geçiş sırasında daha sezgisel bir yol izlemeniz gerektiğini hissedebilirsiniz. Balık enerjisi, yaratıcılığınızı, bütünsel amacınızı ve şefkatinizi profesyonel bir bakış açısıyla keşfetmenize yol açabilir. Umutlu olun, ancak profesyonelliğinizi gerçekçi bir şekilde ele alın, özellikle de Neptün gözlerinizi buğulandırabileceğinden.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.