Günlük Aşk Burç Yorumları 14 Mart 2022

14 Mart Günlük Aşk Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Pazartesi günü için 14 Mart Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

14 Mart 2022 Pazartesi Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Eviniz, aile meseleleriniz ve en içteki duygularla ilgili duygusal olarak yönlendirilen dördüncü evinizde yüzdükten sonra, ay, aşk, tutku, zevk ve kendini ifade etme ile ilgili gösterişli beşinci evinize vurgu yaparak, Leo tiyatrosunda aylık ilk çıkışını yapacak. Koç, bekar veya çift, bu ay geçişi, özellikle de flört ve romantizm söz konusu olduğunda, genellikle iyi bir zamandır. Bununla birlikte, bu zamanda konfor alanınızın dışına çıkmanız istendiğinden, meydan okumanız potansiyel olarak ayın karesinden Uranüs’e gelebilir. Kabul, Venüs’ün karşısındayken, kendinizi ve çoğunluğu seçmek arasında parçalanmış hissedebilirsiniz.


Boğa Burcu

14 Mart 2022 Pazartesi Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ani bir fikir değişikliği mi yaşıyorsun, Boğa? Bekar veya evli, bugün ruh hali değişimleri yaşama olasılığınız oldukça yüksek, bu yüzden bunu sevgilinizden çıkarmamak için elinizden gelenin en iyisini yapın. Örneğin, Ay’ın Aslan’a geçişi ve duygusal olarak yönlendirilen dördüncü eviniz, aile meseleleriniz ve en derindeki hisleriniz üzerine, Luna burcunuzda değişim yaratan Uranüs ile düzensiz bir kare yapacak. Bu nedenle, beklenmedik duygusal tetikleyicilere ek olarak, halihazırda kararlı bir birlik içinde olsanız da olmasanız da, bireysel özgürlüğünüzü ifade etmek için güçlü bir istek duyuyor olabilirsiniz. Topraklanmış kalın ama değişime açık olun.


İkizler Burcu

14 Mart 2022 Pazartesi İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

O mesajı gönder İkizler. Sözleriniz, özellikle günümüzün Aslan burcundaki sinematik ayı altında ekstra bir etkiye sahip. Bununla birlikte, göndere basmadan önce okuduğunuzdan emin olun, çünkü ay, gizli onikinci eviniz, kapanma ve teslimiyet yoluyla özgürlüğü seven Uranüs ile aynı anda karşı karşıya gelecek. Ne anlama geliyor? Pekala, değişim yaratan Uranüs ile her zaman beklenmeyeni bekleyebiliriz ve belki de haritanızın en özel sektörünü etkinleştirirken daha da fazlası. T.M.I. fazla? Bilinçsizce yapıyor olsanız bile, aşırı paylaşım şu anda neredeyse kaçınılmazdır. Bu nedenle, doğru metni doğru kişiye gönderdiğinizden emin olun.


Yengeç Burcu

14 Mart 2022 Pazartesi Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

İnternette tanıştığın birine karşı hisler besliyor musun, Yengeç? Duruma güvenip güvenemeyeceğinizi düşünüyor olabilirsiniz, özellikle bugünün astro-havası altında. Bekar da olsanız da, bugünün ay-Uranüs karesi, güvenlik duygunuz ile bu zamanda size sunulan fırsatlar arasında sürtüşme yaratacaktır. Bu özellikle, Uranüs’ün dernekler, topluluk ve dünyaya ait olma duygusuyla ilgili onbirinci evinizin üzerinde gezindiği durumlarda geçerlidir, bu da bunun yüz yüze veya sosyal medya aracılığıyla olabileceği anlamına gelir. Ay, Venüs’ün tam tersine, değer sistemlerinizi çevreleyen temalara da daha fazla vurgu yapıyor.


Aslan Burcu

14 Mart 2022 Pazartesi Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bir elmas gibi parılda, Leo. Ay burcunuzda parıldadığında, bu zamanda ekstra ışıltılı olmanıza şaşmamalı. Bekar ya da alınmış, bugün kalbinizi özür dilemeden kolunuza takıyorsunuz. Ancak aynı şekilde, sevgililerinize, akranlarınıza ve gelecekteki beklentilerinize dikkat etmeniz önemlidir. Ne de olsa ay, taahhüt ettiğiniz yedinci anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli eviniz aracılığıyla Kova’daki Venüs ile doğrudan karşıt konumda duracak, bu da kişisel yaşamınızda daha fazla denge geliştirmeye teşvik edildiğiniz anlamına geliyor. Değişim yaratan Uranüs’le aranız bozuksa, düzensiz davranışlardan ve duygusal patlamalardan uzak durun. Akışına bırak.


Başak Burcu

14 Mart 2022 Pazartesi Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ayın Aslan burcuna geçişi ve bilinçsiz on ikinci teslim eviniz üzerine, kendinizi saklamaya ve derin iç gözleme katılmaya daha yatkınsınız. Bununla birlikte, ister bekar ister romantik bir şekilde bağlı olun, ayın Venüs ile doğrudan karşıtlığı – sorumlu altıncı eviniz aracılığıyla – günlük ritüeller, durum tespiti ve hizmet eylemleri – fedakarlıklarınız konusunda ayırt edici olmanız için sizi zorluyor. Başak, nerelerde kendini abartıyorsun ve karşılığında hiçbir şey alamıyorsun? Bu tam tersi olabilir, ancak Luna’nın Uranüs ile karesi bu süreçte bazı inanç sistemlerinize meydan okuyor.


Terazi Burcu

14 Mart 2022 Pazartesi Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Razzle sevgili akranlarının gözlerini kamaştır ama kalbinin arzularını gözden kaçırma Terazi. Örneğin, ayın gösterişli Aslan’a ve sosyal olarak bilinçli onbirinci eviniz olan dernekler, topluluk ve dünyaya ait olma duygusuna geçişi üzerine, sosyal hayatınızdan gelecek vizyonlarınıza kadar her şeyi çevreleyen temalara daha fazla vurgu yapılır. Bununla birlikte, ay, romantik beşinci eviniz, tutku projeleriniz ve kendini ifade etme yoluyla gezegen hükümdarınız Venüs’e aynı anda bir muhalefet yapacak ve bu da sizin olanla sizden istenenler arasında bir gerilim yaratacaktır. İnsanları memnun etmekle ünlüsün, ama uzun sürmez.


Akrep Burcu

14 Mart 2022 Pazartesi Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

İş, aşk hayatınızın önüne mi geçiyor, Akrep? Ay, Leo ve otoriter onuncu otoriteniz arasında parıldadıkça, dünyadaki itibarınızın yanı sıra profesyonel çabalarınızı çevreleyen temalara öncelik vermeye daha yatkınsınız. Bununla birlikte, size sunulan parlak tanınma ve prestijli fırsatların ortasında, ay, duygusal olarak yönlendirilen dördüncü eviniz, aileniz ve en içteki duygularınız aracılığıyla Venüs ile doğrudan karşıtlık içinde olacak. Anlamı: Aşkınızla bağlantınızı koparmak ve zaman geçirmek istemenize rağmen, işinizi bir kenara bırakmak, söylemek yapmaktan daha kolaydır.


Yay Burcu

14 Mart 2022 Pazartesi Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Etkileyici Aslan’ın içinden parıldayan ay ve macera, yüksek bilgelik ve bilinmeyen bölge ile ilgili geniş dokuzuncu eviniz ile ufka güvenle ve coşkuyla bakıyorsunuz. Senden uzakta olan biriyle bağlantı kurmak, Yay? Bununla birlikte Luna, üçüncü iletişim eviniz, düşünce süreçleriniz ve yakın çevreniz aracılığıyla cilveli Venüs’e karşı çıkacak, bu da şu anda size sunulan fırsatlara rağmen, çok uzağa bakmanız gerekmeyebileceği anlamına geliyor. aşk sonuçta. Uranüs’le çelişiyorsa, bunun bağlantınızın lojistiği ile pekala ilgisi olabilir, bu yüzden açık fikirli olun.


Oğlak Burcu

14 Mart 2022 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün aşk hayatınızda deney yapmaktan korkmayın, Oğlak. Bu, özellikle ayın Aslan ve seksle ilgili sekizinci evinizdeki yolculuğu, paylaşılan kaynaklar ve ruh eşi bağlantıları düşünüldüğünde doğrudur, çünkü samimi birlikteliğinizin temeline daha fazla vurgu yapacaktır. Ayrıca, taahhütlü yedinci evinizin, anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli evinizin göksel yöneticisi olan ay, istikrar arayan ikinci konfor ve değer sistemleriniz aracılığıyla Kova’daki Venüs ile karşıt olacak ve sadık kalmanız arasında ayrım yapmanıza meydan okuyacaktır. bağlılığınıza karşı alışılmadık zevklerinize düşkünlük.


Kova Burcu

14 Mart 2022 Pazartesi Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Tek, ezici veya zaten romantik bir şekilde bağlı olan ayın Aslan ve taahhütlü yedinci ev anlaşmalarınız, uzlaşmanız ve diğer önemli evleriniz arasındaki yolculuğu, bire bir bağlantılarınızın temelini çevreleyen temalara duygusal vurgu ve sezgisel netlik getiriyor. Bu aynı zamanda özel birinin ve/veya diğer önemli kişinin şu anda inanılmaz derecede dikkatinizi talep ettiğini de gösterebilir. Neyse ki, burcunuzda göz kamaştıran baştan çıkarıcı Venüs ile sihrinizi gerçekleştirecek hem karizmaya hem de zekaya sahipsiniz. Modern yöneticiniz Uranüs ile ayın karesi olan Kova, normalden daha fazla alana ihtiyaç duymanızın veya belki de ani bir fikir değişikliği yaşamanızın nedeni olabilir.


Balık Burcu

14 Mart 2022 Pazartesi Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Perde arkasında bir şey üzerinde mi çalışıyorsun, Balık? Aşk, tutku ve zevkten oluşan beşinci evinizin göksel hükümdarı olan ay, aşk dolu Aslan ve günlük ritüeller, durum tespiti ve hizmet eylemlerinin ayrıntı odaklı altıncı evinde parıldarken, bazılarınız bir sürpriz planlıyor olabilir. tatlınız için etkinlik veya özel bir şey. Bu, özellikle ayın gizli on ikinci kapanış eviniz, rüyalar ve perde arkasındaki her şey aracılığıyla Kova’daki romantik Venüs’e doğrudan karşıtlığı düşünüldüğünde geçerlidir. Luna ayrıca düzensiz Uranüs ile kare açı yapacak, bu yüzden kendinizi fazla karmaşık hale getirmeden önce önceliklerinizi sıraladığınızdan emin olun.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.