Günlük Burç Yorumları 7 Mart 2022

7 Mart Günlük Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Pazartesi günü için 7 Mart Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

7 Mart 2022 Pazartesi Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Boğa ayı, bu sabah Jüpiter ve ardından güneş ile bağlantı kuruyor, sevgili Koç, bedeninizle ve minnettarlığınızla bağlantı kurarak ruhunuzu iyileştirme şansı veriyor. Güne hazırlanırken sizi çevreleyen güzelliği takdir etmek için biraz zaman ayırın ve rutinlerinize devam ederken zaman ayırdığınızdan emin olun. Akşamın ilerleyen saatlerinde Luna, yüce Neptün’e bir öpücük üflerken havayı rüya gibi bir hava dolduracak. Bu enerjiyi stresinizden ve endişelerinizden kaçmak için bir fırsat olarak kullanın, lüksü, rahatlamayı ve uysal bir eğilimi kucaklamayı seçin.


Boğa Burcu

7 Mart 2022 Pazartesi Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Boğa, uğurlu Jüpiter ve Balık güneşi ile faydalı bağlantılar paylaşarak, bugün burcunuz aracılığıyla yolculuğuna devam ediyor. Bu titreşimler, özellikle münzevi modunda çok fazla zaman geçirdiyseniz, son zamanlarda iletişim kuramadığınız arkadaşlarınız veya meslektaşlarınızla yeniden bağlantı kurmak için mükemmeldir. Hava karardığında sakin ve huzurlu bir enerji havayı dolduracak ve Luna, rüya gibi Neptün’ü destekleyici bir yönü paylaşıyor. Bu kozmik iklim size, stresten uzak birkaç an için de olsa, size dünyayı gül renkli gözlüklerle görme şansı vererek, ciddi anlamda dekompresyon fırsatı sunacak.


İkizler Burcu

7 Mart 2022 Pazartesi İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili İkizler, ofiste her zaman hak ettiğiniz tanınmayı alamayabilirsiniz, ancak bugün Boğa burcu, Jüpiter ve güneş arasındaki yararlı bağlantı sayesinde yıldızınız yükselmeye başlayacak. Bu titreşimler, profesyonel görünürlüğün daha kolay geleceğini önerse de, yine de kendinizi ortaya koymak, fikirlerinizi paylaşmak ve yaptığınız iş için kredi almak isteyeceksiniz. Büyük fırsatlar, şu anda en küçük görevlerden bile kaynaklanabilir, bu nedenle, özellikle bu tür çabalar üstlerinizin dikkatini çekecekse, ötesine geçmenin yollarını aradığınızdan emin olun.


Yengeç Burcu

7 Mart 2022 Pazartesi Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Yengeç burcu, Boğa burcunun güneş ve Jüpiter ile faydalı bağlantılarını paylaştığı için, bugün geniş arkadaş ve meslektaş çevreniz ile bağlantı kurma fırsatına sahip olacaksınız. Bu titreşimler sizi dışa dönük bir ruh haline sokarken, auranıza ekstra bir ışıltı ve karizma kazandıracak. İlişki geliştirmek istediğiniz herkese ulaşarak ağınızı ve destek grubunuzu genişletmek için bu kozmik iklimi kullanın. Gün sona ererken, Luna ruhsal Neptün ile bağlantı kurarken huzurlu bir enerji sizi bulacaktır. Evren sizi kutsamaya ve desteklemeye istekli olacağından, meditasyon yapmak veya seçtiğiniz ruhsal uygulama ile meşgul olmak için biraz zaman ayırın.


Aslan Burcu

7 Mart 2022 Pazartesi Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Aslan, yolunuza gitmeye biraz alışmış olsanız da, Boğa burcunun Balık güneşi ve ışıltılı Jüpiter ile birleştiği günümüzün kozmik iklimi işleri sizin için daha da kolaylaştıracak. Özellikle profesyonel hedefleriniz söz konusu olduğunda, istediğiniz şeyleri isteyerek bu titreşimleri kendi yararınıza kullanın. Pazarlık ve pazarlıklar da sizin lehinize gidecek ve bugün bu tür işleri halletmek için mükemmel bir zaman olacak. Sadece gece çökerken dinlenmek için biraz zaman ayırdığınızdan emin olun ve Luna rüya gibi Neptün’e bir öpücük göndererek basıncınızı azaltmanızı ve rahatlamanızı ister.


Başak Burcu

7 Mart 2022 Pazartesi Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Başak, bugün, Boğa burcunun maneviyatı yöneten sektörü boyunca yolculuğuna devam ederken, kalbiniz etrafınızdaki dünyayla senkronize hissedecek. Bu sabah güneşten ve Jüpiter’den gelen destekleyici enerji sayesinde, özellikle kalp meseleleri söz konusu olduğunda kutsanmış hissedeceksiniz. Bu titreşimler, romantik bir ölçekte flört etmek ve bağlantı kurmak için mükemmeldir, ancak kendinizi sevmek ve takdir etmek için biraz zaman ayırmanız da aynı derecede önemli olacaktır. Luna, rüya gibi Neptün’e bir öpücük gönderip sizden fanteziyi kucaklamanızı isterken, enerji bu akşam özellikle romantik hale gelecek.


Terazi Burcu

7 Mart 2022 Pazartesi Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Ay, Boğa burcunda ve sekizinci evinizde yolculuğuna devam ederken, sevgili Terazi bugün gereksiz şeylerden kurtulmak için geri adım atmayın. Luna, Jüpiter ve güneş arasında faydalı bir bağlantı, yolunuza verimli bir enerji getirerek, sizi ağırlaştıran insanlardan, durumlardan veya alışkanlıklardan hızlı ve hızlı bir şekilde uzaklaşmanıza olanak tanır. Akşam çöktüğünde, romantik bir enerji tezahür edecek ve sizi özel biriyle daha derin bir seviyede bağlantı kurma havasına sokacak. Özel biriyle duygusal bir ilerleme kaydetmeyi umuyorsanız, bir konuşma başlattığınızdan emin olun ve içine düşmüş olabilecekleri herhangi bir ikilemde onlara yardım etmenin yollarını arayın.


Akrep Burcu

7 Mart 2022 Pazartesi Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Ay, Güneş ve Jüpiter ile faydalı bağlantılar kurarken Boğa burcunda yolculuğuna devam ederken, bugün sizi çevreleyen güzellikten ve sevgiden ilham alacağınızı hissedeceksiniz, küçük Akrep. Bu kozmik iklim, haritanızın kendini ifade etmeyi ve romantizmi yöneten sektörlerini tetikleyecek ve sizi sözlü veya sanatsal olarak kalpten konuşmaya teşvik edecek. Bu titreşimler aynı zamanda saçınızı dökmek ve o özel kişiyle biraz eğlenmek için de mükemmeldir, bu yüzden sevgilinize sürpriz bir randevu gecesi ısmarlamayı unutmayın. Bu akşam Luna, Neptün’e bir öpücük göndererek gününüze huzurlu bir son verirken rüya gibi bir ortam sizi bulacak.


Yay Burcu

7 Mart 2022 Pazartesi Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Ay dünyevi Boğa burcunda yolculuğuna devam ederken, sevgili okçu, bugün evren sizden her şeyi ağırdan almanızı isteyecek. Günlük rutinlerinizi yapmak sizi neredeyse meditatif bir duruma getirecek ve bu tür görev ve sorumluluklara yönelerek kendinizi beslemenizi sağlayacaktır. Neyse ki, gün sona ererken Luna ve rüya gibi Neptün arasındaki yararlı bağlantı sayesinde tüm gün ev işlerine odaklanmak zorunda kalmayacaksınız. Bu titreşimler evde dinlenmek için mükemmeldir, bu yüzden kendinize lüks bir köpük banyosu yaptığınızdan emin olun, ardından en sıcak pijamalarınızı giyin ve kanepede kamp yapın.


Oğlak Burcu

7 Mart 2022 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Oğlak, güneş ve Jüpiter’le faydalı bağlantılar kurarken Boğa’da yolculuk ederken gerçeğinizi söylemekten, fikirlerinizi paylaşmaktan ve bu süreçte biraz eğlenmekten korkmayın. Bu enerji, son zamanlarda üzerinde çalıştığınız herhangi bir tutku projesinde ilerleme kaydetmenize yardımcı olabilecek benzersiz ve sindirilebilir yollarla kendinizi ifade etmenizi kolaylaştıracaktır. Luna, ilham verici Neptün’ü öptüğünde bu akşam sanatsal yönünüz ortaya çıkıp oynamak isteyecek. Akşam için fişi prizden çekmek için kendinize izin verin, ancak bir hobi veya yaratıcı çıkışla çalıştığınızdan emin olun.


Kova Burcu

7 Mart 2022 Pazartesi Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili su taşıyıcısı, Boğa burcunun güneş ve Jüpiter ile birleştiği bu gün, öz bakımınıza ve kendinizi beslemeye odaklanmalısınız. Vücudunuzla ve doğanızla bağlantı kurmanın, harika dış mekanlarda zaman geçirmenin ve belki biraz esneme yapmanın yollarını arayın. Lüksü kucaklamaktan çekinmeyin ve kendinize güzel bir şey ısmarlama konusunda kendinizi kötü hissetmeyin. Meşgul olsanız bile kendinize yumuşak davranın ve iş veya aile ile ilgili stresin omuzlarınıza çok fazla yük binmesine izin vermeyin. Şans eseri, özellikle bu akşam Luna’nın rüya gibi Neptün’ü öptüğü zaman, ortam oldukça rahat olmalı.


Balık Burcu

7 Mart 2022 Pazartesi Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Balık, Boğa burcunun uğurlu Jüpiter ve güneşle destekleyici bağlantılarını paylaştığı için, isminiz bugün birçok dilde karşınıza çıkacak. Neyse ki, bu titreşimler sizin lehinize çalışacak ve arkadaşlarınıza, meslektaşlarınıza ve ailenize övgülerinizi söylemeleri için ilham verecek. Özellikle etrafınızdaki insanlar sizi takdir etmek ve desteklemek için bir görevdeyse, yolunuza atılan herhangi bir ilgiden çekinmemeye çalışın. Akşamın ilerleyen saatlerinde Luna, rüya gibi Neptün’e bir öpücük üfler ve yolunuza bol miktarda ruhsal şifa ve yaratıcılık getirerek, yatmadan önce bir meditasyon veya yaratıcı seansa girmek için ideal bir zaman haline getirir.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.