Günlük İş Burç Yorumları 11 Mart 2022

11 Mart Günlük İş Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Cuma günü için 11 Mart Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

11 Mart 2022 Cuma Koç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Koç, bugün geri adım atma ve farklı önceliklere odaklanma zamanı. İş yükümlülüklerine odaklanmak yerine, Ay Yengeç burcunda olduğu için dikkatinizin evdeki görevlerinize yönlendirildiğini görebilirsiniz. Lovely Luna özel hayatınızı beslemeye hazır. Bu zamanı evde gecikmiş işleri halletmek için kullanabileceğiniz için hafta sonunu başlatmak için mükemmel bir ay olabilir. Çamaşır yıkamak, bulaşık makinesini boşaltmak ve hatta oturma odanızı temizlemek gün boyunca odaklanmanız gereken işlerdir.


Boğa Burcu

11 Mart 2022 Cuma Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Yürekten konuş, Boğa. Ay, merhametli Yengeç burcu için huzursuz İkizler bıraktığına göre, meslektaşlarınızla (ve müşterilerinizle) empati kurmanın daha kolay olduğunu görebilirsiniz. Ay, Merkür’ü Balık’ta üçgen yaptığından, profesyonel ağınızda çevrimiçi ve çevrimdışı olarak bazı iç açıcı konuşmalar olabilir. Siz ve bir başkası, aynı stres faktörleri veya özlemler üzerinde bağ kurabilirsiniz. Bir iş arkadaşınız, nereden geldiklerini doğuştan anlayan diğer profesyonellerden biri olabileceğinizi kabul ederek size güvenebilir.


İkizler Burcu

11 Mart 2022 Cuma İkizler Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Güvenliğin nasıl görünüyor İkizler? Ay şimdi Yengeç burcunda, duygusal yatırımlarınızı mali durumunuza ve değer duygunuza doğru çekiyor. Özellikle bu alanda bir eksikliğiniz olduğunu düşünüyorsanız, biraz savunmasız hissedebilirsiniz. Ay, Merkür’ü Balık’ta üçgen yaptığından, kariyeriniz, profesyonel mirasınız ve hatta başarılarınız ile ilgili güvenlik veya istikrar eksikliğini fark edebilirsiniz. Neyse ki, üçlünün rahat enerjisi konuşmanıza izin verebilir. Belki de daha profesyonel hissetmek için hak ettiğiniz zam veya takdiri istemenin zamanı gelmiştir.


Yengeç Burcu

11 Mart 2022 Cuma Yengeç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Kendinize ve profesyonel yeteneklerinize güvenin, Yengeç. Artık ay sizin burcunuzda olduğuna göre, profesyonel sunumunuzda ve kimliğinizde biraz savunmasız hissedebilirsiniz. Tavşan deliğine düşmek yerine, bu geçişi kendini yansıtmak için kullanın. Sunumunuzda muazzam bir duygusal güvenliğe sahip olabilirsiniz! Ay, Merkür’ü Balık’ta üçgen yaptığından, kimliğinizi gelişiminizle nasıl hizalayacağınızı bile düşünebilirsiniz. Belki de, mesleğinizde büyümenize olanak sağlayacak birçok seçeneği keşfetmek için konfor alanınızdan çıkmanın bile zamanı gelmiştir.


Aslan Burcu

11 Mart 2022 Cuma Aslan Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Bir an için geri adım atma zamanı, Leo. Ay bugün Yengeç burcuna girerken, bilinçaltınız duygusal doyumunuza ve iş hayatınızdaki rahatlık hissine odaklanır. Şefkatli ay Merkür’ü Balık’ta üçgen yaptığından, düşüncelerinizin kaynaklarınız, varlıklarınız ve yatırımlarınızla uyumlu olduğunu görebilirsiniz. Rahat üçlü, güvenlik duygunuzla ilgili düşüncelerinizi ve duygularınızı gözden geçirmenize izin verebilir. Düşünürken, düşünce sürecinize ve fikirlerinize duygusal olarak yatırım yapana kadar bunu kendinize saklamayı düşünün.


Başak Burcu

11 Mart 2022 Cuma Başak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Özlemlerinize ve topluluklarınıza yatırım yapmaya hazır mısınız Başak? Ay Yengeç burcundayken, normalden daha içe dönük hissedebilirsiniz. Yalnızca güvenlik duygunuzu artıran girişimlerde bulunmak isteyebileceğinizden, hangi profesyonel hayallerin tamamen taahhüt edilmeye değer olduğunu merak ediyor olabilirsiniz. Aynı şey ağ oluşturma fırsatlarınız için de geçerlidir. Ay, Balık burcunda mistik Merkür ile üçgen açı yaptığından, bu sohbetleri umutlu bir bakış açısıyla eğlendirmenin kolay olduğunu görebilirsiniz. Kendinizi güçlü hissettiğiniz belirli profesyonel hedeflere, topluluklara ve bağlantılara bağlı kalmayı bile düşünebilirsiniz!


Terazi Burcu

11 Mart 2022 Cuma Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Mevcut kariyer yolunuzda kendinizi ne kadar rahat hissediyorsunuz Terazi? Ay Yengeç burcunda parıldadığında, profesyonel yolculuğunuza, başarılarınıza ve hatta itibarınıza biraz duygusal olarak yatırım yaptığınızı hissedebilirsiniz. Ay enerjisi, mesleğinizin bu yönleri hakkında oldukça güçlü hissedebileceğiniz için sizi savunmasız bir konuma getirebilir. Ancak bu güvenlik açığı, özellikle ay Merkür’ü Balık’ta üçgen yaptığından, kariyer yolunuz hakkında size fikir verebilir. Özellikle uzun vadede nereye götürebilecekleri konusunda profesyonel seçimlerinizi sezgisel olarak yönlendirmenin zamanı gelmiş olabilir.


Akrep Burcu

11 Mart 2022 Cuma Akrep Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Belki de yeni bir profesyonel maceraya duygusal olarak yatırım yapmanın zamanı gelmiştir, Akrep. Ay Yengeç burcunda parladığına göre, sezginiz yükseldi. Profesyonel yolculuğunuzu keşfetmeye veya genişletmeye çağrılabilirsiniz. Belki yeni bir şeyler öğrenmek, bir beceriyi geliştirmek, hatta seyahat etmek için bir fırsat aklınızdadır. Ay, Merkür’ü Balık’ta üçgen yaptığından, bir sonraki profesyonel maceranızı bir tutkunuza bağlayabilirsiniz. İlham veren şeyin ne olduğunu düşünün. Bu arzuyu ateşleyen bir yetenek mi yoksa bir hobi mi? İçine yaslan. Sizi nereye götürebileceğini görün!


Yay Burcu

11 Mart 2022 Cuma Yay Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Yatırım zamanı, Yay. Artık Ay Yengeç burcundayken, paylaşılan varlıklarınız, yatırımlarınız ve kaynaklarınızla uyumlu hissedebilirsiniz. Güvenlik odaklı ay, sağlam finansal fırsatlara duygusal olarak yatırım yapmaya teşvik edilir. Ay, Merkür Balık burcunda üçgen açı yaptığında, fırsatlarınızın özel hayatınızla uyumlu olduğunu görebilirsiniz. Belki bir aile üyesi, ileriye dönük kaynaklarınızı olumlu yönde etkileyebilecek masaya getirmeye değer bir şeye sahiptir. Ne olursa olsun, konuşmayı eğlendirmeli, ancak duygusal olarak yüklü bir karar vermekten kaçınmalısınız.


Oğlak Burcu

11 Mart 2022 Cuma Oğlak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Mesleki taahhütlerin hakkında ne düşünüyorsun, Oğlak? Ay karşı burcunuzda olduğuna göre, Yengeç, profesyonel taahhütleriniz hakkında normalden daha duygusal hissedebilirsiniz. Luna, yükümlülüklerinize ve ilişkilerine bu sefer normalden daha fazla duygusal olarak yatırım yapıyor, bu da sizi biraz savunmasız hissettirebilir. Bir meslektaşınızla veya hatta bir anlaşma hakkında bir konuşma yapmak istiyorsanız, Balık burcundaki Merkür’ün ay üçgeni yardımcı olabilir. Profesyonel taahhütlerinizi şekillendirmek için aktif dinleme becerilerini kullanırken yürekten konuşmak en iyisi olacaktır.


Kova Burcu

11 Mart 2022 Cuma Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

İş bugün ya duygusal olarak tatmin edici ya da yorucu olabilir, Kova. Ay duygusal Yengeç burcunda parıldadığından, işinize yönelik duygusal değerlendirmeniz gün boyunca büyük bir fark yaratabilir. Ay, Merkür’ü Balık’ta üçgen yaptığından, güvenlik, değer ve hatta ödeme duygunuz, işiniz hakkında nasıl hissettiğinizde dalgalanmaların olmasının nedeni olabilir. Özellikle tereddüt ettiğinizi düşünüyorsanız, endişelerinizi dile getirmek için bu sulu üçlüyü kullanın. Bir anlık savunmasızlığın büyük bir fark yaratabileceğini görebilirsiniz!


Balık Burcu

11 Mart 2022 Cuma Balık Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Fikirlerine ve tutku projelerine güven, Balık. Güzel ay, Yengeç burcunda parlıyor ve yaratıcı projeleriniz ve becerilerinizle uyumlu derin duygular uyandırıyor. Özellikle profesyonel hedeflerinize odaklanabiliyorsanız, işinize önemli ölçüde bağlı hissedebilirsiniz. Ay, burcunuzda Merkür ile üçgen oluşturduğundan, projelerinizdeki sanatsal kıvrımlar hakkında konuşurken oldukça açık hissedebilirsiniz. Mistik Merkür ve sezgisel ay, profesyonel tarzınızı yaratıcılıkla tanımlamak için birlikte çalışabilir. Sanatsal yönünüzü bugün işte kucaklayın!


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.