İkizler Burç Yorumları 11 Mart 2022

İkizler burcunun 11 Mart 2022 Cuma günü için burç yorumları neler? İkizler burcunun 11 Mart 2022 Cuma günü neler bekliyor? İkizler burcunun 11 Mart 2022 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 11 Mart 2022 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 11 Mart 2022 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları İkizler burcu 11 Mart 2022 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

11 Mart 2022 Cuma İkizler Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Vaktiniz olduğu kadar sevimli küçük şeylerle sohbet etmekten çekinmeyin – her zaman geride bırakacağınız çekiciliğin izini sürmeye hazır birileri vardır.


11 Mart 2022 Cuma İkizler Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Yabancılarla bağlantı kurmak bugün size bazı güzel sürprizler kazandıracak.


11 Mart 2022 Cuma İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Ay bugün duygularınız üzerinde sakinleştirici ve dengeleyici bir etkisi olacak olan tatlı İkizler Yengeç burcunu besliyor. Bu kozmik iklimi, hayattaki daha güzel şeyleri kucaklarken kendinizi şımartmak için bir bahane olarak kullanın, özellikle de kendinizi tedavi etmeyeli uzun zaman olduysa. Luna, devrim niteliğindeki Uranüs’ün tatlı bir yönünü oluşturduğundan, bu akşam sizi iyi hisler ve duygusal atılımlarla kutsayacak. Ne yazık ki, şifa veren asteroit Chiron ile zor bir bağlantı, bu enerjiye bir damper koymakla tehdit edebilir, bu da sevgiye eğilmenizi ve kişisel gücünüzü takdir etmenizi gerekli kılar.


11 Mart 2022 Cuma İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

İltifatlar seni rahatsız mı ediyor, İkizler? Bekar veya önceden alınmış, bugünün astrolojik havası, sizi benzersiz cazibelerinizi kutlamaya ve sergilemeye teşvik ediyor. Bu, özellikle Ay’ın duygusal Yengeç’teki yolculuğu ve istikrar arayan ikinci konfor, öz değer ve değer sistemleri evi düşünüldüğünde doğrudur, ancak dahası da var. Ay, Balık burcundaki yolculuğunun ve otoriter onuncu evinizin ortasında gezegen yöneticiniz Merkür ile aynı anda bağlantı kuracak. Bunu söyledikten sonra, aşk hayatınızla ilgili içgüdülerinizi takip edin ve liderlik etmekten korkmayın. Kendinizi şaşırtacaksınız.


11 Mart 2022 Cuma İkizler Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Güvenliğin nasıl görünüyor İkizler? Ay şimdi Yengeç burcunda, duygusal yatırımlarınızı mali durumunuza ve değer duygunuza doğru çekiyor. Özellikle bu alanda bir eksikliğiniz olduğunu düşünüyorsanız, biraz savunmasız hissedebilirsiniz. Ay, Merkür’ü Balık’ta üçgen yaptığından, kariyeriniz, profesyonel mirasınız ve hatta başarılarınız ile ilgili güvenlik veya istikrar eksikliğini fark edebilirsiniz. Neyse ki, üçlünün rahat enerjisi konuşmanıza izin verebilir. Belki de daha profesyonel hissetmek için hak ettiğiniz zam veya takdiri istemenin zamanı gelmiştir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.