İkizler Aylık Burç Yorumları Neler? İkizler Burç Yorumu Nisan 2022

İkizler burcunun Nisan ayı için burç yorumları neler? İkizler burcunun Nisan ayı neler bekliyor? İkizler burcunun Nisan ayı aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun Nisan ayı iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun Nisan ayı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları İkizler burcu Nisan ayı aylık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

İkizler Burcu Nisan Ayı Aylık Aşk Burç Yorumu

Hem parlak güneş hem de zihinsel olarak aktif yöneticiniz Merkür, Nisan ayının başlarında sabırsız Koç ile vakit geçirdiğinden, zihniniz meşgul ama dağınık. Kendinizi ifade etmek artık kolay değil, bu yüzden yüzde 100 sizin hatanız olabilecek yanlış anlamalara dikkat edin.

10 Nisan’daki Merkür-Plüton karesi sırasında önemli olan şeylere odaklanıyorsunuz, ancak derin kişisel bağlantılar kurmak için çok uğraşıp başarılı olamamak son derece hayal kırıklığı yaratabilir. Şimdi romantik ilişkileri yoğunlaştırmak ve geliştirmek istiyorsunuz, bu nedenle birinin aynı şeyi yapmaya ilgi duymaması son derece acı verici olabilir.

Konuşkan Merkür, Koç’un heyecan verici enerjisini onuncu ayın ilerleyen saatlerinde Boğa’nın topraklanmış havasıyla takas ediyor, bu yüzden son zamanlardaki kadar dışa dönük olmayabilirsiniz. Siz de çok daha güvenilirsiniz, ancak bunun sıkıcı hale gelmesi gerekmiyor. Düzenli olarak sosyal medyada paylaşımda bulunmak ve DM’lerinize hızlı bir şekilde yanıt vermek veya sadece eşinize daha fazla mesaj atmak, bu güvenilir geçiş sırasında aşk hayatınızı iyileştirebilir.

29 Nisan ayının sonunda, kesin olarak, Merkür, zekanızı ve çekiciliğinizi artırarak, flört burcunuza rahatça sürüklenir. Karşı koymak imkansız değilsin İkizler, ancak çoğu insan önümüzdeki haftalarda senden yayılan sıcak küstah tavır ve sevimlilik kombinasyonunu tamamen görmezden gelmekte zorlanacak.


İkizler Burcu Nisan Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

5 Nisan’da Venüs Balık’a girdiğinde kariyerinizin çiçek açmasına odaklanırken aşkı bir kenara bırakın. Hedeflerinize ulaşmak heyecan verici olsa da, özellikle onuncu ayda Merkür Boğa’ya girdiğinde zirvede yalnız olabilir. Kalbin yalnız olsa bile, İkizler, bir ilişki için acele etme.

Sosyal medyada gördüğünüz ilişkilere göz diktikten sonra, 14 Nisan’da Mars Balık burcuna geçtiğinde kendi romantik hedeflerinizi yeniden değerlendirin. Sizi romantik olarak tatmin eden şeyin ne olduğu konusunda farklı bir fikriniz olabilir. En iyi randevu geceniz on altısında Terazi burcundaki dolunay sırasında. Hiçbir koşula bağlı kalmadan yaratıcı, eğlenceli bir tarih planlayın.

Bununla birlikte, 19 Nisan’da güneş Boğa’ya girdiğinde, sizi romantizmden uzaklaşmaya ve hayatınızdaki zihinsel streslerle başa çıkmaya teşvik ederek ciddi flörtten bir adım geri atın. Biraz sabırlı olmayı deneyin.

Uzun bir çıkmaz ilişki döneminden sonra, Merkür yirmi dokuzuncu ayda burcunuza girdiğinde biraz flört etmeye hazırsınız. Bu, hızlı flört için harika bir zaman, ancak bunu 30 Nisan Boğa burcundaki yeni aydan sonra yapın, çünkü tutulmayı kendi başınıza geçirmek isteyeceksiniz.


İkizler Burcu Nisan Ayı Aylık Burç Yorumu

Yüksek uçan

Sosyal sektörünüzdeki güneş, en çok sevdiğiniz şeyi yapmanız için size ilham verebilir, İkizler, yani dışarı çıkıp insanlarla tanışmak. Ve 10 Nisan’a kadar burada akıllı Mercury ile, yeni fırsatlara yol açan bazı ışıltılı ve canlandırıcı sohbetlerin tadını çıkarabilirsiniz.

Büyüleyici Venüs, Balık burcuna ve beşinci sırada kariyer bölgenize girerken, ardından on dördüncü ayda Mars’a girerken, kariyeriniz, işiniz ve temel hedefleriniz gelişebilir. Hayal gücü ve yaratıcı yeteneğe sahip diğer kişilere ilgi duyacaksınız ve işiniz medyayı veya yaratıcı sektörü içeriyorsa, aranan biri olabilirsiniz. Aynı şekilde, bu özellikleri herhangi bir işe uygulayabilir ve yaptığınız her şeyin büyük ölçüde geliştiğini görebilirsiniz. Siz de oldukça rekabetçi olabilirsiniz.

Romantizm, 16 Nisan’daki Terazi dolunayı sırasında gelişebilir. Bu güçlü ay evresi, boş zaman bölgenizde gerçekleşir ve bir başkası için duygularınızı vurgular. Ve bu bağın daha samimi bir bölgeye taşınması olasıdır. Aynı zamanda kendinizi şımartmak ve sadece eğlenmek için bir zaman.

Güneş on dokuzunda Boğa burcuna girerken, daha sessiz bir evreye geçiyorsunuz. Bu, pillerinizi yeniden şarj etmek ve önceliklerinizi sıraya koymak için bir fırsattır. Önümüzdeki dört hafta, zorlukları çözmek ve çok uzun süredir devam eden meselelere çözüm bulmak için mükemmel. Bir sorunun profesyonel yardım gerektirdiğini düşünüyorsanız, bu, bir danışman, terapist veya yaşam koçuyla bağlantı kurmak için iyi bir zamandır, böylece ondan kurtulabilir ve potansiyelinizi daha fazla keşfetmeye başlayabilirsiniz.

Powerbroker Pluto, 29 Nisan’da duygusal bir bölgede gerilemeye başlıyor ve sizi derinlere inmeye ve herhangi bir ilişkinin veya finansal sorunun temel nedenini ortaya çıkarmaya teşvik ediyor.

Son olarak, otuzunda ruhsal sektörünüzdeki güneş tutulması, meditasyon, dikkat veya başka bir ruhsal uygulamaya başlamanın hayatınızı derinden ve olumlu yönde etkileyebileceğini öne sürüyor.


İkizler Burcu Nisan Ayı Aylık İş Burç Yorumu

Venüs, 5 Nisan’da Balık’a giriyor ve sonunda konuşma cesaretini bulmanızı ve patronunuzdan zam istemenizi sağlıyor. Çok çalışıyorsun İkizler ve çabalarının karşılığını daha iyi hak ediyorsun.

Sonraki hafta, kariyer sektörünüzde, size daha fazla proje üstlenmeniz ve ofiste profilinizi yükseltmeniz için dayanıklılık verebilecek, hayatta bir kez görülen bir astrolojik yön meydana gelir. 12’sinde Jüpiter ve Neptün arasındaki gezegensel hizalanma sizi ilgi odağı haline getirebilir. Bu, profesyonel yaşamınızda üstlendiğiniz herhangi bir çabada başarılı olabileceğiniz bir zamandır.

Bu enerji, 14 Nisan’da Mars Balık’a girdiğinde güçlenir. Kariyer sektörünüzdeki bu enerjinin tamamı faydalıdır, ancak bunu yalnızca kendi yararınıza kullanırsanız. Bu, kenarda oturup bir şeylerin olmasını bekleyecek bir ay değil. Hak ettiğiniz terfi veya yükseltmeyi alabilmek için sesini yükseltmeniz gerekir.

Ayın başında bunu yapacak kadar kendinize güvenmiyorsanız, 29’unda Merkür burcunuza girerek patronunuza durumunuzu bildirmek için harika bir zaman olur.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.