Günlük Aşk Burç Yorumları 25 Mart 2022

25 Mart Günlük Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Cuma günü için 25 Mart Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

25 Mart 2022 Cuma Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

En iyi yaptığın şeyi yap ve en azını al, Koç. Tek ve ezici? İnisiyatifiniz üzerinde strateji oluşturmak ve kararınızda kararlı olmak sizi birden fazla yönden şaşırtacak. Örneğin, Oğlak burcunda parıldayan ayın ve otoriter onuncu evinizin yanı sıra, Luna, istikrar arayan ikinci mali ve değer sistemleriniz aracılığıyla Toros’ta isyancı Uranüs ile buluşacak. Bu kulağa ne kadar klişe gelse de, inisiyatifiniz ve/veya belirli bir aşk ilgisine yaklaşımınız konusunda beklenmeyeni bekleyin. Elbette, burcunuzda Ay’ın Kayron’a karesi, kendinizi ikinci kez tahmin etmenizin nedeni olabilir, ancak bunun bedeli ne olabilir?


Boğa Burcu

25 Mart 2022 Cuma Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ayın ciddi Oğlak burcuna geçişi ve macera, inanç sistemleri ve bilinmeyen bölgelerden oluşan geniş dokuzuncu eviniz üzerine, sonraki adımlarınızla, yani gelecekteki çabalarınızla ilgili olarak, muhtemelen meşgul olacaksınız. Boğa, bunun profesyonel yaşamınız etrafında dönmesi gerekmediğini unutmayın. Aksine, bunun departmandaki seçimlerinizle bir ilgisi olabilir. Bununla birlikte, burcunuzda ayın asi Uranüs ile üçgen açısını göz önünde bulundurduğunuzda, ani bir dürtüyle bilinmeyene girme ve her türlü hapsedilmeden kurtulma dürtüsüyle başkalarını (belki de kendinizi bile) hazırlıksız yakalayabilirsiniz.


İkizler Burcu

25 Mart 2022 Cuma İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kararlı bir ortaklık geliştirmenizi engelleyen nedir, İkizler? Ay, ciddi Oğlak burcuna girer ve seks, birleşmeler, samimi birliktelikler ve paylaşılan kaynaklarla ilgili erotik sekizinci evinize daha fazla vurgu yapar, bu da muhtemelen taahhütlerinizin temeline ve kişilerarası bağlantılara odaklandığınız anlamına gelir. Dahası, Ay, Boğa’da özgürlüğü seven Uranüs ile buluşacak – gizli onikinci kapanış eviniz, rüyalar ve perde arkasındaki her şey aracılığıyla – sizi bilinçsiz kalıplardan ve/veya kendinizi boğuyor olabilecek korkulardan kurtulmaya teşvik edecek. bire bir bağlantılar. Sonuç olarak? Modası geçmiş bir şeye tutunuyorsunuz ve artık en yüksek iyiliğinize hizmet etmiyorsunuz.


Yengeç Burcu

25 Mart 2022 Cuma Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay sizi yönetir ve zıt kutup burcunuz Oğlak’tan geçerken etkiler bir istisna değildir. Aslında, ayın bu kardinal dünya burcuna geçişi ve anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli yedinci ev taahhütleriniz üzerine, bire bir bağlantılarınızı çevreleyen konularda daha büyük bir duygusal vurgu var, ancak daha fazlası var. Luna, ilişki dinamikleriniz konusunda sizi potansiyel olarak hazırlıksız yakalayabilecek olan, on birinci dernekler, topluluk ve dünyaya ait olma duygunuz aracılığıyla asi Uranüs ile buluşacak. Belki de aniden, her zamanki tipin olmayan birine aşık olursun. Beklenmedik olanı bekle, Yengeç.


Aslan Burcu

25 Mart 2022 Cuma Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Yapacakların üzerinde özenle çalışıyorsun ve günlük rutininle tutarlısın ama bir şey hala onu kesmiyor Leo. Aklındaki biri mi? Ya da belki aklınızda bir hedef var? Düzenli altıncı sorumluluk evinizden parıldayan ayın yanı sıra, gününüze şaşırtıcı bir kendiliğindenlik katmanı ekleyerek asi Uranüs ile buluşacak, bu yüzden kendinizi belirli bir sonuca bağlamayın. Bunun yerine, planlar ve sonraki adımlar açısından beklenmeyeni bekleyin. Bununla birlikte, planlarınızı ve olasılıklarınızı ikinci kez tahmin etmeye meyilli olduğunuz için, meydan okumanız potansiyel olarak ayın karesinden Chiron’dan kaynaklanabilir.


Başak Burcu

25 Mart 2022 Cuma Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kendini hissediyorsun ve rolüne bakıyorsun, Başak. Bu, özellikle ayın Oğlak burcuna geçişi ve aşk, tutku, zevk ve kendini ifade etme ile ilgili romantik beşinci eviniz düşünüldüğünde geçerlidir. Vintage görünüm ve klas bir estetik çekiciliğinizin bir parçası, bu yüzden kötü benliğinize devam edin. Daha da önemlisi, ay, macera, fırsat ve bilinmeyen bölgelerden oluşan geniş dokuzuncu eviniz aracılığıyla özgürlüğü seven Uranüs ile uyum içinde olacak ve sizi aşk için risk almaya ve kalbinizi takip etmeye teşvik edecek. Daha zorlu bir notta, ay yaralı şifacı Chiron ile yüzleşecek ve yakınlık korkunuza ışık tutacak.


Terazi Burcu

25 Mart 2022 Cuma Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Luna, bugün dördüncü evinize, aile meselelerinize, en derindeki hislerinize giriyor ve kişisel hayatınızdan genel istikrar duygunuza kadar her şeye vurgu yapıyor. Terazi, yanınızda özel biri varken bunları mümkün kılmak konusunda kendinizi rahat hissediyor musunuz? Duygusal istikrarınızı bir öncelik haline getirmenin yanı sıra, özellikle ay, yedinci anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli eviniz aracılığıyla yaralı şifacı Chiron ile karşı karşıya geleceğinden, bağlantınızın temelini düşünüyor olabilirsiniz. Özgürlüğü seven Uranüs ile uyum içinde, artık size hizmet etmeyen bir karışıklıktan ve/veya duygudan uzaklaşmaya da karar verebilirsiniz.


Akrep Burcu

25 Mart 2022 Cuma Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ne istediğini biliyorsun ama liderliği alma fikrine karşı da tereddütlüsün, Akrep. Örneğin, ay pragmatik Oğlak burcuna ve iletişim, düşünce süreci ve yakın çevreden oluşan meraklı üçüncü evinize girerek kişilerarası alışverişlerinizi ve mevcut zihniyetinizi çevreleyen temalara duygusal vurgu ve sezgisel netlik getirir. Bununla birlikte, Luna ayrıca, saygılı altıncı durum tespiti eviniz aracılığıyla yaralı şifacı Chiron ile yüzleşecek ve bu da, bastırılmış korkularınız ve güvensizliklerinizle yüzleşmeniz için size meydan okuyacaktır. Ay, ilişki sektörünüzde asi Uranüs ile uyum içindeyken, bugün her şeyi sallamaktan korkmayın – konfor alanınızdan çıkmayı gerektirse bile.


Yay Burcu

25 Mart 2022 Cuma Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay şimdi pragmatik Oğlak burcunda parlıyor ve istikrar arayan ikinci konfor, finans ve değer sistemleri evinize duygusal çekiş getiriyor, ancak dahası var. Örneğin, birisine olan duygularınızın büyüklüğüne rağmen, Luna’nın – birleşmeler, işbirlikleri ve paylaşılan kaynaklardan oluşan sekizinci evinizin göksel hükümdarı – romantik aşk, tutku ve zevkle dolu beşinci eviniz aracılığıyla yaralı şifacı Chiron’a meydan okuyor. güvenli olduğunu düşündüğünüz şeylerle tamamen cinsel içgüdülerinize düşkünlük arasında sürtüşme yaratır. Yay, uzun lafın kısası: Kalbinizin arzuları konusunda kendinizi güvensiz hissedebilirsiniz. Bunun neden olduğunu düşünün.


Oğlak Burcu

25 Mart 2022 Cuma Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Başkaları için ortaya çıktığında, kendin için de ortaya çıkıyorsun, Oğlak. Ve bildiğiniz gibi, ay taahhüt ettiğiniz yedinci anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli evlerinizi yönetiyor, ancak önümüzdeki iki gün boyunca burcunuzdan geçecek. İster bekar, ister romantik bir şekilde bağlı olun, bu ay geçişi sizi eşinizin ihtiyaçlarına daha açık hale getirir, ancak aynı zamanda bir yakalama var. Ay, duygusal olarak yönlendirilen dördüncü eviniz, aile meseleleriniz ve en içteki duygularınız aracılığıyla yaralı şifacı Chiron ile yüzleşecek, bu nedenle kendinizi duygusal olarak ifade etmekte ve/veya savunmasız durumdaysanız, bu bilinecektir.


Kova Burcu

25 Mart 2022 Cuma Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay’ın Oğlak burcuna geçişi ve kapanış, rüyalar ve bilinçsiz kalıplardan oluşan gizli onikinci eviniz üzerine, daha içe dönük olmaya ve tespit edilmesi daha zor olmaya eğilimlisiniz, Kova. Halihazırda romantik bir birlikteliğiniz varsa, bu muhtemelen ilişkiye yansıyacaktır, bu nedenle mümkün olduğunca açık bir şekilde iletişim kurduğunuzdan emin olun. Ayın aynı zamanda, sosyal olarak bilinçli onbirinci eviniz, topluluklar ve dünyadaki aidiyet duygusu yoluyla yaralı şifacı Chiron ile çelişeceği göz önüne alındığında, bu geri çekilme ve/veya geri adım atma arzusunun onunla bir ilgisi olabilir. geleceğe dair umutlarınız. Sevgilinle uyuşuyorlar mı?


Balık Burcu

25 Mart 2022 Cuma Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Balıklar, suçluluk veya pişmanlık hissetmeden seçeneklerinizi keşfetmenize izin verin. Ne de olsa ay, romantik beşinci aşk, tutku, zevk ve kendini ifade etme evinizi yönetiyor, ancak şu anda sosyal olarak yönlendirilen onbirinci topluluk evinizde parlıyor olacak. Flört mü ediyorsun? İster yüz yüze, ister sosyal medya aracılığıyla, size sunulan fırsatlar oldukça cazip, sonsuz değil. Yine de, dışarı çıkıp onları ilk elden görmek size kalmış. Neyse ki, Luna’nın Uranüs ile üçgen açısı size beklenmedik bir olay dönüşü veya bakış açısı değişikliği sunuyor. Özgürlüğe giden yolu takip edin.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.