Günlük Burç Yorumları 21 Mart 2022

21 Mart Günlük Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Pazartesi günü için 21 Mart Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

21 Mart 2022 Pazartesi Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Akrep ayı şifalı asteroit Chiron için dengesiz bir açı oluşturduğundan, gününüz zor bir başlangıç ​​yapabilir, sevgili Ram, yorgunluğunuzu atıp yola çıkmanızı zorlaştırıyor. Bu arada Luna, yönetici gezegeniniz Mars ve Uranüs ile bir t-kare girer ve karışıma beklenmedik eğri toplar atar. Neyse ki, Neptün ve kaderin düğümleri arasındaki tatlı bir bağlantı, ilhamınızı bulmanıza yardımcı olabilir. Ancak, hayallerinizi inşa etmeye odaklanmanız gerekecek. Bu kozmik iklim sizden esnek kalmanızı isteyeceğinden, planlamanızda çok katı olmamaya çalışın.


Boğa Burcu

21 Mart 2022 Pazartesi Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Boğa, Akrep ayı, Mars ve joker karakter Uranüs arasındaki sert t-kare sayesinde bu sabah işe gitmek için uyanmak bir mücadele gibi gelecek. Bu titreşimler, erteleme düğmesine bir kereden fazla basman için sana ilham verebilir, bu yüzden göreve devam etme konusunda katı olman gerekecek. Neyse ki, öğleden sonra Luna, sizi daha önce bulmuş olabilecek herhangi bir stresi hafifletmek için hayırlı Jüpiter’e bir öpücük üflerken hava hafifleyecek. Bu akşam iyi hisler akmaya devam edecek ve sizi konuşkan bir havaya sokacak. Bu enerjiyi en yakınınız ve en sevdiklerinizle yeniden bağlantı kurmak için kullanın ve biraz flört etmekten korkmayın.


İkizler Burcu

21 Mart 2022 Pazartesi İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Akrep ayı gökyüzünde sert bir t-kare oluşturduğundan, bu sabah kendinizi garip bir ruh hali içinde bulabilirsiniz, tatlı İkizler. Bu kozmik iklim sizi serebral veya endişeli bir üst boşluğa götürebilir, bu da sizi görevden alsa bile yavaşlamak için kendinize izin vermenizi önemli hale getirir. Neyse ki, akşam olunca çok daha iyi hissedeceksiniz ve Luna yönetici gezegeniniz Merkür’e bir öpücük gönderecek. Bu enerjiyi, günün erken saatlerinde birikmiş olabilecek zihinsel örümcek ağlarını silkelemenize yardımcı olması için yürüyüşe çıkmak veya biraz ışık germek için kullanın.


Yengeç Burcu

21 Mart 2022 Pazartesi Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Bu sabah Akrep ayı Mars ve Uranüs ile yoğun bir t-karesine girerken arkadaşlarınızdan ve iş arkadaşlarınızdan saklanmak isteyebilirsiniz tatlı Yengeç. Bu kozmik iklim, özellikle kendinize biraz yer ayıramıyorsanız, duygularınızın dalgalanmasına neden olabilir. Sevdikleriniz tavsiye veya yardım için size ulaşabilecek olsa da, kendinizi bunalmış hissetmeye başlarsanız, alçakgönüllü olmaktan suçlu hissetmeyin. Neyse ki, Luna, uğurlu Jüpiter’i destekleyici bir yönü paylaştığı için, enerji öğleden sonra çok daha hafif hale gelecek. Bu titreşimler sizi iyimserliğinizle yeniden bağlayacak ve kutlamanız için bir sebep verecek.


Aslan Burcu

21 Mart 2022 Pazartesi Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Bugün sizi aramanın cazibesi gerçek olacak, tatlı Leo, ama yatağınız ne kadar rahat olursa olsun sorumluluklarınızı üzerinizden atmamaya çalışın. Ancak, günü boş geçirecek kadar şanslıysanız, bu kozmik iklimi kendinizi beslemek için bir bahane olarak kullanmalı ve duygusal olarak rahatlama fırsatını değerlendirmelisiniz. Neyse ki, öğleden sonra Akrep ayı ile Jüpiter arasında bir bağlantı, evren sizi destek ve iyimserlikle kutsadığı için auranızı saran ağır titreşimleri serbest bırakmanıza yardımcı olacaktır. Luna ve Merkür arasındaki tatlı açı sayesinde, bu akşam derin sohbetler ortaya çıkabilir.


Başak Burcu

21 Mart 2022 Pazartesi Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Başak, bu sabah Akrep ayı, Mars ve Uranüs arasındaki sert t-kare yüzünden hüsrana uğrayabilirsin. İş arkadaşlarınız arasındaki beceriksizlik, kaosa sürüklenirken ve diğer insanların pisliklerini temizlemeye zorlanırken, yolda kalmak için çabalamanıza neden olabilir. Sizi bulan herhangi bir kargaşada sakin kalmak için elinizden gelenin en iyisini yapın, ancak sorumlu olmadığınız ekstra görevleri üstlenmek zorunda olduğunuzu düşünmeyin. Neyse ki, Luna Jüpiter ve Merkür ile bağlantı kurarken, hava ve ruh haliniz öğleden sonra değişecek ve neşeniz ve netliğinizle yeniden bağlantı kurmanıza izin verecek.


Terazi Burcu

21 Mart 2022 Pazartesi Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi, bu sabah Akrep ayı Mars ve Uranüs ile birlikte gökyüzünde sert bir t-karesine girerken harcamalarınıza dikkat edin ve yeni iş anlaşmalarına dikkatle yaklaşın. Bu titreşimler, dürtüsel davranmanıza neden olabilir ve bu da yüzünüzde patlamaya neden olabilir. Neyse ki, Luna uğurlu Jüpiter’e ve iletişimsel Merkür’e bir öpücük üflerken öğleden sonra bu tuhaf titreşimler dağılacak. Bu kozmik iklim, sağduyunuzla yeniden bağlantı kurmanıza yardımcı olacaktır, çünkü evren size kafanızda dolaşan parlak fikirleri takip etmeniz için yeşil ışık verir.


Akrep Burcu

21 Mart 2022 Pazartesi Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Ay burcunuzdan geçerken, Mars ve Uranüs ile sert bağlantılar kurarken, bu sabah aşk hayatınızda sorunlu denizlere dikkat edin Akrep. Bu titreşimler, ihtiyaçlarınız karşılanmıyormuş gibi hissetmenize neden olabilir ve bu da duygusal olarak patlamanıza neden olabilir. Ortaklıklarınızdaki belirli sorunları ele almak için çekildiğinizi düşünüyorsanız, Luna iyimser Jüpiter ve iletişimsel Merhamet ile destekleyici bağlantılar paylaştığı için bu akşam bunu yapmaya çalışın. Bu kozmik iklim, kendinizi daha anlamlı bir şekilde ifade etmenize yardımcı olacak, diğer önemli kişiler bunu takdir edecek ve onların endişelerinizi anlamalarına ve sempati duymalarına yardımcı olacaktır.


Yay Burcu

21 Mart 2022 Pazartesi Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Yay, Akrep ayı, Mars ve Uranüs arasındaki sert bağlantı sayesinde zihnin bu sabah olduğundan daha hızlı hareket edebilir. Bu kozmik iklim, dürtüsel davranmanıza neden olabilir, bu da geri dönüşü zor hatalar yapmanıza neden olabilir. Kendinizi ne kadar kaos içinde bulursanız bulunun, topraklanmış ve merkezlenmiş kalmak için elinizden gelenin en iyisini yapın ve ihtiyacınız olursa yardım istemekten korkmayın. Neyse ki, öğleden sonra Luna, yönetici gezegeniniz Jüpiter’e bir öpücük üflerken, evrenle çok daha uyumlu hissedeceksiniz.


Oğlak Burcu

21 Mart 2022 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Oğlak, bu sabah sosyal medya varlığına kendini fazla kaptırmamaya çalış, yoksa egona zarar verebilirsin. Ayrıca, bir arkadaşınız veya sevdiğiniz kişi mesajlarınıza hemen yanıt vermezse stresinizi izlemeli ve bu sabahın birçok insan için zor olacağını ve bunun muhtemelen kişisel olmadığını unutmamalısınız. Neyse ki, Akrep ayının Jüpiter ve Merkür ile tatlı bağlantıları paylaştığı öğleden sonra enerji daha hafif hale gelecek. Bu kozmik iklim, sosyal hayatınıza daha fazla aktivite getirecek ve günün erken saatlerinde mücadele ettiğiniz endişeleri yatıştıracak.


Kova Burcu

21 Mart 2022 Pazartesi Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Tatlı Kova, özellikle iş arkadaşlarınızın sizden zihinsel veya duygusal düzeyde çok fazla şey talep ettiğini düşünüyorsanız, bu sabah iş arkadaşlarınızla sınırlar belirlemeniz gerekebilir. Bununla birlikte, kişisel eğiliminize dikkat etmeniz ve ne kadar sinirli olursanız olun başkalarına ters düşmekten kaçınmanız gerekir. Akrep ayı, Jüpiter ve Merkür arasındaki destekleyici bağlantı sayesinde hava öğleden sonra düzelecek. Kendinizi biraz şımartmak için bu kozmik iklimi bir bahane olarak kullanın ve lezzetli bir akşam yemeği, köpük banyosu ve en lüks pijamalarınızla gevşemeyi seçin.


Balık Burcu

21 Mart 2022 Pazartesi Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Balık, gökyüzündeki sert bir t-kare yüzünden bu sabah sezgisel olarak kopuk ya da sıra dışı hissedebilirsin. İçgüdülerinizdeki belirsizlik, özellikle kişisel güvensizliklerle mücadele ediyorsanız, kendinizi geri tutmanıza neden olabilir. Neyse ki, yönetici gezegeniniz Neptün, gün boyunca kaderin düğümleriyle tatlı bağlantılar paylaşacak ve henüz tam olarak göremeseniz bile, evrenin sizin için bir yolu olduğuna güvenmenizi sağlayacak. Luna, üçüncü gözünüzde birikmiş olabilecek tüyleri silmenize yardımcı olarak, uğurlu Jüpiter’e ve iletişimsel Merkür’e bir öpücük gönderirken, öğleden sonra iyi hisler sizi bulacak.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.