Günlük Burç Yorumları 19 Mart 2022

19 Mart Günlük Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Cumartesi günü için 19 Mart Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

19 Mart 2022 Cumartesi Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Terazi ayı Merkür ile dengesiz bir açı oluşturduğundan ve potansiyel olarak odağınızı bulandırdığından, kendinizi biraz ağırlıksız veya dengesiz hissederek uyanabilirsiniz. Evren sizi içsel bir boşluğa ittiğinden, derin duyguları çözmenize yardımcı olduğundan, çevrenizdeki insanlarla bağlantı kurmakta sorun yaşayabilirsiniz. Neyse ki, öğleden sonra yaklaşırken ve Luna uğurlu Jüpiter’e açı verirken, yalnızlık içindeyken kendinizi huzurlu hissedeceksiniz. Akşam tezahür ettiğinde ve ay Satürn’le bağlantı kurduğunda daha sosyalleşeceksiniz, ruhunuzla sınırlar çizmenize yardımcı olacak, böylece sevdiğiniz insanlara odaklanabileceksiniz.


Boğa Burcu

19 Mart 2022 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Boğa, bu sabah sorumluluklarınız ve eğlenme isteğiniz arasında sıkışıp kalmış hissedebilirsiniz, çünkü Terazi ayı Merkür ile dengesiz bir açı oluşturuyor. Yapmanız gereken birkaç iş olsa da, bu dünyalarla evlenmenize yardımcı olması için en iyi arkadaşınızı bu tür görevlere davet etmek isteyebilirsiniz. Bununla birlikte, bu hafta sonu kendi bakımınız için de biraz zaman ayırmanız önemli olacak, yoksa yönetici gezegeniniz Venüs, öngörülemeyen Uranüs ile kareler halindeyken kendinizi yerin dibine sokabilirsiniz. Özellikle bu akşam Luna Satürn ile bağlantı kurduğunda kendinize bol miktarda TLC vererek kişisel kaosla savaşın.


İkizler Burcu

19 Mart 2022 Cumartesi İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili İkizler, bu sabah Terazi burcu Merkür ile dengesiz bir açıya girerken kariyer yolunuzdaki memnuniyetsizlik sizi rahatsız edebilir. Bu titreşimler, koşullarınızı değiştirmenin yollarını aramanız gerektiğinde, işinizle ilgili sevmediğiniz şeyler üzerinde kafa patlatmanıza neden olabilir. Nihai bir terfiye yol açabilecek kişisel gelişim yoluyla veya diğer şirketlerdeki pozisyonlara başvurarak durumunuzla mücadele etmenin yollarını arayın. Neyse ki, Luna ve Satürn arasında yararlı bir bağlantı, bu tutkuları ciddiye almanıza yardımcı olacak ve yakın gelecekte gerçekleştirmeyi umduğunuz herhangi bir plan için zemin hazırlamanıza izin verecektir.


Yengeç Burcu

19 Mart 2022 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Kendinize gereken özeni göstermediyseniz, Terazi ayı gün boyunca Merkür, Jüpiter ve Neptün ile dengesiz bağlantılar kurduğundan sezgileriniz bir darbe alabilir. Maneviyatınızla yeniden bağlantı kurmak, doğada zaman aşımını kucaklamak veya uzun bir meditasyon seansı yapmak için bu kozmik iklimi bir bahane olarak kullanın. Evrenin daha yumuşak tarafını kucaklamak, çalışma haftası boyunca toplanan herhangi bir gerilimi almanıza ve üçüncü gözünüzle yeniden bağlantı kurmanıza yardımcı olabilir. Luna’nın Satürn’ü dengelemek için bir öpücük üflediği bu akşam romantizm veya kişisel bakım için fazladan zaman ayırdığınızdan emin olun.


Aslan Burcu

19 Mart 2022 Cumartesi Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Terazi ayı gün boyunca Merkür, Jüpiter ve Neptün ile dengesiz bağlantılar kurduğundan, sözlerin bugün fark ettiğinden daha yoğun gelebilir tatlı Aslan. Arkadaşlarınızın ve ailenizin her zamankinden daha kolay incindiğini fark edebilirsiniz, bu da sözlerinize dikkat etmenizi önemli hale getirir. Birini yanlış şekilde çalıştırırsanız, eğiliminizi savunmaya çalışmak yerine eylemleriniz için sorumluluk alırken özür dilediğinizden emin olun. Neyse ki, bu akşam Luna Satürn’ü ve yedinci evinizi öptüğünde telafi etme fırsatınız olacak.


Başak Burcu

19 Mart 2022 Cumartesi Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Başak, Terazi güneşi ikinci evinizde ışık saçarken, kendinizi hayattaki en güzel şeyleri kucaklama havasında bulabilirsiniz. Ne yazık ki, Luna, Merkür, Jüpiter ve Neptün arasındaki bir dizi dengesiz bağlantı sayesinde harcamalarınızda aşırıya kaçmak kolay olabilir. Bu titreşimler, aşk hayatınızda garip bir dinamik oluşturarak, sevdiğiniz kişiyle uyumsuz hissetmenize neden olabilir. Neyse ki, bu akşam, Ay Satürn ile bağlantı kurduğunda, sizi tipik rutinlerinize bağlı kalmaya zorlayarak ve bir normallik duygusunu yeniden kurmanıza yardımcı olduğunda, dengeyi sağlama fırsatınız olacak.


Terazi Burcu

19 Mart 2022 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Hafta sonu yapılacaklar listeniz muhtemelen oldukça önemli olsa da, yapılacaklar listenize ne kadar bağlı olursanız olun, herhangi bir şeyi yapmakta zorlandığınızı fark edebilirsiniz. Ne yazık ki, gün boyunca Merkür, Jüpiter ve Neptün ile dengesiz açılar oluştururken ay burcunuzdan geçerken küçük hataların ilerleme kaydetmenizi engellediğini de görebilirsiniz. Kişisel işlerinizi halletmek için gerçekten mücadele ediyorsanız, biraz eğlence için yarına kadar ertelemek isteyebilirsiniz. Bu cazibe, bu akşam, ayın Satürn’e bir öpücük göndererek beşinci evinizi harekete geçirdiğinde özellikle belirgin hissedilecek.


Akrep Burcu

19 Mart 2022 Cumartesi Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Akrep, Terazi ayı haritanızın bilinçaltını yöneten sektöründe bir ışık tutarken, bugün sizi yansıtıcı bir tepe boşluğuna yerleştirecek. Ne yazık ki, Luna, Merkür, Jüpiter ve Neptün arasındaki bir dizi dengesiz açı nedeniyle arkadaşlarınızla veya tipik olarak keyif aldığınız etkinliklerle bağlantı kurmayı zor bulabilirsiniz. İyi vakit geçirmeye çalışmak yerine, özellikle de iyi bir dinlenme için geciktiyseniz, gün için kendinize izin verin. Neyse ki, bu kozmik bağlantının faydalarından yararlanmadan önce yere inmeniz gerekse de, bu akşam ay yapılandırılmış Satürn’ü öptüğünde daha uyanık hissedeceksiniz.


Yay Burcu

19 Mart 2022 Cumartesi Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Yay, Terazi ayı Merkür, Jüpiter ve Neptün ile bir dizi dengesiz bağlantıya girerken, bugün evinizde havanın biraz kapalı olduğunu hissedebilirsiniz. Bu titreşimler, özellikle ruh halleri biraz bozuk görünüyorsa, alanı paylaştığınız herhangi bir ev arkadaşı tarafından vurgulanabilir. Evde bir şeyleri bir arada tutmaya çalışmak yerine, aileniz ve arkadaşlarınızla eğlenceli bir güne kaçmak isteyebilirsiniz. Bununla birlikte, bu akşam ayın sorumlu Satürn’e biraz sevgi gönderdiği ve size sorumluluklarınızı hatırlattığı yapılacaklar listenizle temele dokunmak isteyeceksiniz.


Oğlak Burcu

19 Mart 2022 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Oğlak, Terazi ayı, Merkür, Jüpiter ve Neptün arasındaki bir dizi dengesiz yön sayesinde, çalışma haftasındaki sorunlar hafta sonuna kadar ruhunuzu rahatsız etmeye devam edebilir. Ne yazık ki, izin gününüz olması gerektiğinde profesyonel işlerle uğraşmak zorunda kaldığınızı da fark edebilirsiniz ve bu da sizi kişisel dengenizden uzaklaştırabilir. Neyse ki, bu öğleden sonra ayın Satürn ile destekleyici bir bağlantı paylaştığı ve profesyonel sınırlar belirlemenize yardımcı olduğu zaman, zen’inizle yeniden bağlantı kurma fırsatınız olmalı. Bu aynı zamanda kendinize biraz lüks davranmak ve yaptığınız tüm sıkı işler için kendinizi ödüllendirmek için iyi bir zamandır.


Kova Burcu

19 Mart 2022 Cumartesi Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Su Taşıyıcı, Terazi ayı dokuzuncu evinizde ışık saçarken, bugün cömert bir ruh halinde olacaksınız. Bununla birlikte, özellikle arkadaşlarınıza veya ailenize finansal düzeyde davranmak söz konusu olduğunda, bu duyguların daha iyi karar vermenize izin vermediğinizden emin olmanız gerekir. Brunch’ı karşılamanın veya en yakın arkadaşınıza abartılı bir hediye vermenin cazibesi gerçek olsa da, farkında bile olmadan bütçenizi boşa harcamanız kolay olacaktır. Neyse ki, sağduyunuz, akşamları Ay ciddi Satürn’ü öptüğünde bu kayıtsız durumdan kurtulmanıza yardımcı olabilir.


Balık Burcu

19 Mart 2022 Cumartesi Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Aşk hayatınızda manipülatif davranışlara dikkat edin tatlı Balık, çünkü Terazi ayı gün boyunca Merkür, Jüpiter ve Neptün ile bir dizi dengesiz bağlantı kurar. Aşk hayatınızda kesinlikle gerilim doğabilir, ancak bu tür konulara diplomatik ve dürüst bir tavırla yaklaşmanız önemli olacaktır. Bununla birlikte, kırmızı bayraklar veya gaz yakma davranışları için gözlerinizi dört açmanız, özellikle de eşiniz biraz yarım yamalak geliyorsa, aynı derecede önemli olacaktır. Neyse ki, ayın ciddi Satürn’ü öptüğü bu akşam sınırlar belirleme ve çizgiler çizme fırsatınız olacak.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.