Günlük Burç Yorumları 22 Mart 2022

22 Mart Günlük Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Salı günü için 22 Mart Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

22 Mart 2022 Salı Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Ram, Akrep ayı ile Balık burcundaki Neptün arasındaki destekleyici bağlantı sayesinde, bu sabah erken saatlerde garip rüyalar seni bulabilir. Perdenin ötesinden gelen mesajlarla kodlanmış olmaları durumunda, uyandığınızda astral alem maceralarınızı denemek ve hatırlamak için bir saniye ayırın. Luna, Pluto’ya bir öpücük göndererek, kişisel gücünüze dokunurken kendinizi savunmaya teşvik ederken, profesyonel yaşamınız kesinlikle sabah ortasına kadar fayda sağlayacaktır. İnsanların isteklerinizi kabul etme olasılığı daha yüksek olduğundan, anlaşmalarınızda pazarlık yapmaktan veya ödemeniz gerekiyorsa zam istemekten korkmayın.


Boğa Burcu

22 Mart 2022 Salı Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Biriyle romantik bir ilişkiniz varsa, bu sabah Akrep ayı Plüton’u öperken bağınız yoğunlaşabilir. Bu kozmik iklim, konuşma hafif olsa bile, o özel kişiyle ruh düzeyinde bağlantı kurmanıza izin verecektir. Ay Yay burcuna ve sekizinci evinize girerken bu öğleden sonra bir değişim hissedeceksiniz. Bu titreşimler, özellikle derin ilişkilere yaklaşımınız söz konusu olduğunda, bilincinizi genişletmek için mükemmeldir. Karizmanız ve iyimserliğiniz, başkalarının size bir mıknatıs gibi çekilmesine neden olacak, ancak zamanınız veya enerjiniz konusunda aşırı cömert olmamaya çalışın.


İkizler Burcu

22 Mart 2022 Salı İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Ay, Akrep’te yolculuğuna devam ederken, Plüton ile tatlı bir bağlantı kurarken, sevgili İkizler bugün hizmette olmak isteyeceksiniz. Bu titreşimler, gerektiğinde yardım veya tavsiye vermeniz için size kesinlikle ilham verecek olsa da, herhangi bir istenmeyen tavsiye vermeden önce izin almalısınız. Başkaları işlerini mikro düzeyde yönetiyormuş gibi hissederlerse, yardım sağlama arzunuz da geri tepebilir; bu nedenle, işleri ne kadar çok düzeltmek isteseniz de, sınırları aşmamaya çalışın. Luna Yay burcuna geçerken bu öğleden sonra bir değişim hissedeceksiniz ve odağınızı kalbin meselelerine yönlendirecek.


Yengeç Burcu

22 Mart 2022 Salı Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Yengeç, Akrep ayı ve yoğun Plüton arasındaki tatlı bağlantı sayesinde arkadaşlarınız bugün kendinizi aile gibi hissedecek. Bağlarınız şu anda kahkaha anları, aptalca metin alışverişleri ve sadakat gösterileriyle organik olarak yoğunlaşacak. Bu kozmik iklimi, son zamanlarda bağlantı kurmadığınız arkadaşlarınıza ulaşmak için bir bahane olarak kullanın, çünkü en küçük dostluk gösterisi bile derin ve anlamlı şekillerde etki edecektir. Ay, Yay burcuna ve altıncı evinize girdiğinde, bu öğleden sonra odağınız kişisel üretkenliğe kayacak. Bu ay yerleşimi, işlerinizi halletmeniz için sizi motive edecek ve yapılacaklar listenizdeki öğeleri geçmenize yardımcı olacaktır.


Aslan Burcu

22 Mart 2022 Salı Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Akrep ayı dönüştürücü Plüton ile tatlı bir bağlantı paylaştığından, bu sabah alanınızı eski giysiler, kullanılmayan eşyalar ve evinizde toz toplayan diğer her şeyi temizlemek için cazip hissedeceksiniz. Bu enerjiyi, evinizde çok fazla yer kaplayan ve kendinizi daha hafif hissetmenize neden olacak herhangi bir şeyle bağınızı koparmak için bir neden olarak kullanın. Luna ateşli Yay burcuna geçerken, bu öğleden sonra enerji seviyeniz yükselecek ve sizi eğlenirken macera aramaya teşvik edecek. Bu akşam en iyi arkadaşlarınızı davet ettiğinizden emin olun, çünkü ruhunuz arkadaşlık için can atacaktır.


Başak Burcu

22 Mart 2022 Salı Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Başak, bu sabah Akrep ayı yoğun Plüton ile bağlantı kurarken sözlerin derinlik taşıyacak. Bu titreşimler, ruhunuzun derinliklerinde yaşayan düşünceleri veya duyguları dile getirmek için mükemmeldir, ancak bu tür duyguları kiminle paylaştığınız konusunda seçici olmak isteyeceksiniz. Bu enerji aynı zamanda güçlü sanat eserleri yaratmak için de idealdir ve beslediğiniz herhangi bir tutku projesine biraz zaman ayırmak için mükemmel bir zaman olur. Ay, ışıltılı Yay burcuna geçerken bu öğleden sonra bir değişim kendini gösterecek. İşaretlenecek özel bir durum olmasa bile, bu ay yerleşimini evde kutlamak için bir bahane olarak kullanın.


Terazi Burcu

22 Mart 2022 Salı Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi, Akrep ayı derin Plüton ile bağlantı kurarken bugün sevdiğiniz birini desteklemeye çağrılmış hissedebilirsiniz. Bu kozmik iklim, sezginizi güçlendirecek ve en yakınınızın ve en sevdiklerinizin duygularını hissetmenize neden olacak. Bununla birlikte, özellikle son zamanlarda fazladan stres taşıyorsanız, kendi bedeninizi ve ruhunuzu da beslemeniz çok önemli olacaktır. Öğleden sonra Luna, parlak Yay burcuna geçerek zihninizi ve ruh halinizi yükseltirken ortam hafifleyecek. Atmosfer ciddiden eğlenceyi seven bir hale dönüşecek ve sizin ve arkadaşlarınızın iyimserliğe ve neşeye doğru ilerlemesine yardımcı olacak.


Akrep Burcu

22 Mart 2022 Salı Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Bu sabahki kozmik iklim, modern yöneticiniz Plüton ile tatlı bir bağlantı paylaşan ay burcunuzdan geçerken size duygusal ve zihinsel bir rahatlık duygusu getirecek. Bu göksel ittifakı, size en çok neşe getiren insanları ve durumları kucaklarken kendinizi kutlamak için bir bahane olarak kullanın. Auranız da bu titreşimlerden faydalanacak ve size canlı ve güçlü hissetmenizi sağlayacak çarpıcı bir enerji sağlayacaktır. Luna Yay burcuna geçerken öğleden sonra bir değişim olacak ve önümüzdeki birkaç gün boyunca mali durumunuza şans getirecek.


Yay Burcu

22 Mart 2022 Salı Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Okçu, Akrep ayı çok erken saatlerde ruhsal Neptün ile destekleyici bir bağlantı paylaştığından, dün geceki rüyalarınız psişenizin neye ihtiyacı olduğu konusunda fikir verebilir. Uyandıktan sonra duygularınızı kontrol etmek için bir dakikanızı ayırın ve uyurken karşılaşmış olabileceğiniz derin deneyimleri kabul etmeye çalışın. Bu öğleden sonra ay, güneşle faydalı bir bağlantı kurarken burcunuza girdiğinde bir değişim hissedeceksiniz. Bu kozmik iklimi biraz eğlenmek için bir bahane olarak kullanın, ilham ve özgür ruhlu hissetmenize yardımcı olan etkinlikleri veya insanları kucaklayın.


Oğlak Burcu

22 Mart 2022 Salı Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Akrep ayı, Plüton’u güçlendirmek için destekleyici bir bağlantı paylaştığından, bu sabah sosyal çevrenizin başı olacaksınız, sevgili Deniz Keçisi. Arkadaşlarınız için bir toplantı düzenlemek için ilham alabilir ve grubunuz içinde bir lider olarak rolünüzü oluşturmanıza yardımcı olabilirsiniz. Bu titreşimler, profesyonel ilerleme kaydetmenize de yardımcı olabilir, bu nedenle yalnızca ilişkileri beslemek için iş bağlantılarınıza ulaşmaktan korkmayın. Luna Yay burcuna ve haritanızın bilinçaltını yöneten sektörüne girerken bu öğleden sonra bir değişiklik fark edeceksiniz. Bu titreşimler size hayatın daha hafif tarafına eğilme şansı verecek, bu yüzden iyimserliği kucakladığınızdan emin olun.


Kova Burcu

22 Mart 2022 Salı Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Akrep ayı ve dönüştürücü Plüton arasındaki tatlı bağlantı sayesinde, bu sabah bazı profesyonel endişelerinizi çözme fırsatınız olacak. Bu titreşimler psişenize derinden vuracak ve sizi hayalinizdeki işten alıkoyabilecek her türlü güvensizlik veya değersizlik duygularını serbest bırakmanızı isteyecektir. Bu enerjiyi, kişisel gücünüzden yararlanmak için kullanın, özellikle de gurur duyabileceğiniz ve yerine getirebileceğiniz bir kariyer yolu oluşturmak söz konusu olduğunda. Luna bu öğleden sonra Yay burcuna geçtiğinde, sizi sosyal ve dışa dönük bir ruh haline sokacak bir değişim hissedeceksiniz.


Balık Burcu

22 Mart 2022 Salı Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Akrep ayı, bu sabah çok erken saatlerde yönetici gezegeniniz Neptün ile bağlantı kurarak evrenden sevgi ve destek alıyor. Diğer taraftan size muhtemelen bir miktar manevi rehberlik de içerebilecek bir şifa ziyareti bahşedilmiş olduğundan, rüya görürken karşılaşmış olabileceğiniz önemli karşılaşmaları not edin. Bu öğleden sonra Ay Yay burcuna geçtiğinde bir değişim kendini gösterecek ve odak noktanızı kariyer meselelerine getirecek. Bu enerjiyi profesyonel hedeflerinizle yeniden bağlantı kurmak için bir bahane olarak kullanın ve ofiste birkaç şans vermekten korkmayın.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.