Günlük Aşk Burç Yorumları 15 Mart 2022

15 Mart Günlük Aşk Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Salı günü için 15 Mart Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

15 Mart 2022 Salı Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugünün kasvetli astro-havası altında cesaretiniz kırılmasın, Koç. Örneğin, ister bekar olun ister romantik bir şekilde bağlı olun, ayın ciddi Satürn ile doğrudan karşıtlığı, sınırlama, kısıtlama ve bazılarınız için yalnızlık duygularını tetiklemeye eğilimlidir. Bu, özellikle ayın kalp merkezli Aslan ve romantik beşinci eviniz aşk, tutku, zevk ve kendini ifade etme yolculuğunu göz önünde bulundururken, onbirinci ev çağrışımlar, topluluk ve aidiyet duygusu yoluyla Satürn’e karşı çıkarken doğrudur. Dünya. Koşullar ne olursa olsun seviliyorsunuz ve sevilmeye değersiniz. Işığa yakın dur ve kalbini takip et.


Boğa Burcu

15 Mart 2022 Salı Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Her şey bu kadar talepkarken kendinizi rahat ettirmek ve kendinizi evinizde hissetmek zor, Boğa. İster kişisel meselelerinizde, ister profesyonel yaşamınızda, bu enerjinin aşk hayatınıza da yansıyacağı bir sır değil. Bu nedenle, bekar ya da zaten romantik bir şekilde bağlı olsanız da, evren sizi kaçınılmaz kaosun ortasında topraklamaya ve zeninizi bulmaya teşvik ediyor. İyi haber şu ki, Merkür’ün rüya gibi Balık’tan geçişini – sosyal olarak yönlendirilen onbirinci eviniz, arkadaşlık ve topluluk aracılığıyla – düşündüğünüzde, güvenebileceğiniz bir destek sisteminiz var.


İkizler Burcu

15 Mart 2022 Salı İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Romantik karşılaşmalarınızdan ve flörtöz etkileşimlerinizden kaynaklanan canlı enerjiye rağmen, bu zamanda muhtemelen olaylara aşırı pragmatik bir perspektiften bakıyorsunuz, İkizler. Gerçek şu ki, ister bekar olun ister aşık olun, bugün biraz daha karamsar düşünmeye eğilimlisiniz, bu yüzden buna dikkat edin. Bununla birlikte, her şeyin belirsizliği üzerinde durmak yerine, bulutluluğun arkasındaki tetikleyiciyi düşünün. Neyden korkuyorsun? Sizi kısıtlanmış veya sınırlı hissettiren nedir? Bunların hepsi, iletişim sektörünüzdeki ay ile dokuzuncu kişisel felsefe eviniz aracılığıyla Satürn arasındaki bugünkü karşıtlık sayesindedir. Korkuyu dönüştür.


Yengeç Burcu

15 Mart 2022 Salı Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Değerin asla sorgulanmamalı, Yengeç. Anlamı: bekar ya da ayrı, gerçekten değer verdiğiniz insanlar, yerler ve şeyler duygusal tatmininiz için çok önemlidir, ancak romantik birliktelikleriniz buna engel oluyorsa, o zaman bağlılığınızın temelini yeniden değerlendirmenin zamanı gelmiş olabilir. . Örneğin, ay Aslan ve sizin istikrar arayan ikinci değer sistemleri eviniz aracılığıyla göz kamaştırmaya devam ederken, bugün seksle ilgili sekizinci eviniz, paylaşılan kaynaklarınız ve ruh eşi bağlantılarınız aracılığıyla Kova’daki ciddi Satürn ile doğrudan bir muhalefet yapacak. Bu ilişki mutluluğu feda etmeye değer mi?


Aslan Burcu

15 Mart 2022 Salı Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kendine ve sevgiline karşı dürüst ol Leo. Kendinizi özgürce ifade etmenizi engelleyen bir şey mi var? Örneğin, Ay burcunuzda parıldamaya devam ederken, taahhüt ettiğiniz yedinci anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli eviniz aracılığıyla Kova’daki ciddi Satürn’e doğrudan bir muhalefet yapacak. İster bekar, ister romantik olarak bağlı olun, ilişkinizde, yani duygularınız ve en içteki hislerinizle ilgili olarak, kendinizi kısıtlanmış ve/veya sınırlı hissediyor olabilirsiniz. Bununla birlikte, gerçeğinize sahip olmanızı ve sevgilinize karşı daha açık olmanızı engelleyen nedir? Bunu kendiniz kontrol edin.


Başak Burcu

15 Mart 2022 Salı Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay, etkileyici Aslan ve kapalı onikinci eviniz, rüyalar ve perde arkasındaki her şey ile yolculuğunu tamamlamadan önce, Luna, sorumlu altıncı sağlık eviniz, günlük ritüelleriniz ve hizmet eylemleriniz aracılığıyla yapılandırılmış Satürn’e bir muhalefet yapacak. . Başak, çevrenizdeki insanlardan gelen bir dizi talep ve beklentiye rağmen, ayın on ikinci evinizdeki yolculuğu sizi gerçekten serbest bırakmaya hazır olduğunuz insanlar, yerler ve şeyler üzerinde düşünmeye çağırıyor. Bu, özellikle birlikteliğiniz uğruna mutluluğunuzu sürekli olarak feda edenleriniz için geçerlidir.


Terazi Burcu

15 Mart 2022 Salı Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Terazi, egonuz için beslediğiniz sosyal yüzeyselliklerden ve sahnelenmiş kişilerden uzak durun. Bu, özellikle ayın ünlü benzeri Aslan ve onbirinci dernekler, topluluk ve dünyadaki aidiyet hissinden oluşan yolculuğu göz önüne alındığında doğrudur, çünkü aynı zamanda romantik beşinci aşk eviniz aracılığıyla görev yöneticisi Satürn’e doğrudan bir muhalefet yapacaktır. tutku ve zevk. Yine de, ister aşık olduğunuz biri olsun, ister temas halinde olduğunuz potansiyel bir potansiyel müşteri olsun, anlaşmaları bozanlara ve bunların gerçekten nereden kaynaklandığına dikkat edin.


Akrep Burcu

15 Mart 2022 Salı Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay, gösterişli Aslan ve onuncu otorite eviniz, patron hareketleri ve dünyadaki itibarınız aracılığıyla yolculuğunu tamamlamadan önce, Luna, dördüncü eviniz, aile meseleleriniz ve en içteki duygularınız aracılığıyla yapılandırılmış Satürn’e doğrudan bir muhalefet yapacak. Akrep, bekar veya alıngan, bugünün astro-havası, aşk hayatınızda inisiyatif alma konusunda sizi engelleyen şeyleri düşünmeye çağırıyor. Her ne kadar bazılarınız için bu, içe dönüp bu bastırılmış duyguları ele almak konusunda isteksiz olmanız kadar basit olabilir. Her iki durumda da, kendinize verdiğiniz iş, romantik ortaklıklarınıza açıkça yansıyacaktır.


Yay Burcu

15 Mart 2022 Salı Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Uzun vadeli hedefleriniz ve genel inanç sistemleriniz konusunda sevgilinizle aynı sayfada mısınız, Yay? Bekar, ezici veya zaten aşık olmuş, ayın Aslan’daki yolculuğu – macera, inanç ve bilinmeyen topraklardan oluşan geniş dokuzuncu eviniz aracılığıyla – kişisel manzaralarınızı ve felsefelerinizi çevreleyen temalara daha fazla vurgu yapar, ancak sizin aracılığınızla kısıtlayıcı Satürn’e bir muhalefet getirir. Meraklı iletişim sektörü aynı zamanda gerçeklerinizi söylemeniz için size meydan okuyor. Elbette, karanlık şeylerle uğraşmak her zaman eğlenceli değil, ama aynı zamanda bağlantınızın temelini sağlamlaştırma sürecindesiniz. Her şey olması gerektiği gibi oluyor.


Oğlak Burcu

15 Mart 2022 Salı Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Verecek çok sevgin var ama yine de kendini tutuyorsun, Oğlak. İster bekar, ister romantik bir şekilde bağlı olun, canlı Aslan ve seks, paylaşılan kaynaklar ve ruh eşi bağlantılarından oluşan sekizinci evinizdeki ayın yolculuğunun, aşk hayatınızda duygusal yakınlık ve daha fazla yoğunluk arzusuna ilham verdiği bir sır değil. Ama gezegen hükümdarınız Satürn ile karışımda… o kadar da değil. İstikrar arayan ikinci konfor, finans ve değer sistemleri evinize yapı getirerek, bağlantınızın tutkulu zirvelerini keşfetmek ve yaklaşımınızla sağlam durmak arasında parçalanmış hissedebilirsiniz.


Kova Burcu

15 Mart 2022 Salı Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay, etkileyici Aslan ve taahhüt ettiğiniz yedinci anlaşmalar, uzlaşmalar ve diğer önemli eviniz aracılığıyla parıldamaya devam ederek, özellikle duygusal bağ veya bunların eksikliği söz konusu olduğunda, bire bir ilişkilerinizi çevreleyen temalara daha fazla vurgu yapar. Kova, umutsuzca dikkatinizi arayan biri mi var? Bu her zaman tersi olabilir, ancak Luna’nın burcunuzdaki Satürn’e doğrudan karşıtlığı, aynı anda yaklaşımınıza bir pragmatizm ve disiplin katmanı ekliyor. Belki de her nedeniniz vardır. Ancak unutmayın, kişinizin kalpten iletişim kurması için alan tutmak uzun bir yol kat eder.


Balık Burcu

15 Mart 2022 Salı Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Her ilişki belirli bir miktarda çalışma gerektirir – ama ne pahasına, Balık? Hatırlayacağınız gibi, ay romantik aşk, tutku, zevk ve kendini ifade etme ile ilgili beşinci evinizi yönetir. Yine de, altıncı evinizi günlük ritüeller ve hizmet eylemleriyle ateşlemeye devam edecek, bu da muhtemelen şu anda ortaklığınız üzerinde çalışmak için bilinçli bir çaba sarf ettiğiniz anlamına geliyor. Bununla birlikte, yakalama, on ikinci kapanma, rüyalar, teslimiyet ve bilinçsiz kalıplar evinizi harekete geçirmeye devam ederken, ayın ciddi Satürn’e olan muhalefetinden kaynaklanabilir. Fedakarlıklarınızın ardındaki motivasyonu düşünmek için bir saniye ayırın.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.