Günlük Burç Yorumları 16 Mart 2022

16 Mart Günlük Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Çarşamba günü için 16 Mart Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

16 Mart 2022 Çarşamba Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Koç, bugün motivasyonun bir darbe alabilir, çünkü Başak ayı tutkulu Mars’la dengesiz bir açı oluşturuyor. Arkadaşlarınız sizsiz iyi vakit geçiriyorsa, bu titreşimler daha da kötüleşecek ve tamamlamanız gereken herhangi bir işe odaklanmanızı zorlaştıracaktır. Bu akşam Luna iletişimsel Merkür ile karşı karşıya geldiğinde sözlerine dikkat et, yoksa değer verdiğin birini istemeden rahatsız edebilirsin. Ayrıca, kendinizi aşırı eleştirmemeye veya kendinize çok fazla baskı uygulamamaya ve ruhunuza sürünen olumsuz düşüncelere kapılmamaya özen göstermelisiniz.


Boğa Burcu

16 Mart 2022 Çarşamba Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Ay bugün Başak’ta yol alıyor, beşinci evinizi harekete geçirirken egonuzdan çıkıp oynamasını istiyor. Ne yazık ki, Luna, Mars ve Venüs arasındaki dengesiz bir bağlantı, özellikle de özellikle sevmediğiniz bir işte takılırsanız, gününüzü sekteye uğratabilir. Ay, iletişimsel Merkür ile karşı karşıya geldiğinde, bu akşam arkadaşlık çevrenizde drama veya dedikodudan uzak durun, aksi takdirde bu tür senaryolara katıldığınız için pişmanlık duyabilirsiniz. Şans eseri, Luna joker karakter Uranüs’ü öpüp sizi hoş sürprizlerle kutsadığında bu gece odaklanmanız gereken başka meseleler olacak.


İkizler Burcu

16 Mart 2022 Çarşamba İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Başak ayı Mars ve Venüs ile dengesiz açıları paylaştığı için, evdeki düzensizlik sizi bugün oyundan atabilir, tatlı İkizler. Ev işleriyle ilgilenmek, özellikle de siz ve ev arkadaşlarınızla aranızda bir dram yaşanıyorsa, iç huzurunuzun önüne geçebilir. Yönetici gezegeniniz Luna ve Merkür arasındaki sert muhalefet sayesinde, işle ilgili stres bu akşam sizi yakalayabilir. Neyse ki, bu gecenin ilerleyen saatlerinde ay ve devrimci Uranüs arasında tatlı bir açı tezahür edecek ve son zamanlarda ruhunuzu rahatsız eden sorunları çözmenize izin verirken dinginliğinizle yeniden bağlantı kurmanıza yardımcı olacak.


Yengeç Burcu

16 Mart 2022 Çarşamba Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Başak ayı, Mars ve Venüs arasındaki dengesiz bağlantılar sayesinde bu sabah havada asılı duran bazı tuhaf titreşimler olabilir, tatlı Yengeç. Neyse ki, organize olduğunuz ve yapılacaklar listenize bağlı kaldığınız sürece bu kozmik iklimden oldukça zarar görmeden kurtulabilmelisiniz. Bu akşam, Luna’nın evrenden haber ve mesajlar gönderen iletişimsel Merkür ile karşı karşıya geldiği kehanetlere dikkat edin. Bu akşam, merkezinizi bulma ve rahatlama fırsatınız olacak, ancak bu, düşüncelerinizi ve duygularınızı çözmenize yardımcı olabilecek bir arkadaşınıza veya sevdiğiniz birine dönmenizi gerektirebilir.


Aslan Burcu

16 Mart 2022 Çarşamba Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Aşk hayatınızdaki güvensizlikler bugün yüzeye çıkabilir, tatlı Aslan, Başak ayı tutkulu Mars ve tatlı Venüs ile dengesiz açıları paylaşıyor. Kendinizi veya partnerinizi eleştirerek işleri daha da kötüleştirmekten kaçının, yoksa sarsılması zor bir korkaklığa girebilirsiniz. Sözleriniz bu akşam Luna Merkür ile karşı karşıya geldiğinde ciddi hasara neden olabilir, bu da gerçeğinizi haysiyet ve zarafetle konuşmanızı önemli kılar. Neyse ki, bu gece, ayın devrim niteliğindeki Uranüs’ü öptüğü ve gün boyunca sizi rahatsız etmiş olabilecek her türlü bozuk titreşimden kurtulmanıza yardımcı olduğu zaman, dengenizi sağlama ve soğukkanlılığınızı bulma fırsatınız olacak.


Başak Burcu

16 Mart 2022 Çarşamba Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Başak, Ay burcunuzdan geçerken Mars ve Venüs ile dengesiz açılar oluştururken, bugün tipik rutininizden sıkılmış hissedebilirsiniz. Özellikle biraz heyecana ihtiyacınız varsa, bu titreşimleri gününüzü yeniden yapılandırmak için bir bahane olarak kullanın. Bu akşam Luna, aşk hayatınızda yolunda gitmeyen bir şeyler olduğunda size işaret edecek olan iletişimsel Merkür ile karşı karşıya geldiğinde ilişkinizdeki kırmızı bayraklara dikkat edin. Neyse ki, bu gece, ayın Uranüs’le tatlı bir açı paylaştığı ve diğer taraftan sizi destek işaretleri ile kutsadığı zaman, daha parlak tarafından bakma şansınız olacak.


Terazi Burcu

16 Mart 2022 Çarşamba Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi, bugün kendini başkalarından ayırmamaya çalış, çünkü Başak ayı, haritanın bilinçaltını yöneten sektöründe ışık tutarken, yönetici gezegenin Mars ve Venüs ile dengesiz bağlantılar kurar. Şu anda kendiniz gibi hissetmiyorsanız sorun değil, ancak belirli bir şekilde hissetmek veya düşünmek için iç baskı yaratarak işleri daha da kötüleştirmemeye çalışın. Luna iletişimsel Merkür ile karşı karşıya geldiğinde bu akşam kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz, bu da sözlerinizi ifade etmeden önce iyice düşünmenizi hayati hale getirir. Gün sona ererken, özellikle duygusal veya enerjik olarak tükenmiş hissediyorsanız, yalnızlık için kendinize zaman ayırın.


Akrep Burcu

16 Mart 2022 Çarşamba Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Akrep, bugün bir arkadaşınızı desteklemeye çağrılabilirsiniz, ancak bu tür konular Başak ayı, Venüs ve yönetici gezegeniniz Mars arasındaki dengesiz bağlantılar sayesinde sizi kendi oyununuzdan atmakla tehdit edebilir. Etkileşim nedeniyle duygusal veya enerjik olarak tükenmenizi önlemek için arkadaşınıza ihtiyaç duydukları her türlü yardımı sağlarken topraklanmış kalmak için elinizden gelenin en iyisini yapın. Bununla birlikte, bu akşam Luna’nın Merkür ile karşı karşıya geldiği bu tür senaryolardan bir adım geri atmanız gerekebilir, bu da arkadaşınızın hala çözmeye çalıştığı herhangi bir drama ile sabrınızı kaybetmenize neden olabilir.


Yay Burcu

16 Mart 2022 Çarşamba Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Archer, bugün yaptığın işi bir kez daha kontrol et, yoksa günün yarısını bu sabah yaptığın hataları düzeltmekle geçirebilirsin. Odaklanmakta zorlanıyorsanız, dışarıdayken biraz temiz hava almaya çalışın ve zihninizi net bir yere geri getirin. Ne yazık ki, dağınık beyniniz bu akşam Luna Merkür’e karşı sert bir muhalefet oluşturduğunda evde yeniden ortaya çıkabilir. Son zamanlarda kendinizi beslemediyseniz, bu titreşimler özellikle can sıkıcı olacaktır, bu da akşamı fiziksel, zihinsel ve duygusal ihtiyaçlarınızı karşılayarak geçirmenizi önemli kılacaktır.


Oğlak Burcu

16 Mart 2022 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Başak ayı, Venüs ve Mars ile dengesiz bağlantılar kurarken, tatlı Deniz Keçisi, bugün ruhsal yolunuzdan biraz kopmuş veya kopuk hissedebilirsiniz. Ne yazık ki, bu titreşimler, özellikle çevrenizdeki dünya karşısında hayal kırıklığına uğramış hissediyorsanız, motivasyonunuzun bir darbe almasına da neden olabilir. Bu akşam Luna Merkür ile karşı karşıya geldiğinde, dikkatli olmazsanız hararetli tartışmalara yol açabilecek yanlış iletişimlere dikkat edin. Neyse ki, Uranüs yolunuza iyi titreşimler göndererek benlik duygunuzla yeniden bağlantı kurmanıza yardımcı olacak, ancak yaratıcı bir çıkışa veya eğlenceye biraz zaman ayırmanız gerekecek.


Kova Burcu

16 Mart 2022 Çarşamba Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Kova, bugün tam olarak heyecan duymadığınız koşullar içinde sıkışmış hissedebilirsiniz, çünkü Başak ayı, şu anda burcunuzda kamp yapan Venüs ve Mars ile dengesiz bağlantılar paylaşıyor. Kişisel gelişim veya değişim için sabırsız olsanız da, aynı anda çok fazla şey yapmak için kendinize çok fazla baskı yapmamaya çalışın, aksi takdirde sonu gelmeyen görevler veya stres altında ezilmiş hissedebilirsiniz. Luna’nın devrim niteliğindeki Uranüs’e bir öpücük üflediği bu akşam, kendi alanınızın mahremiyetinden gevşemeniz için size ilham verdiğinde, bu akşam evde sessizce uzanmanıza izin verin.


Balık Burcu

16 Mart 2022 Çarşamba Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Tatlı Balık, bugün aşk hayatınızdaki karanlık davranışlara dikkat edin, Başak burcu şu anda on ikinci evinizde kamp yapan Venüs ve Mars ile açı yapıyor. Parmağınızı durumun üzerine koyamasanız da arkanızda bir şeyler oluyormuş gibi hissedebilirsiniz. Ne yazık ki, Luna ve iletişimsel Merkür arasındaki sert muhalefet sayesinde, bu tür sorunlarla yüzleşmek bu akşam sizin lehinize çalışmayacak. Neyse ki, bu gece ayın devrimci Uranüs’e bir öpücük göndererek duygusal ve zihinsel atılımları yüzeye çıkardığında paranoyalarınız doğal olarak huzur bulacak.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.