Günlük Burç Yorumları 6 Mart 2022

6 Mart Günlük Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Pazar günü için 6 Mart Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

6 Mart 2022 Pazar Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Ay bu sabah Boğa burcuna geçerek masaya şehvetli ve topraklanmış bir hava getiriyor. Ne yazık ki, çok erken saatlerde Mars ve Venüs ile sert bir bağlantı, uykunuzda kesintilere neden olabilir, bu nedenle şu anda uyumanız veya işleri yavaşlatmanız gerekiyorsa kendinizi suçlu hissetmeyin. Merkür kaderin düğümleriyle karşı karşıya gelirken, kayalık titreşimler gün boyunca devam edecek ve bu da sizi geçmiş ve önünüzdeki yol hakkında endişeli hissetmenize neden olabilir. Bir sonraki hamlenizi strese sokmak yerine, iyi yemek, rahatlama ve lüksü kucaklayarak kendinize rahatlama izni verin.


Boğa Burcu

6 Mart 2022 Pazar Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Ay, bu sabah çok erken saatte burcunuza giriyor, sevgili Boğa, size ihtiyaçlarınızı ve tutkularınızı önceliklendirme fırsatı veriyor. Ne yazık ki, serebral Merkür kader düğümleriyle sert bir t-kare girerken birkaç sorunla veya biraz stresle karşılaşabilirsiniz. İşinizi, ilişkinizi ve kişisel bakımınızı dengelemek, özellikle de yaklaşan çalışma haftası kaygısı ruhunuzla oyun oynamaya başlarsa, boş bir rüya gibi gelebilir. Bedeninizle ve nefesinizle bağlantı kurmak için elinizden gelenin en iyisini yapın ve kolay gelmese de aşka eğilmenin yollarını arayın.


İkizler Burcu

6 Mart 2022 Pazar İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili İkizler, yönetici gezegeniniz Merkür, kaderin düğümleriyle sert bir t-kare oluşturduğundan, kendinizi bugün sert sulara hazırlayın. Sorumluluklarınız ve gelişme arzusu arasında parçalanmış hissetmeye başlayabilirsiniz, bu da önünüzdeki yolda endişe yaratabilir. Bu arada, ay bu sabah Boğa burcuna doğru ilerliyor, haritanızın bilinçaltını yöneten bölümünü harekete geçirerek sizi düşünceli ve sessiz bir ruh haline sokuyor. Düşüncelerinizin sizden daha hızlı hareket ettiğini hissedebilirsiniz, bu nedenle topraklanmış kalmaya çalışın ve aradığınız yönde ilerlemek için atabileceğiniz adımların bir listesini yazdığınızdan emin olun.


Yengeç Burcu

6 Mart 2022 Pazar Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Ay bu sabah şehvetli Boğa burcuna geçiyor, sevgili Yengeç, geniş arkadaş çevrenizle bağlantı kurmanıza izin veriyor. Ne yazık ki, iletişim gezegeni Merkür, topluluğunuz içinde drama veya gerilim yaratabilecek kader düğümleriyle sert bir t-kare girecektir. Duygusal olarak gelişmiş ve besleyici bir burç olarak, arkadaş grubunuz arasında ortaya çıkan sorunları düzeltmek size düşebilir. Ancak bu süreçte kendi enerjinizi korumayı da unutmamalısınız. Ayrıca, çevrimiçi çatışmalar için gözlerinizi dört açın ve sizi tetikleyen veya üzen sosyal medya sayfalarından kaçının.


Aslan Burcu

6 Mart 2022 Pazar Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Boğa burcu, bugün sizi otoritenizden yararlanmaya zorlayacak, sevgili Leo, özellikle de arkadaşlarınız veya aile üyeleriniz son zamanlarda sizinle sınırların dışına çıktıysa. Merkür, kaderin düğümleriyle sert bir t-kare girdiğinden, kişisel alan veya sessizliğe olan ihtiyacınızı vurgulayarak şu anda çizgiler çizmek özellikle önemli olacaktır. Sizi strese sokma eğiliminde olan birini uzaklaştırdığınız için kendinizi suçlu hissetmeyin ve dikkatinizi yalnızca sizi yükselten, duygusal olarak dengeleyen ve zihinsel sağlığınızı ve iyiliğinizi gerçekten önemseyen insanlara verin.


Başak Burcu

6 Mart 2022 Pazar Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Başak, bugün maneviyatınızla yeniden bağlantı kurmak için biraz zaman ayırın, ay Boğa burcunda ve haritanızın kişisel felsefeleri yöneten sektöründe ilerlerken. Ne yazık ki, Merkür gün boyunca kaderin düğümleriyle sert bir t-kare içinde dolanacak ve bu da diğer tarafla iletişim kurmak için zihninizi sakinleştirmenizi zorlaştırabilir. Endişelerinizi ve sorumluluklarınızı bugün, sadece birkaç saatliğine de olsa bırakmak için kendinize izin verin. Doğaya çıkmak aynı zamanda inanılmaz derecede terapötik olabilir ve sizi çevreleyen güzellikle bir olduğunuzu hissetmenize yardımcı olabilir.


Terazi Burcu

6 Mart 2022 Pazar Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Boğa, iletişimsel Merkür kaderin düğümleriyle sert bir t-karesine girerken, bugün garip enerji seni bulacak. Şu anda nasıl olduğunuz ve kim olmak istediğiniz konusunda kendinizi parçalanmış hissedebilirsiniz, bu da dönüşmenizi ve ilerlemenizi zorlaştırabilir. Her zaman bir parçanız olan hobiler, müzik veya moda anlayışı hakkında duygusal hissetmek, varsaymak istediğiniz imajın önüne geçseler bile, bu tür şeylerden vazgeçmenizi zorlaştırabilir. Hayatınızdan çıkarılması gerekenlerle barışmak için elinizden gelenin en iyisini yapın, ancak bir gecede dönüştürmek için kendinize çok fazla baskı yapmayın.


Akrep Burcu

6 Mart 2022 Pazar Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Akrep, Ay bugün Boğa burcuna geçiyor ve odağınızı sevgiye ve kalp meselelerine kaydırıyor. Ne yazık ki bu, Merkür ve kaderin düğümleri arasındaki sert t-kare sayesinde gününüzün romantizm ve rüya gibi enerjiyle dolu olacağı anlamına gelmiyor. İlişkilerinizdeki veya yakın arkadaşlıklarınızdaki herhangi bir dengesizlik, özellikle de eşitsiz alışverişlerde bir kalıp fark ederseniz, hayal kırıklığına uğramaya başlayabilirsiniz. Arkadaşlarınızı duygusal olarak beslemek her zaman önemli olsa da, karşılığında aynı nezaketi almıyorsanız, devam etmenin zamanı gelmiş olabilir. Ayrılmanıza neden olsa bile, iyiliğin karşılığını almayacak insanların ihtiyaçlarını karşılamak için daha az enerji harcamaya söz verin.


Yay Burcu

6 Mart 2022 Pazar Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Ay, topraklanmış Boğa burcuna ve altıncı evinize doğru ilerlerken, bugün yardımsever bir ruh halinde olacaksınız, sevgili Okçu. Ne yazık ki, Merkür kaderin düğümleriyle sert bir t-kare girdiğinden, ailenize veya arkadaşlarınıza yardım etme çabalarınız umduğunuz şekilde takdir edilmeyebilir. Başkalarının yaptığı hatalara fazla kapılmamaya çalışın ve bunu yapmadan önce yardım veya tavsiye verip veremeyeceğinizi sorduğunuzdan emin olun. Aynı zamanda sözlerine şu anda dikkat etmen de önemli olacak çünkü sonunda yanlış giden bir şey söyleyip seni derinden bir pişmanlık duygusuyla baş başa bırakabilirsin.


Oğlak Burcu

6 Mart 2022 Pazar Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Ay bu sabah Boğa burcuna geçiyor ve sizi biraz eğlenmek ve arkadaşlıklarınızın tadını çıkarmak için havaya sokuyor. Ne yazık ki, Merkür ve kaderin düğümleri arasındaki sert bir t-kare sayesinde, günümüzün kozmik iklimi bu tür isteklere mutlaka yardımcı olmayacak. Bozukluk, arkadaşlarınızla buluşma ayarlamanıza engel olabilir ve arkadaşlarınızın son dakikada iptal etmek zorunda kaldığını ve bu da egonuzun darbe almasına neden olabileceğini görebilirsiniz. Arkadaşlarınız sizinle tanışamayacak kadar kendi dramalarına kapılmışlarsa, bunu kişisel algılamamaya çalışın. Bunun yerine, herkesi başka bir zaman görme niyetiyle egonuzu ve yaratıcılığınızı beslemenin yollarını arayın.


Kova Burcu

6 Mart 2022 Pazar Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Kova, Ay Boğa burcuna ve haritanızın evi yöneten sektörüne doğru ilerlerken, içinde kalma arzusu bugün gerçek olacak. Sakinleşmek için kendinize izin verin ve özellikle zorlu bir çalışma haftasından sonra iyileşiyorsanız, bütün gün yatakta kalmaktan suçlu hissetmeyin. Merkür ile kaderin düğümleri arasındaki sert bir t-kare, enerji seviyelerinizin ciddi bir şekilde düşmesine neden olabilir ve bu da tam olarak şarj olmak için ne kadar zamana ihtiyacınız varsa ayırmanızı önemli hale getirir. Destek istemek her zaman en sevdiğiniz şey olmasa bile, ihtiyacınız olduğunda yardım veya rahatlık istemeniz de önemli olacaktır.


Balık Burcu

6 Mart 2022 Pazar Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Balık, bugün Ay Boğa burcuna ve haritanızın iletişimi yöneten sektörüne girerken zihniniz ve sesiniz aktif olacak. Ne yazık ki, gökyüzündeki sert bir t-kare, insanlar bu enerjinin çağrıştırdığı kaosa sürüklendiği için başkalarıyla bağlantı kurmayı zorlaştırabilir. Şanslısınız ki, burcunuzda seyahat ederken güneş ve Jüpiter yakın mesafede kalacak ve sizi bu titreşimlerin en kötüsünden koruyan amansız bir iyimserlik ve güneşli bir eğilim olacaktır. Geçit töreninize başkalarının bulutlarının yağmur yağdırmasına izin vermeyin ve arkadaşlarınız veya aileniz kendi sorunlarına kapılmışsa kendinizi eğlendirmenin yollarını arayın.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.