Günlük Aşk Burç Yorumları 26 Mart 2022

26 Mart Günlük Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Cumartesi günü için 26 Mart Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

26 Mart 2022 Cumartesi Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay, Oğlak burcunda ve otoritenizin onuncu evinde sona ermeden önce, Luna, gizemli onikinci eviniz, rüyalar ve perde arkasındaki her şey aracılığıyla şanslı Balık burcundaki Jüpiter ile buluşacak. Koç, ister bekar, ister romantik bir şekilde bağlı olun, sahne arkasında stratejik olarak bir şeyler planlıyor olma ihtimaliniz var. En iyi kısım? Merkür, simyacı Plüton ile uyum içinde olacak ve bu da onu sonraki adımlarınızda beyin fırtınası yapmak için ideal bir senaryo haline getirecek. Şanslı yakalanan kim? Sert oynuyorsun ve herkes kazanmak için oynadığını biliyor. Her şeyden önce sezginizi takip edin.


Boğa Burcu

26 Mart 2022 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Arkadaşlar ne zaman sevgiliye dönüşür Boğa? Olması gerekmiyor. Ancak ayın Oğlak burcundaki yolculuğunun ve heyecan verici dokuzuncu macera evinizin ortasında Luna, onbirinci dernekler, topluluk ve dünyaya ait olma duygunuz aracılığıyla genişleyen Jüpiter ile Balık burcunda buluşacak ve bu da size bir şans sunuyor. işbirliği yapmak ve dahiyane fırsatlara katılmak. Rastlantısal olaylar şimdi meydana gelmek zorunda, bu yüzden içsel bilgeliğinizi takip edin. Ne de olsa, karmik karşılaşmalara ve önemli konuşmalara yer açmayı Merkür altmışlık Plüton’a bırakın.


İkizler Burcu

26 Mart 2022 Cumartesi İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay, Oğlak burcundaki yolculuğunu ve birleşmeler, paylaşılan kaynaklar ve ruh eşi bağlantılarından oluşan sekizinci eviniz aracılığıyla yolculuğunu tamamlamadan önce, otoriter onuncu eviniz, itibarınız ve kamusal kişiliğiniz aracılığıyla şanslı Jüpiter ve rüya gibi Neptün ile buluşacak. Belki bir ebeveyn figürü ya da önemli bir başkasının figürü olabilir, ancak özellikle işyerinde biriyle ise ilişkinize ilişkin olarak belirlenmesi gereken bazı sınırlar olabilir. Sözleşmeler ve önemli konuşmalar, özellikle gezegen hükümdarınız Merkür, gölgeli Pluto’nun sekstilleri sırasında oynanmaya başlıyor. Dikkatine neyin getirildiğine dikkat et İkizler.


Yengeç Burcu

26 Mart 2022 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bu ilişkide anlaşmayı imzalamaya hazır mısın, Yengeç? Bekar ya da alın, bu bir inanç sıçraması yapmanızı gerektirebilir, bu nedenle kalp meseleleri söz konusu olduğunda iç pusulanıza güvenin. Örneğin, Ay Oğlak burcunda ve yedinci anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli evinizde gezinmeye devam ederken, egzotik dokuzuncu macera eviniz, inanç sistemleriniz ve kişisel felsefeniz aracılığıyla Balık’ta şanslı Jüpiter ve Neptün ile buluşacak. Aşk için bilinmeyene girmeye cesaretin var mı? Halihazırda bağlı olan bazılarınız için bu, olaylara farklı bir perspektiften bakmak kadar basit bir şey olabilir.


Aslan Burcu

26 Mart 2022 Cumartesi Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

İlişkinizdeki şeyler üzerinde ne kadar çok çalışmaya istekli olursanız, sizin için o kadar iyi şeyler olacak, Leo. İster inanın ister inanmayın, aynı şey kendinize iş verenleriniz için de geçerli. Ne de olsa kendini sevmek en iyi aşktır. Halihazırda evli iseniz, bu terapi veya çift danışmanlığı gibi bir şey olabilirken, diğerleriniz bu arada düşünecekleri şeyler üzerinde meditasyon yapıyor olabilir. Örneğin, Luna, birleşme ve paylaşılan kaynaklardan oluşan sekizinci eviniz aracılığıyla Balık’ta Jüpiter ve Neptün ile güçlerini birleştirerek altıncı şifa evinizde gezinmeye devam edecek. Sürece güvenin.


Başak Burcu

26 Mart 2022 Cumartesi Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Luna, taahhütlü yedinci anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli evleriniz aracılığıyla şanslı Jüpiter ve Balık burcundaki rüya gibi Neptün ile buluşurken, zevk arayan aşk, tutku ve kendini ifade etme beşinci evinizi harekete geçirmeye devam ediyor. Başak, birine gerçekten nasıl hissettiğini söylemekten çekinme. Sonuçta, gezegen yöneticiniz Merkür, Balık ve ilişki sektörünüzden geçmeye devam edecek, ancak beşinci aşk evinizde simyacı Plüton ile buluşacak, bu da bir şeylerin aşağı inmek üzere olduğu anlamına geliyor. Bir itiraf ya da önemli bir konuşma olsun, konuşmaktan korkmayın.


Terazi Burcu

26 Mart 2022 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Duygusal ihtiyaçlarınızı tanımak, özellikle sevgiliniz Terazi ile yarı yolda buluşmaya çalışanlarınız için uzun bir yol kat ediyor. Örneğin, duygusal olarak yönlendirilen dördüncü eviniz, aile meseleleriniz ve en içteki duygularınız boyunca ayın yolculuğunun ortasında, Luna, sorumlu günlük ritüelleriniz ve durum tespiti yoluyla, Balık burcunda şanslı Jüpiter ve muazzam Neptün ile buluşacak. Bekar veya önceden alınmış, bugünün astro-havası sizi içe doğru gitmeye ve gerekli çalışmaları yapmaya teşvik ediyor. Belki iletişim yoluyla ya da daha fazla dinlenmek kadar basit bir şey. Başka bir şeye yatırım yapmadan önce kendiniz üzerinde çalışın.


Akrep Burcu

26 Mart 2022 Cumartesi Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Söylemek istediğin çok şey var ama yine de hepsini kendine saklamayı seçiyorsun, Akrep. Kulağa yeraltı dünyasında sıradan bir gün gibi geliyor ama çoğu insanın senin hakkında bilmediği şey, derinden yakınlık arzu ediyor olman. Şimdi, ister bekar olun, ister zaten romantik bir şekilde bağlı olun, ayın şanslı Jüpiter’e ve Balık’taki rüya gibi Neptün’e altmışlığı – romantik beşinci eviniz aracılığıyla – aşk, tutku, zevk ve kendini ifade etme – sizi mutluluğunuzu ve enerjinizi takip etmeye çağırıyor. ruhunu ateşe veren şeyle. Bu, aradığınız sevgi ve mutluluk için bir mıknatıs; seninle başlar.


Yay Burcu

26 Mart 2022 Cumartesi Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Dürüstlükle iletişim kurmak kadar basit bir şeyin nasıl inanılmaz derecede tatmin edici olabileceğine şaşıracaksınız, Yay. Belki de bu, en azından duygusal bir bakış açısıyla, bire bir ilişkilerinizde tipik olarak geliştireceğiniz bir şey değildir. Bununla birlikte, ay Oğlak burcunda sona ermeden önce – ikinci konfor, finans ve değer sistemleri eviniz aracılığıyla – Luna, dördüncü eviniz, aile meseleleriniz ve en içteki duygularınız aracılığıyla Balık’ta Jüpiter ve Neptün ile buluşacak ve sizi konuşmaya teşvik edecek. yukarı ve her şeyin takılmasına izin verin. Merkür ayrıca burcunuzda simyacı Plüton ile buluşacak, bu nedenle çalışmak için çok fazla enerji var.


Oğlak Burcu

26 Mart 2022 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Luna, kişisel yaşamınıza duygusal vurgu ve sezgisel netlik getirerek burcunuzda gezinmeye devam ediyor, ancak iletişim sektörünüzde bugünün Balık burcundaki Jüpiter-Neptün’e altmışlığı, denkleme (tam anlamıyla) biraz fazladan bir şey ekliyor. Kimi tezahür ettiriyorsun, Oğlak? Belki yakın çevrenizden veya sosyal medyadan biri; sözlerin her iki durumda da ağır geliyor, bu yüzden onları akıllıca kullandığından emin ol. Ayın taahhüt ettiğiniz yedinci anlaşmalar, uzlaşmalar ve diğer önemli evlerinizi yönettiğini unutmayın, bu nedenle bu size iletişim kurmak ve SO’nuzla duygusal olarak bağlantı kurmak için fazlasıyla yeterli neden veriyor.


Kova Burcu

26 Mart 2022 Cumartesi Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kişisel yaşamınızda güvenli olmayan şeyleri iyileştirip yeniden inşa edebilmek için içe doğru gidiyorsunuz, Kova. Bu, özellikle ayın Oğlak burcundaki yolculuğunu ve bilinçsiz on ikinci eviniz, rüyalar, fedakarlık ve teslimiyet göz önüne alındığında doğrudur, çünkü ay aynı zamanda altıncı şifa evinizi de yönetir. İster bekar, ister romantik bir şekilde bağlı olun, her şeyden önce kendiniz üzerinde çalışmak için bilinçli bir çaba sarf ettiğiniz için tüm bu süreç aşk hayatınıza yansıyacaktır. Şanslı Jüpiter ve şefkatli Neptün ile uyum içinde – konfor arayan ikinci güvenlik ve değerler eviniz aracılığıyla – bu zamanda duygusal istikrarınıza öncelik vermeniz için yönlendiriliyorsunuz.


Balık Burcu

26 Mart 2022 Cumartesi Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bir dilek tut, Balık. Ay, sosyal olarak bilinçli onbirinci evinizdeki dernekler, topluluk ve dünyadaki aidiyet duygusu içinde dolaşmaya devam ediyor, ancak şanslı Jüpiter ve burcunuzda sayısız Neptün ile buluşacak ve rasgele bir umut, şefkat ve sihir katmanı ekleyecek. bugün bağlantılarınızın ve karşılaşmalarınızın dinamiği. Asla asla Deme; İster yüz yüze ister sosyal medya aracılığıyla, ilginizi çeken biriyle anında karşılaşabilirsiniz. Cinsel açıdan çekici hale gelen yaratıcı işbirlikleri de olasıdır, özellikle de Merkür’ün simyacı Plüton’a karşı için için için yanan altmışlık yönü düşünüldüğünde. Sözleriniz ve düşünceleriniz ruh hali ile ağır. Bu enerjiyi akıllıca kullanın.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.