Günlük Aşk Burç Yorumları 23 Mart 2022

23 Mart Günlük Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Çarşamba günü için 23 Mart Günlük Burç Yorumları sizlerle.

İkizler Burcu

23 Mart 2022 Çarşamba İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

İkizler, paylaşmak önemsemektir… ya da değil mi? Her biri için, ancak ayın özgürlüğü seven Yay’a geçişi – taahhüt ettiğiniz yedinci eviniz anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli kişiler – bire bir ilişkilerinize ve bal yarınızla tanışma yeteneğinize daha fazla vurgu yapıyor. yol. Ayın Kova burcunda Mars ve Venüs ile uyum içinde olacağını ve bağlantınıza enerji vermeye devam edeceğini ve bilinmeyene doğru yola çıkmanız için size ilham vereceğini unutmayın. Yakalayış? Luna, Jüpiter ile yüzleşecek ve bu da işleri olduğundan çok daha karmaşık hale getirecek. Küçük şeyleri dert etmeyin.


Yengeç Burcu

23 Mart 2022 Çarşamba Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Önceliklerini sıralıyorsun ve ördeklerini üst üste alıyorsun, Yengeç. Tabii ki, bu, özellikle son birkaç haftadır kendinize daha fazla yer ayırmış olanlarınız için balınıza iyi gelebilir veya gelmeyebilir. Örneğin, Ay Yay burcunda ve günlük ritüeller, durum tespiti ve hizmet eylemlerinin altıncı evinde gezinmeye devam ederken, Luna, sekizinci birleşme eviniz aracılığıyla Mars ve Venüs ile uyumlu hale gelecek… orada. Kendiniz üzerinde çalışmak için bilinçli bir karar vermenize rağmen, ayın Jüpiter ile karesi görüşünüzü bulandırabilir ve bu süreçte kafa karışıklığı yaratabilir.


Aslan Burcu

23 Mart 2022 Çarşamba Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

En iyi yaptığın şeyi yapma zamanı, Leo: kendin ol. Ayın dünyevi Yay burcuna geçişi ve aşk, tutku ve zevkle ilgili romantik beşinci eviniz üzerine, yalnızca kalp meselelerine daha fazla odaklanmakla kalmaz, aynı zamanda kendinizi ifade etmek için fırsatlar ve/veya çıkışlar ararsınız. Ay ayrıca ilişki sektörünüzde Mars ve Venüs ile uyum sağlayacak ve karışıma, yani bire bir bağlantılarınızla ilgili olarak, perçinleyici bir kendiliğindenlik katacak. Bununla birlikte, zorluk, potansiyel olarak ay karesinden Jüpiter’e, samimi sekizinci birleşme eviniz aracılığıyla kaynaklanabilir ve kalbinizin arzuları ile ayarlanması gereken sınırlar arasında sürtüşme yaratabilir.


Koç Burcu

23 Mart 2022 Çarşamba Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Akran baskısı gerçek bir şeydir ve bunu ilk elden görüyorsunuz, Koç. Ve destek için en iyi arkadaşlarınıza güvenmenizde yanlış bir şey olmasa da, bugünün astro-havası hem kendiniz için hem de flört ve romantizm açısından sizi yüksek yola çıkmaya teşvik ediyor. Bu, özellikle günümüzün işbirlikçi ancak özgürlüğü düşünüldüğünde geçerlidir. Kızgın gezegen hükümdarınız Mars ve Yay’daki yüksek enerjili ay arasındaki sevgi dolu sekstil. Luna ayrıca ilişki sektörünüzün göksel hükümdarı olan Venüs ile buluşacak, bu da potansiyel beklentiler üzerinde kesinlikle bir izlenim bıraktığınız anlamına geliyor, bu yüzden sihrinizi çalışın.


Boğa Burcu

23 Mart 2022 Çarşamba Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Vahşi tarafta yürüyüşe çık ama tavşan deliğinden aşağı inme Boğa. Ne de olsa, bekar veya zaten romantik bir şekilde bağlı olmanıza rağmen, ayın Yay burcuna geçmesiyle birlikte gelen tutku ve tabu benzeri entrikalar ve seks, birleşme ve paylaşılan kaynaklardan oluşan sekizinci eviniz inkar edilemez. Bununla birlikte, eşinizin ruhunun derinliklerine dalarken ve buharlı bağlantınız hakkında daha fazla şey keşfederken, ay aynı anda onbirinci eviniz, topluluk ilişkileri ve dünyaya ait olma duygunuz aracılığıyla Jüpiter ile karşı karşıya gelecek. Ne istediğini biliyorsun; başkalarının fikirlerinin karar vermeni etkilemesine izin verme.


Başak Burcu

23 Mart 2022 Çarşamba Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay bugün Yay burcuna giriyor ve dördüncü evinize, aile meselelerinize ve en içteki hislerinize daha fazla vurgu yapıyor, bu da şu anda büyük olasılıkla iç gözlemci hissettiğiniz anlamına geliyor. Başak, diğer önemli kişiyle farklı davranıyor olabilirsin, ama bu umutsuzluğa kapılmamak için bir neden değil. Aksine, bekar veya zaten romantik bir şekilde bağlı olmanıza rağmen, Ay’ın Kova’daki hem Mars hem de Venüs ile bağlantısı, kişisel özgürlüğünüzün yanı sıra kişisel bakım ritüellerine de öncelik vermenizi istiyor. Ancak, ilişki sektörünüzde ayın Jüpiter’e karesi göz önüne alındığında, iletişim anahtardır. Çok fazla alan kafa karışıklığına neden olabilir.


Terazi Burcu

23 Mart 2022 Çarşamba Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Flört etmeye mi başlıyorsun, Terazi? Yay burcunda parıldayan ayın ve konuşkan üçüncü iletişim, düşünce süreci ve anlık değiş tokuş evinize ek olarak, ay, romantik beşinci eviniz olan aşk, tutku, zevk aracılığıyla hem Mars hem de şehvetli gezegen yöneticiniz Venüs ile uyumlu hale gelecektir. ve kendini ifade etme. İster yüz yüze ister sosyal medya aracılığıyla olsun, havanıza direnmek zordur. Yakalayış? Zihinsel şakaların ve çapkın akıl oyunlarının ortasında Luna, günlük ritüellerin altıncı evinde ve durum tespiti yoluyla Jüpiter ile yüzleşecek. Önceliklerinizi sıralayın ve enerjinizin nereye gittiğine dikkat edin.


Akrep Burcu

23 Mart 2022 Çarşamba Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bekar veya romantik olarak bağlı, şu anda ihtiyaçlarınıza öncelik vermek için bilinçli bir karar veriyorsunuz. Örneğin, ayın özgürlüğü seven Yay burcuna geçişi ve istikrar arayan ikinci konfor, finans, değer sistemleri eviniz üzerine, duygusal istikrarınızdan güvenlik duygunuza kadar her şeyi çevreleyen temalara daha fazla vurgu yapılacaktır, ancak daha fazlası var. Geceyi sevgilinizde geçiriyor olsanız da ya da zaten özel biriyle yaşıyor olsanız da, Ay’ın Kova’da hem Mars’a hem de Venüs’e altmışlık konumu, bu zamanda daha fazla kişisel alana özlem duymanızı önerebilir. Top senin sahasında, Akrep.


Yay Burcu

23 Mart 2022 Çarşamba Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Hatırlayacağınız gibi, ay, seks, paylaşılan kaynaklar ve işbirlikleri ile ilgili sekizinci evinizi yönetiyor, ancak önümüzdeki iki gün boyunca burcunuzda parıldayacak. Yay, kırılganlığınızı ifade etmekte kendinizi rahat hissediyor musunuz? Bu, ihtimallere rağmen gerçeğinizi söylemeniz için yönlendirildiğiniz için, halihazırda kararlı bir ortaklık içinde olanlarınız için özellikle dikkate alınması önemlidir. İyi haber şu ki, ay iletişim sektörünüzde Mars ve Venüs ile uyum sağlayacak, bu da havayı yumuşatmaya yardımcı olacağı için bir artı.


Oğlak Burcu

23 Mart 2022 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Oğlak, bir mola vermek, olaylara farklı bir perspektiften bakmanıza yardımcı olabilir. Bekar? Belirli bir aşk ilgisi hakkında ikinci düşünceleriniz varsa veya şu anda sadece derin bir iç gözlem içindeyseniz, Luna’nın Yay (kapanış, rüyalar ve gizli gündemlerle dolu onikinci eviniz) boyunca yaptığı yolculuk sizi bundan bir adım geri atmaya çağırıyor. günlük kaos, böylece dinlenip enerjinizi yeniden şarj edebilirsiniz. Bu, özellikle Ay’ın Kova’daki Mars ve Venüs’e altmışlık açısı düşünüldüğünde geçerlidir, çünkü duygusal istikrarınızdan genel güvenlik duygunuza kadar her şeyi teşvik eder.


Kova Burcu

23 Mart 2022 Çarşamba Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay bugün yüksek enerjili Yay burcuna giriyor ve sosyal olarak bilinçli onbirinci dernekler evinize, topluluk meselelerine ve dünyaya ait olma duygunuza duygusal vurgu ve sezgisel netlik getiriyor. İş yerinde veya arkadaş ağınız içinde birine aşık olmak, Kova? İyi haber şu ki, yüz yüze veya sosyal medya aracılığıyla yaşıtlarınız üzerinde göz kamaştırıcı bir izlenim bırakıyorsunuz. Bununla birlikte, başka bir notta, ayın Jüpiter ile zorlu karesi, kafa karışıklığı ve/veya güvensizlik duygularını tetikleyebilir. Her şeyin bu belirsizliği ile cesaretiniz kırılmasın; akışına bırak.


Balık Burcu

23 Mart 2022 Çarşamba Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay (aşk, tutku, zevk ve kendini ifadeden oluşan romantik beşinci evinizin göksel hükümdarı) Yay burcunda parıldarken ve otorite, patron hareketleri ve dünyadaki itibarla ilgili otoriter onuncu eviniz ile, kalma şansınız var. potansiyel beklentiler üzerinde yaptığınız izlenime odaklanın, ancak dahası var. Perde arkasında bir şeyler mi planlıyorsun, Balık? Ay, bilinçsiz kalıpların ve gizli gündemlerin gizli on ikinci evi aracılığıyla Kova’daki Mars ve Venüs ile eş zamanlı olarak uyumlu hale gelecek, bu nedenle, en azından inisiyatif almadan önce, şimdilik bazı şeyleri gözden geçirmeye karar verebilirsiniz.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.