Günlük Aşk Burç Yorumları 17 Mart 2022

17 Mart Günlük Aşk Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Perşembe günü için 17 Mart Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

17 Mart 2022 Perşembe Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Perspektif her şeydir ve bunu ilk elden tanıyorsun Koç. Neyse ki, sosyal odaklı on birinci evinizi göz kamaştıran Mars ve Venüs’ün yardımıyla, size birden fazla şekilde ilham verebilecek bir arkadaş ve akran destek sisteminiz var. Bununla birlikte, suları test etmek ve aşk bölümünde deneyler yapmak yerine, Ay’ın Başak’taki yolculuğu, bazı şeyleri ikinci kez tahmin etmenizin ve sonraki adımları aşırı planlamanızın nedeni olabilir. Savvy Mercury, özgürlüğü seven Uranüs ile de uyum içinde olacak, bu nedenle romantik karşılaşmalarınız sosyal medya üzerinden gerçekleşebilir. Her iki durumda da, bu, yaklaşımınızla ilgili olarak kutunun dışında düşünmek için bir fırsattır.


Boğa Burcu

17 Mart 2022 Perşembe Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sözlerini kullan ve alışılmamış rotayı kullanmaktan korkma, Boğa. Bu, özellikle günümüzün ışıltılı Merkür-Uranüs sekstilini göz önünde bulundurduğumuzda geçerlidir, çünkü bu, sosyal olarak yönlendirilen onbirinci bireysel özgürlük evinizi ve burcunuzu ateşleyecektir. Arkadaşlık profilinizi çevrimiçi olarak mı geliştiriyorsunuz? Biriyle paylaştığınız çapkın ama entelektüel şakadan mı tahrik oldunuz? Kulağa abartılı geliyor ama bazılarınız hoşlandığınız biriyle telepatik bir bağlantı paylaştığınızı fark edebilir. Bu yeterince ilginç değilmiş gibi, ay Başak’ta ve aşk, tutku ve zevkten oluşan romantik beşinci evinizde parıldamaya devam edecek. Günün keyfini çıkar.


İkizler Burcu

17 Mart 2022 Perşembe İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Çıkma fikrine gönülsüz olduğundan değil, sadece kabul etmek istediğinden daha fazlasıyla meşgulsün, İkizler. Bekar ya da ezik, bu özellikle bugün doğrudur, çünkü ay dördüncü sezgi evinizde, aile meselelerinde ve evim güzel evinde dolaşmaya devam edecek, ancak güvenli alanınıza geri çekilmek söylemekten daha kolay. Onuncu otorite eviniz aracılığıyla Merkür, Jüpiter ve Neptün ile doğrudan karşıt pozisyonda otururken, romantik bir durumda liderliği ele almak yerine enerjinizi ve ruhunuzu yeniden şarj etmek için daha fazla zamana ihtiyacınız olabilir. Acele etmeyin.


Yengeç Burcu

17 Mart 2022 Perşembe Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Özlediğiniz aşkı tezahür ettirin, Yengeç. Ne de olsa, ikinci şehvetli zevkler evinizin göksel hükümdarı olan Merkür, Balık’tan ve macera, felsefe ve inanç sistemlerinden oluşan geniş dokuzuncu evinizden her gün geçmez. Belki sizden uzakta olan biri ya da astro-uyumluluk hakkında doğaçlama bir konuşma. Bekar? İnternet üzerinden veya bir tür ruhsal inziva yoluyla biriyle görüşebilirsiniz. Bu kendiliğinden deneyimlerin belirli bir kader yönü vardır. Bununla birlikte, yakalama, ayın Merkür, Jüpiter, Neptün ile karşıtlığından ve iletişim sektörünüzden geçişten kaynaklanabilir. Anı aşırı analiz etmeyin; anda kalmayı unutmayın.


Aslan Burcu

17 Mart 2022 Perşembe Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Beklentileriniz konusunda bu kadar net olduğunuzda, akışına bırakmak yapmaktan daha kolaydır, Leo. Bilinçli veya bilinçsiz olarak, mevcut realitenize karşı beklenenin farkında olun. Bekar veya zaten alınmış, bağlantınızla ilgili olarak bazı idealleştirmeler olabilir ve her şeyin fantezisine dalmanın yanlış bir tarafı olmasa da, her şey göründüğü gibi değildir. Sonra tekrar, Başak burcundaki ay istikrar arayan ikinci konfor, para ve değer sistemleri evinizi harekete geçirirken, aynı zamanda arzularınız ve oyunun sonu söz konusu olduğunda topraklanmış olursunuz. Anahtar, bu enerjilerin her ikisini de uyumlu hale getirmektir.


Başak Burcu

17 Mart 2022 Perşembe Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Her şeyi çok mu düşünüyorsun, Başak? Ay, burcunuzdaki yolculuğunu tamamlamadan önce, taahhüt ettiğiniz yedinci anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli eviniz aracılığıyla gezegen yöneticiniz Merkür, Jüpiter ve Neptün’e doğrudan bir muhalefet yapacak. Bekar, ezik veya zaten romantik bir şekilde bağlıysanız, kişinizle ekstra alıcı ve duygusal olarak uyum içinde olabilirsiniz; bu, ilişkinizin ilk aşamalarındaysanız bunaltıcı olabilir. En iyi bahsiniz? Kendinizi ifade etmek ve enerjinizi topraklamak için bir çıkış noktası bulun. Kendi şeridinizde kalın ve eğer titriyorsanız, kalbinizi bağlantıya açın. Gereksiz gerilimi dönüştürün.


Terazi Burcu

17 Mart 2022 Perşembe Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Terazi, en iyi yaptığın şeyi yap: uzlaşma, uyum sağlama ve sevgilinle yarı yolda buluş. Bu, özellikle şu anda başkalarının ihtiyaçlarını düşünmeye daha yatkın olduğunuz için, Başak’ta parıldayan ay ve on ikinci şefkat, fedakarlık ve teslimiyet eviniz için geçerlidir. Ayrıca, Ay’ın yöneticisi olan Merkür, Balık’tan ve uygulamalı çalışma ve hizmet eylemleriyle ilgili altıncı evinizden geçerken, aynı zamanda, sevgiliniz ve/veya diğer önemli kişilerle daha derinden bağlantı kurmak için doğuştan gelen özlem tarafından yönlendirilirsiniz. Kişinizle nasıl daha açık iletişim kurabilirsiniz? Belki de durumun göz ardı etmiş olabileceğiniz başka bir tarafını görüyorsunuz.


Akrep Burcu

17 Mart 2022 Perşembe Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay burcunu Google’da aramaya gerek yok, Akrep. Örümcek duyularınız zaten size saatin kaç olduğunu söylüyor. Öyle ki, habercinin sezgisel Balık yoluyla geçişi Merkür, kalp merkezli beşinci aşk, tutku ve kendini ifade etme evinizi harekete geçiriyor, bu yüzden bu kulağa ne kadar klişe gelse de, kalbinizi dinleyin. Elbette, titiz Başak ayı topluluk, toplum ve dünya çapındaki ağdan oluşan on birinci evinizi aydınlatırken, kendi romantik özlemlerinize rağmen başkalarının görüşlerini aşırı analiz ediyor olabilirsiniz. Merkür ayrıca, karışıma beklenmedik bir enerji katmanı ekleyerek Uranüs’ü seksen yapacak, bu yüzden akışa devam edin.


Yay Burcu

17 Mart 2022 Perşembe Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bildiğiniz gibi, Merkür, taahhüt ettiğiniz yedinci anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli evlerinizi besler, ancak dördüncü ev, aile meseleleri ve en içteki duygular arasında gezinmeye devam eder. Yay, daha savunmasız yönünüzü sergilemekten hoşlanabilirsiniz veya hoşlanmayabilirsiniz, ancak bu süreçte iyileşme gerçekleşir – hem bireysel olarak hem de birlikteliğiniz için. Seks, birleşme ve paylaşılan kaynaklarla ilgili sekizinci evinizin hükümdarı olan ay ile birlikte, onuncu otorite evinize dokunuyor olsanız da, bağlantınızı aşırı derecede analiz ediyor veya belki de bir sonraki adımlarınızı vurguluyor olabilirsiniz. Gerçekle yanlış gidemezsin


Oğlak Burcu

17 Mart 2022 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Balık burcundan geçen haberci Merkür ve merak uyandıran üçüncü iletişim eviniz ile, olaylara yalnızca empatik bir yerden yaklaşma eğiliminde değilsiniz, aynı zamanda yakın çevrenize inanılmaz derecede açıksınız. Oğlak, buna romantik alışverişleriniz ve çapkın karşılaşmalarınız dahildir. Her ne kadar telaşlı Başak ayı dokuzuncu inanç evinizi ve inanç sistemlerinizi ateşlerken, belirli bir senaryonun arkasındaki “gerçeği” aşırı analiz ediyor olabilirsiniz. Başka bir notta, diğerleriniz, size ilettikleri mesajlara rağmen, sizden uzaktaki biri hakkında doğuştan gelen bir içgüdüye sahip olabilirsiniz.


Kova Burcu

17 Mart 2022 Perşembe Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bekar, ezici veya çoktan alınmış, kesin olan bir şey var: işler şu anda göründüğü gibi değil, Kova. Bu nedenle, özellikle aşk hayatınızdaki biri hakkında önsezilerinizi düşünenler olmak üzere, sezgisel içgüdülerinizi takip ettiğinizden emin olun. Ne de olsa, ayın sekizinci birleşme eviniz, paylaşılan kaynaklar ve ruh eşi bağlantılarınız olan titiz Başak’taki yolculuğunun sezginizi güçlendirdiği ve duygusal yakınlık arzunuzu yoğunlaştırdığı bir sır değil. Bununla birlikte, ay aynı anda Balık’ta Merkür, Jüpiter ve Neptün ile karşıt açı yapacaktır, bu nedenle kendinizi aşırı genişletmeden önce içgüdülerinize ve içsel bilginize güvenin. Bağlantıyı besleyin.


Balık Burcu

17 Mart 2022 Perşembe Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay, ayrıntı odaklı Başak ve uyum arayan yedinci anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli evleriniz aracılığıyla yolculuğunu tamamlamadan önce, Luna burcunuzda Merkür, Jüpiter ve Neptün ile doğrudan bir karşıtlık yapacak. Balıklar, aşık olduğunuz kişiyle ve/veya özel biriyle kalpten kalbe sahip olma fikri konusunda kendinizi rahat hissetseniz de hissetmeseniz de, eşinizin duygusal ihtiyaçlarıyla empati kurma yeteneğinizi uyumlu hale getirmeye teşvik ediliyorsunuz. Bazılarınız derin bir içsel biliş deneyimleyebilir, ancak yine de belirli bir senaryonun ayrıntılarını/lojistiğini sorgulayabilir. Senin meydan okuman, gerçekler ile neyin sadece bir yanılsama olduğunu ayırt etmektir.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.