Günlük Aşk Burç Yorumları 6 Mart 2022

6 Mart Günlük Aşk Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Pazar günü için 6 Mart Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

6 Mart 2022 Pazar Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kızgın gezegen yöneticiniz Mars, ilahi karşılığı Venüs ile birlikte bugün özgürlüğü seven Kova’ya giriyor ve onbirinci dernekler, topluluk ve dünyadaki aidiyet duygunuza bolluk, bereket ve şehvet getiriyor. Çevrimiçi flört profilini geliştir, Koç. İlk başta her şeyi hafif, arkadaş canlısı ve platonik tutmanın yanı sıra, gerekirse daha alışılmadık bir yol izleyeceksiniz. Bunun ironisi, Luna’nın eşzamanlı olarak güvenlik arayan Boğa’ya ve ikinci konfor ve değer sistemleri evinize kaymasıdır. Bunun, bilinmeyeni riske atmaya yönelik ani arzunuzu nasıl öveceği size kalmış. Dengeni koru.


Boğa Burcu

6 Mart 2022 Pazar Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Luna, bugün burcunuzda aylık ilk çıkışını yapıyor, iç dünyanızı çevreleyen temalara ve duygusal istikrar arzunuza daha fazla vurgu yapıyor. Ani bir fikir değişikliği mi yaşıyorsun, Boğa? Bunun, bugün resmen özgürlüğü seven Kova’ya ve otoriter onuncu otorite evinize geçiş yaptıkları için, Mars ve tatlı gezegen hükümdarınız Venüs ile çok iyi bir ilgisi olabilir. İş, aşk hayatınızın önüne mi geçiyor? Diğerleriniz, sizinle profesyonel ağınızdaki biri arasında cızırdayan benzersiz bir kimya keşfedebilir, ancak bu aşk hikayesinin bir bedeli var mı?


İkizler Burcu

6 Mart 2022 Pazar İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kutsal meslektaşları – Mars ve Venüs – bugün Kova’da resmi ilk kez sahneye çıkıyorlar, macera, yüksek öğrenim ve Nisan sonu ve Mayıs başına kadar kalacakları bilinmeyen bölge ile ilgili geniş dokuzuncu evinize bolluk ve bereket getiriyorlar. Bir çevrimiçi flört profili aracılığıyla görüştüğün biriyle buluşmayı mı düşünüyorsun, İkizler? Kendinizi ikinci tahmin ediyorsanız, bunların hepsi Ay’ın Toros’taki yolculuğu ve gizli on ikinci kapanış eviniz, rüyalar, gizli gündemler ve perde arkasındaki her şey sayesinde olabilir. Aynı şekilde, bu süreçte konfor alanınızın dışına çıkmaya da çağrılıyorsunuz.


Yengeç Burcu

6 Mart 2022 Pazar Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Hayatınıza renk katın, Yengeç. Cesur Mars ve şehvetli Venüs’ün özgürlük seven Kova’da resmi çıkışını yapmasıyla – samimi sekizinci seks eviniz, paylaşılan kaynaklar, işbirlikleri ve enerjik alışverişler yoluyla – tek yapabileceğiniz beklenmedik olanı beklemek, özellikle de sizin için bir şey arayanlarınız. tam bağlılık. Kova’daki Mars ve Venüs’ün aradığı son şey, uzaktan sorumlu olan herhangi bir şeydir. Aksine, ne kadar alışılmadık ve asi olursa o kadar iyi. Bu arada, ayın Boğa’ya geçişi üzerine – on birinci toplum meseleleri eviniz aracılığıyla – Luna, Mars ve Venüs ile yüzleşecek. Anlayışınızı kullanın; savaşlarınızı akıllıca seçin.


Aslan Burcu

6 Mart 2022 Pazar Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Aşk hayatında işler durgunsa, bir tedavi içindesin, Leo. İlahi meslektaşları – Mars ve Venüs – bugün Kova’da resmi ilk çıkışlarını yapacaklar, taahhüt ettiğiniz yedinci anlaşmalar, uzlaşma ve önemli diğer evinize her zaman bir artı olan bolluk, doğurganlık ve şehvet getirecekler. Ancak, karşıt burcunuz olan Kova’nın özü, bireysel özgürlüklerini benimseme umuduyla her şeyi taahhütten uzak tutmayı tercih ettiğinden, önce gündelik etkileşimlerle biraz eğlendiğinizden emin olun. Yakalayış? Luna, onuncu otorite evinizden Toros’a girdikten sonra dinamik ikili – Mars ve Venüs – kare yapacak. Patronluk mu? Onlara kolay gelsin.


Başak Burcu

6 Mart 2022 Pazar Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kondisyonunuz üzerinde mi çalışıyorsunuz, Başak? Ne de olsa, hem Mars hem de Venüs Kova’ya ve günlük ritüeller, durum tespiti ve hizmet eylemlerinin altıncı evine her gün göz kamaştırmıyor. Mars’ın seksle ilgili sekizinci evinizi, paylaşılan kaynakları ve ruh eşi bağlantılarınızı yönettiğini unutmayın; bu, zamanınızın ve enerjinizin çoğunu önemli bir ortaklığa, özellikle de belirli bir durum üzerinde çalışmak isteyenlere yatırmaya karar verebileceğiniz anlamına gelir. . Meydan okuma? Luna’nın, genişleme ve fırsatlarla ilgili dokuzuncu eviniz olan duyusal güdümlü Boğa’ya geçişi üzerine, Mars-Venüs ile çatışacak ve lojistik ve/veya inanç sistemleri konusunda gerilim yaratacaktır.


Terazi Burcu

6 Mart 2022 Pazar Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay bugün Boğa burcuna giriyor ve sekizinci seks evinizi, paylaşılan kaynakları ve ruh bağlarını vurguluyor. Bu nedenle, mevcut ilişkinizde ve/veya durumunuzda duygusal istikrar için can atıyor olabilirsiniz. Terazi, geçmiş aşklarının ve ezilmelerinin vücudunun dışında olduğundan emin ol. Ne de olsa ay, aşk, tutku ve zevkten oluşan beşinci eviniz aracılığıyla Kova’da Mars ve Venüs’ü eş zamanlı olarak kare yapacak, bu da kalbinizin arzusuna özgürce düşkün olma ve önceki taahhütlerinize sadık kalma arasında sürtüşme yaratabilir. En iyi yaptığınız şeyi yapmak ve yaşamın bu iki alanı arasında uyum geliştirmek çok önemlidir.


Akrep Burcu

6 Mart 2022 Pazar Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ayın istikrar arayan Boğa burcunda kayması ve taahhütlü yedinci ev anlaşmalarınız, uzlaşmanız ve diğer önemli eviniz üzerine, bire bir ortaklıklarınızın temelini çevreleyen duygusal temalar kesinlikle akılda kalacak. Bununla birlikte, kişisel yaşamınızda ve ilişkilerinizde daha fazla özgürlük aramaya eğilimli olduğunuz için, Mars-Venüs’ün Kova’daki ilk çıkışıyla – dördüncü eviniz, aile meseleleriniz ve en içteki duygularınız aracılığıyla – buna meydan okunabilir. Senin için hangisi daha önemli, Akrep? Siz ve diğer önemli kişinin duygusal tatmini arasında seçim yapmak adil değil, bu yüzden gerçekten yapabileceğiniz tek şey sağlıklı bir uzlaşma bulmak.


Yay Burcu

6 Mart 2022 Pazar Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Yakın zamanda hak ettiğiniz bir aksama süresi yaşıyorsanız, tempo yakında yükselmeye başlayacak, Yay. Bu, özellikle kutsal meslektaşları – Mars ve Venüs – düşünüldüğünde doğrudur, çünkü bugün Kova’da resmi ilk çıkışlarını yapacaklar ve meraklı üçüncü iletişim evinize, düşünce sürecine ve yakın çevrenize bolluk ve bereket getirecekler. Bekar? Masanızdaki iş yükünü didik didik ararken, bu süreçte gelen bazı çapkın mesajları eğlendirebilirsiniz. Ne de olsa Mars, aşk, tutku ve zevkten oluşan romantik beşinci evinizi yönetiyor, biliyorsunuz. Bununla birlikte, meydan okumanız, büyüleyici dikkat dağıtıcılara rağmen, durum tespitinize odaklanmaya devam etmektir.


Oğlak Burcu

6 Mart 2022 Pazar Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Hatırlayabileceğiniz gibi, ay taahhüt ettiğiniz yedinci anlaşmalar, uzlaşmalar ve diğer önemli evlerinizi yönetir. Bununla birlikte, bugün aşk, tutku ve zevkle ilgili romantik beşinci eviniz aracılığıyla şehvetli Boğa burcuna girecek. Oğlak burcu, en son ne zaman tatlınız için savurganlık yaptınız? Yoksa şehirde büyüleyici bir gece mi geçirdiniz? İronik olarak, ilahi meslektaşları – Mars ve Venüs – bugün özgürlük seven Kova’da göz kamaştırıcı ilk çıkışlarını yapacaklar ve ikinci konfor, para ve güvenlik duygusu evinize bolluk, doğurganlık ve şehvet getirecekler. Bağlantınızın temelinden uzaklaşmadığı sürece, bugün alışılmamış rotayı kullanmaktan çekinmeyin.


Kova Burcu

6 Mart 2022 Pazar Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bekar veya zaten romantik bir şekilde bağlı, tarzını geri alıyorsun, Kova. Bu, özellikle günümüzün astrolojik geçişleri düşünüldüğünde geçerlidir, çünkü hem Mars hem de Venüs, Nisan ayının sonlarına ve Mayıs ayının başlarına kadar kalacakları burcunuzda sallanacaklardır. Doğuştan gelen çekiciliğinize ve cıvıl cıvıl karizmasına ek olarak, bu dinamik ikili aşk hayatınıza renk katacağından emin olabilirsiniz. Bununla birlikte, ayın Boğa burcuna geçişi ve en içteki dördüncü eviniz, romantik ufkunuzu keşfetmek ve konfor bölgenizde kalmak arasında seçim yapmak zorunda kaldığınız için potansiyel olarak sürtüşme getirebilir. İkisinden de biraz ne dersin?


Balık Burcu

6 Mart 2022 Pazar Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bir adım geri atın ve yalnızlık içinde zaman geçirmenin getirdiği tatlılığın keyfini çıkarın. Yani, bu kutsal alanı özel kişiniz Balık ile paylaşmaya karar vermedikçe. Ne de olsa, hem Mars’ın hem de Venüs’ün eksantrik Kova’ya doğru gözlerini kamaştırdığı her gün, kapanışla ilgili on ikinci evinizden, rüyalardan ve perde arkasındaki her şeyden bahsetmiyorum bile. Özel olarak romantik bir buluşma, lütfen? Ayın eşzamanlı olarak Boğa burcuna ve bugün iletişimle ilgili merak uyandıran üçüncü evinize geçeceği düşünüldüğünde, sevginizi kilit altında tutmayı söylemek yapmaktan daha kolay. Bir parçanız olduğu gibi anlatmak istiyor ama ne pahasına?


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.