Günlük Burç Yorumları 8 Mart 2022

8 Mart Günlük Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Salı günü için 8 Mart Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

8 Mart 2022 Salı Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Koç, Boğa burcunun Plüton ve Merkür ile açı yaptığı bu sabah, işinizle yoğun bir bağlantı sosyal hayatınızın önüne geçebilir. Bu enerjiyi, özellikle kariyer hedeflerinizde ilerleme kaydetmeye çalışıyorsanız, profesyonel otoritenizden yararlanmak için kullanın. Öğleden sonra dönerken hava hafifleyecek ve ay konuşkan İkizler’e girerek sizi ortak ve iletişimsel bir tepe alanına geri getirecek. Luna, Venüs ve Mars’a bir öpücük göndererek on birinci evinizi harekete geçirdiğinden, arkadaşlarınızla plan yapmak için de harika bir zaman.


Boğa Burcu

8 Mart 2022 Salı Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Boğa, bu sabah Ay burcunuzdan geçerken yoğun Plüton’a açı verirken kalbinizin size ne söylediğine dikkat edin. Ruhunuzun sizi farklı bir yol izlemeye çağırdığını hissedebilirsiniz ve bunu yapmaya açık olmalısınız. Neyse ki, bu öğleden sonra Ay İkizler’e doğru ilerlerken, zihniniz sezgilerinizi yakalama şansına sahip olacak. Bu enerjiyi, özellikle mevcut rutinlerinizi sarsacak büyük bir yaşam değişikliğine başlamak üzereyseniz, yeni temelleriniz için zemin hazırlamak için kullanın.


İkizler Burcu

8 Mart 2022 Salı İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Ay, Boğa burcunu ve on ikinci evinizi dengeleyerek yolculuğunu tamamlarken, bu sabah sakin bir ruh halinde olacaksınız, sevgili İkizler. Neyse ki, öğleden sonra gelmeden hemen önce bir enerji akışı sizi bulacak ve Luna sizin burcunuza girecek. Bu titreşimler, son zamanlarda, özellikle de ayın Venüs ve Mars’ı öptüğü bu akşam, kendinizi kötü hissediyorsanız, tekrar odaklanmanıza yardımcı olacaktır. Bu kozmik iklim size ilham vermiş ve yeni konseptleri keşfetmeye hazır hissetmenizi sağlayacak, bu yüzden gün bitmeden yeni bir şeyler denemekten korkmayın.


Yengeç Burcu

8 Mart 2022 Salı Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Bu sabah, Boğa burcunun Plüton ile faydalı bir bağlantısına girerken, en yakınınız ve en sevdikleriniz için bir güç direği görevi göreceksin, tatlı Yengeç. Sevdiklerinizin yanında olmaktan her zaman mutlu olsanız da, tavsiye almak isteyen biri size gelirse, sözlerinizle doğrudan ve güçlü bir yaklaşım sergilemeniz gerekir. Luna beyinsel İkizler’e ve haritanızın bilinçaltını yöneten sektörüne girdiğinde, öğleden sonra tezahür etmeden hemen önce bir değişim tezahür edecek. Günün geri kalanında topraklanmış ve sakin kalmaya çalışın ve geçmişe ait konuşmaları kafanızda yeniden yaşamaktan kaçının, özellikle de kendinizi söylemek istediklerinizi sabitlerken bulursanız.


Aslan Burcu

8 Mart 2022 Salı Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Aslan, Boğa burcunun güç gezegeni Plüton ile bağlantısı olarak, bugün verimliliğin seni profesyonel olarak öne çıkaracak. Bu titreşimler, sabahları at binmenize yardımcı olacak ve yapılacaklar listenizdeki öğeleri kolaylıkla atmanıza izin verecek. Neyse ki, ay konuşkan İkizler’e ve haritanızın arkadaşlıkları yöneten sektörüne girdiğinde öğleden sonra gelirken eğlenme şansınız olacak. Luna ve Venüs arasındaki tatlı bir bağlantı, sizi seven insanlarla çevrili olma havasına sokacağından, bu enerjiyi en iyi arkadaşınızla bir randevu gecesi yapmak için bir bahane olarak kullanın.


Başak Burcu

8 Mart 2022 Salı Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Başak, bu sabah, Boğa burcu yoğun Plüton ile bağlantı kurarken, güneş beşinci ve dokuzuncu evlerinizi aktive ederken, mistik ve gizemli bir titreşim auranızı perdeleyecek. Bu sabah görünümünüze biraz drama eklemek için kendinize izin verin, çünkü bu titreşimler size güçlü bir izlenim bırakmanız için ilham verecek. Enerji, öğleden sonra çarpmalarından ve ayın havadar İkizler’e kaymasından hemen önce aydınlanacak. Odağınız profesyonel görevlere ve hedeflere kayacak ve iş günü sona ermeden önce ele alınması gereken herhangi bir işle ilgilenmenize yardımcı olacak. Sadece kendinizi fazla çalıştırmamaya çalışın ve stres seviyenizi izlediğinizden emin olun.


Terazi Burcu

8 Mart 2022 Salı Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi, Boğa burcu ve Plüton arasındaki bağlantı sayesinde sabah biraz yoğun gelebilir. Neyse ki, hava öğleden sonra gelmeden hemen önce aydınlanacak ve ay, İkizler’e girerek Venüs ve Mars ile pozitif bağlantılar kuracak. Bu kozmik iklim, auranıza bir ışık getirerek sezgilerinize ve onu takip etme motivasyonunuza erişmenize yardımcı olacaktır. Evrenin size bir mesaj gönderme şekli olabileceğinden, tesadüfi karşılaşmalar veya tesadüfler için gözlerinizi dört açın. Bu aynı zamanda biraz meditasyon yapmak için de harika bir zaman, bu yüzden sessizlik ve iç gözlem için birkaç dakika ayırdığınızdan emin olun.


Akrep Burcu

8 Mart 2022 Salı Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Akrep, bu sabah Boğa burcunun modern hükümdarınız Plüton ile bağlantı kurarken romantik bağlarınız yoğunlaşabilir. Bu titreşimleri, yatakta normalde olduğundan daha uzun süre kalmak için bir bahane olarak kullanın ve size ve sevgilinize samimi bir düzeyde yeniden bağlantı kurma fırsatı verin. Ay İkizler’e ve sekizinci evinize girdiğinde bu enerjinin derinlikleri gün boyunca devam edecek. Luna ve geleneksel hükümdarınız Mars arasındaki bir bağlantı, sözlerinizin arkasına eylem koymanız için size ilham verecek, ancak aynısını başkalarından da bekleyeceksiniz. Yaramaz tarafınız da ortaya çıkıp oynamak isteyebilir, bu yüzden bu akşam rutininizi karıştırmak istiyorsanız geri adım atmayın.


Yay Burcu

8 Mart 2022 Salı Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Gününüzün ilk kısmı işinize ve kişisel sorumluluklarınıza odaklanmanızı sağlarken, bu öğleden sonra İkizler ayının Venüs ve Mars ile tatlı bağlantılar kurduğu aşk hayatınız ön plana çıkacak. Bir ilişkiniz varsa, bu enerjiyi sevgilinize ne kadar önemsediğinizi göstermek için kullanın; bu, yakın zamanda ortaya çıkmış olabilecek herhangi bir güvensizlik sorununu yatıştırırken ortaklığınızın temelini sağlamlaştırmaya yardımcı olabilir. Bekarsanız, şimdi kendinizi geliştirmenin tam zamanı ve kendinize güzel bir şey ısmarlamaktan korkmayın, özellikle de egonuzu biraz artıracaksa.


Oğlak Burcu

8 Mart 2022 Salı Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Boğa burcu Plüton’u destekleyici bir açı oluşturduğundan, bu sabah kendinizi sınırsız hissedeceksiniz, sevgili deniz keçisi, sizi gücünüzden yararlanmaya teşvik ediyor. Ağırlığınızı biraz dağıttığınız için kendinizi suçlu hissetmeyin, özellikle de başka biri gündeminizin önüne geçmeye çalışıyorsa. Neyse ki, ay burçları havadar İkizler’e çevirdiğinde vibe aydınlanacak ve bu da sizi bir üretkenlik çılgınlığına atacak. Yapılacaklar listenizi bir kenara bırakmak, şu anda size bir güvenlik hissi verecektir, ancak hızınızı artırmayı ve gece geç saatlere kadar çalışmamaya çalışmayı unutmayın.


Kova Burcu

8 Mart 2022 Salı Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Boğa burcunun Plüton ile destekleyici bir bağlantısı olduğu için, sevgili Kova, bu sabah kendi alanınızın hükümdarı gibi hissedeceksiniz. Bu titreşimler, günün ilk bölümünü evde radarın altında uçarak geçirmeniz için size ilham verebilir, bu nedenle e-postaları veya mesajları yanıtlamayı günün ilerleyen saatlerine kadar ertelemeye karar verirseniz kendinizi suçlu hissetmeyin. Ay, geveze İkizler’e geçerken, haritanızın eğlenceyi yöneten bölümünü harekete geçiren bir değişim fark edeceksiniz. Bu kozmik iklim, hareketli yönünüzü ortaya çıkaracak ve sizi bu akşam dışarı çıkmaya ve sevdiklerinizle güzel vakit geçirmeye itecek.


Balık Burcu

8 Mart 2022 Salı Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Sınır koymanız gereken herhangi bir arkadaş veya aile üyesi varsa, bu sabah Boğa burcu güç gezegeni Plüton ile bağlantı kurduğunda bunu yapmaktan çekinmeyin. Bu titreşimler, özellikle karşılaştığınız bazı gönderiler özellikle tetikleyiciyse, sosyal medya sayfalarınızı temizlemek için de mükemmeldir. Kişisel düzeyde tanıyor olsanız bile, akışınıza engel olan içerik oluşturucuları “sessiz” düğmesine basmaktan veya takibi bırakmaktan suçlu hissetmeyin. Ay İkizler’e girerken hava değişecek ve odağınızı ev işlerine ve ev işlerine yönlendirecek.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.