Günlük İş Burç Yorumları 26 Mart 2022

26 Mart Günlük Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Cumartesi günü için 26 Mart Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

26 Mart 2022 Cumartesi Koç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Zihinsel algınızda güç var, Koç! İşinizi nasıl gördüğünüz ve değerlendirdiğiniz, özellikle bugün Balık burcundaki Merkür ile Oğlak burcundaki Plüton ile sekstil yaparken, bir dünya fark yaratabilir. Merkür, bilinçaltınıza biraz umut verirken, Pluto kariyerinizi, profesyonel olarak itibarınızı ve bilinen şeylerinizi değiştirir. Birlikte, uyumlu altmışlık, yeni dönüşümleri zihinsel olarak kolaylaştırmanıza izin verebilecek güçlü bir umuda adım atmanıza yardımcı olabilir. Ayrıca, kariyer yolunuzda şimdiye kadar ne kadar başarı elde ettiğinizi görmenize de yardımcı olabilir!


Boğa Burcu

26 Mart 2022 Cumartesi Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Boğa, yeni ve heyecan verici profesyonel yollara çıkarken inançlı ol! Umutlu Merkür Balık burcundayken ağınızı genişletmek için arzularınız veya arzularınız hakkında özellikle iletişimsel hissedebilirsiniz. Bu arada, Oğlak burcundaki Plüton, kariyerinizin büyük bilinmeyenini keşfetme konusunda size ne kadar güç olduğunu gösteriyor. Bugün bu iki gezegen bir altmışlık açıda buluştuğundan, profesyonel hayallerinizi bir maceraya çıkarma konusunda bir kurucu veya toplulukla konuşmak için ilham alabilirsiniz. Seçeneklerinizi keşfederken açık, olumlu bir zihniyete sahip olun!


İkizler Burcu

26 Mart 2022 Cumartesi İkizler Burcu Günlük İş Burç Yorumu

İkizler, kariyer yolunuzu değiştirme gücüne sahipsiniz. Merkür Balık burcunda kariyer, başarı ve hayallerinizdeki itibarı elde etmek için umut verici bir yaklaşıma sahip olduğundan, normalden daha olumlu hissedebilirsiniz. Yani, her şey mümkünmüş gibi hissedilebilir. Oğlak burcundaki Plüton kaynaklarınızı ve varlıklarınızı dönüştürdüğünden, sahip olduklarınızla güçlenmiş hissediyorsunuz. Birlikte, bu iki gezegen bir altmışlık açı oluşturur ve kariyer yolunuzu dönüştürmek için emrinizde olan kaynakları kullanmanız için size ilham verir. Uzatabileceğiniz veya yatırım yapabileceğiniz şeylere şaşırabilirsiniz!


Yengeç Burcu

26 Mart 2022 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Eğer inanırsan, başarabilirsin, Yengeç. Merkür Balık burcunda bugün Plüton’un Oğlak burcunda altmışlık açıyla geçiş yaparken, zihinsel olarak yeni bir maceraya hazır olduğunuzu görebilirsiniz. Yolda önceden var olan bir profesyonel taahhüt almak, belki iş için seyahat etmek veya hatta eğitim fırsatları yoluyla profesyonelliğinizi genişletmek için ilham alabilirsiniz. Hatta her yerde yeni fırsatları eğlendirmeyi ima edebilir! Konfor alanınızın dışına çıkma zamanının geldiğini düşünüyorsanız, şimdi uzun mesafeli çalışma ilişkilerini veya taahhütlerini hissetmek için mükemmel bir zaman olabilir!


Aslan Burcu

26 Mart 2022 Cumartesi Aslan Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Şimdi iş hayatını değiştirme zamanı, Leo! Bugün, Balık burcundaki Merkür, Plüton’u Oğlak burcunda altmışlık açıyla hareket ettirerek size algılama gücü veriyor. Merkür, paylaşılan varlıklarınızın, kaynaklarınızın ve yatırımlarınızın nereye gidebileceğini düşünmekle meşgulken, Pluto yavaş ama emin adımlarla işyerindeki günlük operasyonları dönüştürüyor. İşinize daha fazla yatırım yapma fırsatı, bu geçiş sırasında konuşma veya hatta bir düşünce olarak ortaya çıkabilir. İş yoluyla finansal fırsatları daha da güvence altına almak için bir inanç sıçraması yapma potansiyelini görebilirsiniz. Karşınıza çıkan her fırsatı keşfedin!


Başak Burcu

26 Mart 2022 Cumartesi Başak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Yeteneklerini bir üst seviyeye çıkarmanın zamanı geldi Başak! Oğlak burcundaki Plüton yaratıcılık sektörünüzden geçerken, kendi gücünüze geliyorsunuz. Yeteneklerinizi, becerilerinizi ve tutkularınızı profesyonelleştirme yeteneğinizle daha kendinden emin ve kendinden emin hissedebilirsiniz. Bu nedenle, bu tür fırsatları eğlendirmek için Plüton’un Merkür’ün Balık’ta olduğu altmışlık açısını kullanın. Zihinsel ancak sezgisel Merkür, çalışma ilişkilerinizi ve potansiyel taahhütlerinizi hissediyor. Odayı okurken, sanatsal vizyonunuzdan yararlanırken kimin sizinle bir inanç sıçraması yapmaya istekli olacağını görmeye çalışın.


Terazi Burcu

26 Mart 2022 Cumartesi Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Bugün iş-yaşam dengenizden bahset, Terazi! Merkür Balık burcunda altmışlık ve Plüton Oğlak burcundayken, nihayet özel ve mesleki konularda bir konuşma yapmak için yetkilendirilmiş hissedebilirsiniz. Merkür, günlük iş yaşamınızla meşgul, projelerinizi ve yapılacaklar listenizi iyimserlikle ele alıyor. Bu arada, Pluto ev hayatınızdaki güç mücadelelerine atıfta bulunuyor – belki de iş ve ev arasındaki sınırları korumakla ilgili. Bunu yapmaya çağrıldığınızı düşünüyorsanız, sürdürülebilir bir iş-yaşam dengesine sahip olmak için neye ihtiyacınız olduğunu konuşmanın şimdi tam zamanı olabilir.


Akrep Burcu

26 Mart 2022 Cumartesi Akrep Burcu Günlük İş Burç Yorumu

İş yerindeki tutkularınız hakkında konuşun, Akrep. Gizemli bir işaret olarak, gereğinden fazla gizli tutabilirsiniz. Bu nedenle, Plüton Oğlak burcunda bugün Merkür’ün Balık burcunda sekstilleri olarak, bu enerjiyi işinizde nelerden hoşlandığınız veya size ilham verdiği hakkında konuşmak için kullanmalısınız. Bugün yaratıcı süreciniz veya sanatsal tarzınız hakkında konuşurken daha güçlü hissedebilirsiniz. Tutkulu projeleriniz, yan koşuşturmalar veya sizi işinizde farklı kılan özgün yaratıcı tarzınız hakkında konuşmak bile eğlenceli olabilir.


Yay Burcu

26 Mart 2022 Cumartesi Yay Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Hayalini kurduğun hayatı yaşa, Yay. Plüton Oğlak burcunda altmışlık Merkür Balık burcundayken, yaşam tarzınız konusunda inanılmaz derecede iyimser hissedebilirsiniz. Plüton yavaş ama emin adımlarla finans sektörünüzü dönüştürüyor ve bilinçli kararlar vermenizi sağlıyor. Bu arada Mercury, özel hayatınızda ev işleri ve ev projeleri planlamakla meşgul. Birlikte, her iki gezegen de sizi, hayatınızda yapmak istediğiniz her şeyi nasıl karşılayabileceğinizi gözünüzde canlandırmaya teşvik edebilir. Hatta bir finansal danışmanla tanışmak ve konuşmak için mükemmel bir geçiş olabilir!


Oğlak Burcu

26 Mart 2022 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Oğlak, kendini nasıl daha iyi ifade edebilirsin? Burcunuzdaki Plüton, bir süredir kimliğinizi ve profesyonel mizacınızı değiştiriyor. Yorucu olsa da, gücünüze adım atarken değerli bir süreçtir. Ve Plüton bugün Balık burcunda Merkür’ü de altmışlık açı yaptığından, büyümenizi konuşma yoluyla göstermekten daha iyi ne olabilir? Altmışlık ahenklidir, sıkı sıkıya bağlı çalışma topluluğunuzda bir lider olarak adım atmanıza izin verir ve konuşmayı uygun gördüğünüz şekilde devretme yeteneğinizi güçlendirir. Sadece aktif bir dinleyici ve katılımcı olmayı unutmayın!


Kova Burcu

26 Mart 2022 Cumartesi Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Maddeye dikkat et, Kova. Oğlak burcundaki Plüton bir süredir bilinçaltınıza binerken, gücünüzü zihinsel değerlendirmenizde bulurken önemli bir içselleştirilmiş dönüşümden geçmiş olabilirsiniz. Şans eseri, sıkı çalışmanız Plüton’un Balık burcundaki Merkür’e altmışlık açı yapmasıyla belli olacak. Özellikle seçenekler parmaklarınızın ucunda olmak üzere, mali durumunuz ve güvenliğiniz hakkında bilinçli bir görüşe sahip olabilirsiniz. Sonuç olarak, geleceğinizi güvence altına almak için tüm fırsatlarınızı bildiğiniz için inanılmaz derecede güçlenmiş hissedebilirsiniz. Mali durumunuz hakkında konuşmak daha da kolay olabilir!


Balık Burcu

26 Mart 2022 Cumartesi Balık Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Her şeyi yapma gücüne sahipsin, Balık! Uzun bir süredir Oğlak burcundaki Plüton profesyonel topluluklarınızı, arkadaşlıklarınızı ve özlemlerinizi değiştiriyor. Umarım, şimdi bu tür yönlerden her zamankinden daha fazla güçlenmiş hissediyorsunuz! Bu yönler üzerinde daha fazla yetkiye sahip olmak istiyorsanız, bugün Plüton’un Merkür Balık burcunda olduğu altmışlık açıda konuşun. Uyumlu altmışlık, topluluğunuzla bağlantı kurmanızı ve hayallerinizi gerçeğe dönüştürmenizi sağlar. Daha açık sözlü olarak veya isteklerinize ulaşmak için iyi tanınarak ağınızdaki durumunuzu değiştirme zamanının geldiğini hissedebilirsiniz.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.