İkizler Aylık Burç Yorumları Neler? İkizler Burç Yorumu Mart 2022

İkizler burcunun Mart ayı için burç yorumları neler? İkizler burcunun Mart ayı neler bekliyor? İkizler burcunun Mart ayı aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun Mart ayı iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun Mart ayı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları İkizler burcu Mart ayı aylık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

İkizler Burcu Mart Ayı Aylık Burç Yorumu

Yüksek uçan

İkizler, en üstteki hırs ve başarı sektörünüze mükemmel bir şekilde odaklanmak, bu ayı kutlamak için bir ay haline getirebilir. Güneş, 20 Mart’a kadar bu bölgede yolculuğuna devam ediyor ve kendine güvenen Jüpiter, 10 Mayıs’a kadar yolunuza ilginç teklifler ve heyecan verici olanaklar getirmek için burada devam ediyor.

İkinci aydaki yeni ay sizin için olumlu ve dikkat edilmesi gereken bir şey. Jüpiter ve devrimci Uranüs ile bağlantılıdır ve beklenmedik ama çok hoş bir fırsatla çakışabilir. Hedeflerinizi ve niyetlerinizi önceden yazmak ve bunları her gün baştan sona okumak yardımcı olacaktır, çünkü bu onları tezahür etmeye teşvik edebilir.

Venüs ve Mars bu ay birlikte seyahat ediyor, her zaman senkronize değil ama yeterince yakın. 3 Mart’ta ikisi de, serbest bırakılması gereken bir şeyin bırakılmasıyla çakışabilecek dönüştürücü bir bölgede Plüton ile hizaya giriyor. Dayanmanın anlamsızlığını anlayacaksın. İki gün sonra bu gezegenlerin ikisi de Kova burcuna geçiyor.

18’inde, kendi bölgenizdeki dolunay, özellikle bunalmış hissediyorsanız, iş/yaşam dengenizi ve onu nasıl iyileştirebileceğinizi düşünmek için bir çağrı olabilir. Bu gün dinlenmek ve şarj olmak için zaman ayırmaya çalışın.

Güneş yirmisinde Koç burcunda süzülür, sosyal sektörünüzü aydınlatır ve sizi arkadaşlarınızla bağlantı kurmaya, akraba ruhlarla bağlantı kurmaya ve fikirlerinizi ve ideallerinizi paylaşanların arkadaşlığından ve desteğinden keyif almaya teşvik eder.

Haritanızın bu alanı aynı zamanda yönetici gezegeniniz olan konuşkan Merkür 27 Mart’ta harekete geçtiğinde ve hem çevrimiçi hem de çevrimdışı bağlantı kurmanız için size ilham verdiğinde hızlanır. Bir grup projesi üzerinde çalışıyorsanız, coşkunuz onu çok keyifli ve başarılı bir deneyim haline getirebilir.

Son olarak, ayın son gününde Koç burcundaki yeni ay, yeni bir arkadaşlığın, grup veya kulüp üyeliğinin veya bir süredir düşündüğünüz uzun vadeli hedefin başlangıç ​​noktasını işaret edebilir. Tutkunuzu takip edin ve nereye gittiğini görün.


İkizler Burcu Mart Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

Yazdan önce İkizler’e aşık olmak istiyorsanız, 2 Mart’ta Balık burcundaki yeniay sırasında bir oyun planına ihtiyacınız olacak. Seyahat ederken biriyle tanışmak hayatınızı daha iyi hale getirebilir. Numaraları değiştirmeden gitmelerine izin vermeyin!

9 Mart’ta Merkür Balık burcuna geçtiğinde ilişki hedeflerinizi düşünmeye devam edin. Bunları gerçekleştirmek için ne yapıyorsunuz? On sekizinde, Başak burcundaki dolunay sırasında iş ve ev yaşamınızı dengeleyerek başlayın. Tüm zamanını işte geçiriyorsan, aşkı büyütemezsin.

20 Mart’ta güneş Koç burcuna geçtiğinde idealist tutkularınız hayatınıza aşkı getirebilir. Gönüllü iş yaparken özel biriyle tanışabilirsiniz. Merkür yirmi yedinci gün Koç burcuna geçtiğinde anlaşmayı imzalamak için keskin zekanızı kullanın. Ateşli tartışmaları ön sevişme gibi yapabilirsiniz.

Aşkınıza çıkma teklif etme konusunda gerginseniz, onları 31 Mart Koç burcundaki yeni ay sırasında bazı arkadaşlarınızla bir grup randevusuna davet edin. Bu, baskıyı azaltır ve aynı zamanda arkadaşlarınızın onayını da alabilirsiniz.


İkizler Burcu Mart Ayı Aylık İş Burç Yorumu

Önünüzde harika bir ay var İkizler! Kariyeriniz için dikkatli düşünmeyi gerektiren birçok plan devreye giriyor. Ayakta durmayı ve ne olursa olsun gerçeği söylemeyi unutma.

2 Mart’taki yeni ay, işle ilgili konularda size daha fazla netlik kazandırıyor. Her şey kararlarınızı dengelemek ve iş meselelerinize daha dikkatli bakmakla ilgili. Şiddetle tavsiye ediliyorsunuz ve profesyonel bağlantılarınızla mükemmel bir durumdasınız. Adınız kapalı kapılar ardında dolaşıyor, bu yüzden mesajlarınızı sık sık kontrol ettiğinizden emin olun.

Beşinci evde Mars ve Venüs’ün Kova’daki büyük hizalanması, çalışmaya devam ederseniz her şeyi mümkün kılar. Vergiler veya miraslarla ilgili bazı karmaları düzenlemeniz gerekebilir. Örneğin, birisi için vekaletname alıyor veya geleceğini görmediğiniz bir iş projesinde kaslarınızı esnetiyor olabilirsiniz. 18 Mart’taki Başak dolunayı, zekanızı ve ruhunuzu öne çıkarır, böylece her şeyi halledersiniz.

Ev gezegeniniz Merkür, yirmiyedincisinde Koç burcuna geçtiğinde bazı rekabetler ortaya çıkabilir, ancak şu anda hiçbir şey sizi durduramaz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.