Günlük Aşk Burç Yorumları 4 Mart 2022

4 Mart Günlük Aşk Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Cuma günü için 4 Mart Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

4 Mart 2022 Cuma Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay bugün burcunuza giriyor ve bu da bir ivme kıvılcımı getiriyor, Koç. En iyi yaptığınız şeyi yapmanın ve liderliği ele almanın zamanı gelmiş olabilir mi? Kardinal ateşleriniz arasında cızırdayan Luna, aşk departmanında her zaman bir artı olan güven ve coşkuyla sizi güçlendirecek. Her ne kadar karanlık tarafta, sonunda dürtüsel bir karar vermenize yol açabilecek huzursuzluk duyguları yaşamaya daha yatkınsınız. Bu arada, gözlerinizi ödülde tutun ve başarılarınızı kutlayın çünkü başarınız *hela* çekici, özellikle de Mars ve Venüs onuncu itibar evinizin gözlerini kamaştırırken.


Boğa Burcu

4 Mart 2022 Cuma Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgilinle mini bir kaçamak? Boğa, ister bekar olun, ister romantik bir ilişki içinde olun, kesin olan bir şey var: tatiliniz çok gecikti. Bu, özellikle ayın aşırı hevesli Koç burcuna geçişi ve uykulu on ikinci kapanış eviniz, rüyalar ve perde arkasındaki her şey düşünüldüğünde geçerlidir. Ve Koç’un yöneticisi Mars’ta, göksel yöneticiniz Venüs’ün yanında otururken – geniş maceralı dokuzuncu eviniz aracılığıyla – sevgilinizle bir yere gitmek ve kafanızı boşaltmak için mükemmel bir bahane. Başka bir notta, sizden uzakta olan biriyle bağlantı kuranlarınız için şimdilik her şeyi gizli tutmakta bir sakınca yok.


İkizler Burcu

4 Mart 2022 Cuma İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Mars ve Venüs – kozmosun sevgilileri – birleşme, cinsel kimya ve paylaşılan kaynaklardan oluşan sekizinci evinizin gözlerini kamaştırmaya devam ediyor, işte bu yüzden bir şekilde hissediyorsunuz İkizler. Zaten bir çiftseniz, bu küstah sinerji, sizin ve sevgilinizin ya bir sonraki seviyeye geçmek istediğinizi ya da belki de bir çift olarak bir şeye yatırım yaptığınızı gösterebilir. Bekar? Şu anda yakınlık ve duygusal yakınlık arzunuzu sorgulamayın; kalbin istediğini ister. Başka bir notta, ay bugün savaşçı benzeri Koç burcuna ve bireysel özgürlükle ilgili onbirinci evinize giriyor. Öncülük etmekten korkmayın.


Yengeç Burcu

4 Mart 2022 Cuma Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Tacını ayarla, Yengeç. Bekar? Ay’ın iddialı Koç burcuna geçişi ve otoriter onuncu eviniz ile birlikte, yalnızca ciddi anlamda cesur hamleler yapmaya meyilli olmakla kalmıyor, aynı zamanda her zamanki gibi kendinden emin hissediyorsunuz. Belki de, doğru olabilmeleri için bilinçli olarak tersini yapmayı seçmedikçe, potansiyel bir potansiyel için inisiyatif almaya ve harekete geçmeye karar veren sizsiniz. Ne de olsa, hem Mars (ayın hükümdarı) hem de Venüs, yedinci anlaşmalar, uzlaşmalar ve diğer önemli evlerinizi göz kamaştırıyorken, kimyayı inkar etmek yok, daha da önemlisi, kendi değeriniz. Masaya ne getirdiğini biliyorsun ve diğerleri de öyle.


Aslan Burcu

4 Mart 2022 Cuma Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Aşk hayatında daha fazla heyecan ve macera arıyorsun Leo. Tek veya zaten romantik bir şekilde bağlı olan ayın Mars’ın yönettiği Koç burcuna geçişi ve macera, bilgelik ve bilinmeyen topraklardan oluşan geniş dokuzuncu eviniz, kişisel felsefenizden heyecan verici deneyimler arzunuza kadar her şeyi çevreleyen temalara daha fazla vurgu yapacak. Ayrıca, her iki Mars-Venüs de Oğlak burcunda cızırdayarak – günlük ritüeller, durum tespiti ve hizmet eylemleriyle ilgili altıncı eviniz – büyük ihtimalle bebekle bağımlı oynuyorsunuz ve bunun için de üzgün değilsiniz. Merkür’ün Kova’dan geçişi de bir artı, çünkü uzaktan da olsa bire bir taahhütlerinize açıklık getirmeye devam edecek.


Başak Burcu

4 Mart 2022 Cuma Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün aşk hayatınızda işler kızışıyor, Başak. Yani, gerçekten hepsi bu küstah girişimlere nasıl tepki verdiğinize bağlı. Ve bu tam tersi olsa da, ayın iddialı Koç’a geçişi – samimi sekizinci eviniz birleşmeler, paylaşılan kaynaklar ve enerji alışverişi yoluyla – muhtemelen duygusal bağlantı ihtiyacından fiziksel temas arzusuna kadar her şeye ilham verecektir. bire bir bağlantılarınız aracılığıyla. Gerçek şu ki, ayın yöneticisi Mars, Oğlak burcunda Venüs’ün yanında otururken – aşk, tutku ve zevkten oluşan beşinci eviniz aracılığıyla – şu anda manyetizmanız inkar edilemez.


Terazi Burcu

4 Mart 2022 Cuma Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Onlarınki senindir, Terazi. Yeni birine aşık olmak? Asla asla Deme. Ayın aşırı hevesli Koç burcuna geçişi ve uyum arayan, anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli yedinci eviniz, sözleşme anlaşmalarınızdan kararlı bir ilişki arzusuna kadar her şeyi çevreleyen temalara duygusal vurgu ve sezgisel netlik getiriyor. Evren arkanda, bu yüzden umudunu kaybetme. Ve her zaman minnettarlığınızı ifade edin. Bu arada, ilişki sektörünüzü de yöneten ayın yöneticisi Mars, rahat dördüncü eviniz aracılığıyla göksel yöneticiniz Venüs’ün yanında oturuyor olacak. Yanınızda doğru kişiyle hayalinizdeki evi inşa etmenin zamanı geldi.


Akrep Burcu

4 Mart 2022 Cuma Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kasabada bir gece geçirmeden önce zindeliğini mi alıyorsun? Tam bir ruh halisin ve aşk hayatın bugünlerde bir istisna değil, Akrep. Bu, özellikle Jüpiter-Neptün Balık’ta düşünüldüğünde geçerlidir, aşk, tutku, zevk ve kendini ifadeden oluşan romantik beşinci evinize genişleme ve büyülü ilham getirir. Her ne kadar bugünün ayı savaşçı gibi Koç burcundan geçiyor ve günlük rutinlerinizin sağlık bilincine sahip altıncı evi ile, şu an için bildirimlerinizi sessize almak anlamına gelse bile, kendinize yatırım yapmak için biraz zamanınız olabilir. Ancak, Mars-Venüs kişilerarası alışverişlerinizi şarj etmeye devam edeceğinden mesajlarınızı kontrol ettiğinizden emin olun.


Yay Burcu

4 Mart 2022 Cuma Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kendini hissediyorsun, Yay. Şöyle söyleyin: Ay, birleşmeler, paylaşılan kaynaklar ve cinsel kimyadan oluşan sekizinci erotik evinizi yönetiyor, ancak aşk, tutku, zevk ve kendini ifadeden oluşan romantik beşinci eviniz aracılığıyla öfkeli Koç burcunda parıldayacak. Hiçbir çaba göstermeden ilgi odağı olmanın yanı sıra, aşka güvenle ve coşkuyla yaklaşmaya da yatkınsınız. Bugün sende özür dilemeyen bir küstahlık var ve bu bir kargaşaya neden oluyor. Bu, elbette, ikinci öz-değer eviniz aracılığıyla Venüs ile birlikte oturan ayın yöneticisi Mars sayesindedir, bu yüzden kötü benliğinizle devam edin.


Oğlak Burcu

4 Mart 2022 Cuma Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Oğlak, kendini açıklamaya gerek duymadan bugünü kendin yap. Tek ya da zaten bağlı, ayın savaşçı gibi Koç ve dördüncü eviniz, aile meseleleri ve en derindeki hisler arasındaki yolculuğu sadece geri çekilme ihtiyacına ilham vermekle kalmayacak, aynı zamanda size içten dışa enerji verecek. Ne de olsa, burcunuzda Venüs ile birlikte oturan cesur Mars ile – Mars aynı zamanda Koç’ta bugünün ayını besliyor – özel kişiniz bu mesajı onaylasa da, kendinize bir öncelik vermeye teşvik ediliyorsunuz. Ay aynı zamanda önemli kişilerden oluşan yedinci evinizi de yönetir, bu nedenle kendinizi ifade edin ve enerjinizi yeniden şarj edin.


Kova Burcu

4 Mart 2022 Cuma Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kova, aşk ve romantizm açısından arkadaşlarınızla vakit geçiriyorsunuz ve kirli çamaşırlarınızı havalandırıyorsunuz. Başka bir notta, diğerleriniz, en azından şimdilik, romantik bir ilgiyi sürdürmeyi seçiyor olabilir. Örneğin, ay bugün savaşçı gibi Koç burcuna girecek ve bu da gelecekteki özlemlerinizi ve dünyaya ait olma duygunuzu çevreleyen temalara vurgu ve netlik getirecek. Bazılarınız, özellikle Mars ve Venüs’ün onikinci sırlar, engellemeler ve perde arkasındaki her şey evinizden geçerken mevcut aşk durumunuzu çok düşünüyor olabilirsiniz. Acele etmeyin.


Balık Burcu

4 Mart 2022 Cuma Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugünün astro-havası, öz değerinize sahip çıkmanız için sizi teşvik ediyor, Balık. Sen bütün paketsin ve bunu anlamanın zamanı geldi. Hatırlayabileceğiniz gibi, ay aşk, tutku ve kendini ifade etmeyle ilgili beşinci evinizi yönetiyor, ancak bugün savaşçı benzeri Koç burcuna ve ikinci değer sistemleri evinize girecek. Bu ilgi, değerli zamanınıza ve enerjinize değer mi? Ay’ın yöneticisi Mars, Venüs ile birlikte otururken – onbirinci dernekler, topluluk ve dünyaya ait olma duygunuz aracılığıyla – umutlarınız, dilekleriniz ve hayalleriniz, özellikle de birini arayanlarınız hakkında düşünmeniz önemlidir. benzer bir hedefle.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.