Günlük Aşk Burç Yorumları 1 Nisan 2022

1 Nisan Günlük Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Cuma günü için 1 Nisan Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

1 Nisan 2022 Cuma Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Yeni bir şafak ve bunu iliklerinde hissedebilirsin Koç. Örneğin, güneşin size enerji vermesine ve canlanmasına ek olarak, güneş bugün – bu yılki burcunuzdaki yeni ay için – güçlerini birleştirecek ve bu da duygusal istikrarınızdan kişisel yaşamınıza kadar her şeye yeni başlangıçlar getirecektir. hayat. Bildiğiniz gibi, ay en içteki duygularınızın simgesidir, bu nedenle yeni bir duygusal bakış açısına ilham veren şey bu olabilir, diğerleriniz ise bu ayın enerjisini ifade meseleleri için kullanır. Yaralı şifacı Chiron ile birlikte korkularınızla yüzleşmenin zamanı geldi.


Boğa Burcu

1 Nisan 2022 Cuma Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugünün Koç burcundaki yeni ayı, bilinçsiz onikinci kapanış evinizi, rüyaları ve perde arkasındaki her şeyi aydınlatacak, bu da bu zamanda kendinizi saklamaya ve içe doğru gitmeye daha yatkın olduğunuz anlamına geliyor. Bekar? Romantik bağlantılardan kaçındığınız için değil; en azından yeniden başlamadan önce geçmişinizden iyileşmeye çalışıyorsunuz. Bu, özellikle yeni ayın yaralı şifacı Chiron’a yakınlığı düşünüldüğünde geçerlidir, çünkü ileriye gidebilmek için korkularınızla ve/veya pişmanlıklarınızla yüzleşmeniz istenmektedir. Günlüğünüze yazın. şeyler üzerinde meditasyon yapın. Kendine karşı daha şefkatli ol, Boğa.


İkizler Burcu

1 Nisan 2022 Cuma İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bildiğiniz gibi yeni aylar yeni başlangıçlar getirir ama bundan çok daha fazlası var İkizler. Örneğin, bekar veya zaten romantik bir şekilde bağlı olmanıza rağmen, bugünün savaşçı benzeri Koç burcundaki yeni ayı, onbirinci dernek evinize, topluluk meselelerine ve dünyaya ait olma duygunuza bereket ve yenilenme getirecek. Ve haritanızın bu alanı tipik olarak romantik olmaktan çok platonik olsa da, Venüs’ün Kova’daki yolculuğu, özellikle bilinmeyene doğru yola çıkmak isteyenler için iç isyancılarınıza ilham vermeye devam ediyor. Bu inanç sıçramasını aşk için alır mıydınız? Bu sizin sosyal hayatınızı nasıl etkiler?


Yengeç Burcu

1 Nisan 2022 Cuma Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kayıtsız olmak, ilahi dişil enerjinizle el ele gider, ancak bu asla zayıflık ile karıştırılmamalıdır. Yengeç, inanılmaz inatçısın ama empatin ve yumuşaklığın, duygularını hazırlıksız ifade etmekte rahat olmayanları yakalayacak. Ve bu sizin sorununuz olmasa da, bugünün Koç burcundaki yeni ayı sizi en derindeki hisleriniz konusunda kararlı olmaya çağırıyor. Bu süreçte kendi ihtiyaçlarınızı gözden kaçırmadığınız sürece empati kurmakta yanlış bir şey yoktur. Gerçeği söylemek gerekirse, ruh eşiniz nazik ve besleyici tarafınıza aşık olmaktan kendini alamaz, ancak bazen sert olmanız gerekir.


Aslan Burcu

1 Nisan 2022 Cuma Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sırada nereye Leo? Bu ilişki nereye gidiyor? Belki bir aşk, hatta bir tür durum, ama bugünün Koç burcundaki yeni ayı, macera, inanç sistemleri ve bilinmeyen topraklardan oluşan geniş dokuzuncu evinize tutkulu yeni başlangıçlar getirecek. Anlaşmalardan, uzlaşmalardan ve diğer önemli evlerden oluşan yedinci eviniz aracılığıyla Kova’daki Satürn ile uyum içinde olan bu inanç sıçraması, potansiyel olarak kişisel yaşamınızda güçlü bir atılımı tetikleyebilir, ancak bir yakalama var: Yaralı şifacı Chiron’u bir araya getirin, yapacaksınız. Bunu gerçekten istiyorsan korkularınla ​​yüzleşmen gerek ama cesaret senin için hiçbir zaman sorun olmadı. Doğru?


Başak Burcu

1 Nisan 2022 Cuma Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Başak, genellikle esrarengiz zihninle tanınırsın, bazen zodyakın geri kalanından bile daha fazla. Ve bu süregelen strateji oluşturma yeteneği, güçlü yönlerinizin bir parçası olsa da, bugünün ateşli yeni ayı, bire bir ilişkilerinizde, kontrol ihtiyacınızdan vazgeçmeniz için sizi zorluyor. Burada kimsenin beyaz bayrağı sallamasına gerek yok, ancak bu ay, Koç’taki yaralı şifacı Chiron ile birleşmeler, paylaşılan kaynaklar ve ruh eşi bağlantılarından oluşan sekizinci eviniz aracılığıyla bir araya gelecek, bu da sopayı teslim etme zamanının geldiği anlamına geliyor. bu göründüğü kadar korkutucu). Güvenme yeteneğiniz ön plana çıkıyor.


Terazi Burcu

1 Nisan 2022 Cuma Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Özel biriyle yarı yolda tanışmak bir bedelle gelmek zorunda değil, Terazi. Ve, ister bekar, ister romantik olarak bağlı olsanız da, bugünün astro-havası, mutluluğunuzla ilgili sınırlar ve engeller yaratmaya boyun eğdiğiniz alanları düşünmeye teşvik ediyor. Tüm bunlar, taahhüt ettiğiniz yedinci ev anlaşmalarınız, uzlaşmanız ve diğer önemli evinize yeni başlangıçlar getireceğinden, Koç burcundaki bugünün yeni ayı sayesindedir. Bununla birlikte, yaralı şifacı Chiron ile birlikte ve Satürn ile uyum içindeyken, sevgi dilinizin temelini ve başkalarına yaklaşımınızı çevreleyen duygusal temalar vardır.


Akrep Burcu

1 Nisan 2022 Cuma Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Yeni bir rutin sizi bekliyor Akrep. Bekar veya zaten romantik bir şekilde bağlı olan bu, bugünün Koç burcundaki yeni ayında dikkate alınması önemlidir, çünkü sağlık alışkanlıkları, günlük ritüeller ve durum tespiti ile ilgili altıncı evinize dokunacak ve günden güne her şeyi çevreleyen temalara verimli başlangıçlar getirecektir. – kendini sevme ritüellerine günlük alışkanlıklar. Ciddi Satürn ile uyum içinde ve yaralı şifacı Chiron ile birlikte otururken, kendinizi beslemeye çağrılıyorsunuz, böylece gününüzün enerjisini uygun şekilde kullanabilirsiniz. Bunun aşk hayatınızda nasıl bir rol oynadığı, liderliği almaya istekli olup olmadığına bağlıdır.


Yay Burcu

1 Nisan 2022 Cuma Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sheryl Crow, “Seni mutlu edecekse, o kadar da kötü olamaz” şarkısını söylerken yalan söylemiyordu. Birine bağlanmakla ilgilenseniz de, kalbinizin arzularının çok iyi farkındasınız ve bu fazlasıyla yeterli, Yay. Bu arada, bugünün Koç burcundaki yeni ayı, romantik aşk, tutku, zevk ve kendini ifade etme beşinci evinize dokunacak ve gücünüze adım atma ve yenilenmiş bir benlik duygusundan yararlanma fırsatını ortaya çıkaracak. Altmışlık Satürn ve yaralı şifacı Chiron’un yakınında, arzuladığınız aşk hayatı, olaylara farklı bir perspektiften bakmanız için sizi zorlayacak.


Oğlak Burcu

1 Nisan 2022 Cuma Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bekar veya zaten romantik bir şekilde bağlı, işleri kesinlikle iş yapmak yerine kendinize daha fazla zaman ve enerji yatırmanın zamanı geldi, Oğlak. Elbette, ilişkinizi beslemek için bilinçli bir çaba sarf etmek her zaman bir seçenektir, ancak her biri kendi seçeneğidir. Ay (taahhüt ettiğiniz yedinci ev anlaşmaları, uzlaşma ve önemli diğerlerinin göksel hükümdarı) Koç’ta yaralı şifacı Chiron ile birlikte oturacak – duygusal olarak yönlendirilen dördüncü eviniz, aile meseleleriniz ve en içteki duygularınız aracılığıyla – yeni şeyler getirecek. duygusal dünyanıza başlangıçlar. Gezegensel yöneticiniz Satürn ile uyum içinde, bu değişim disiplin ve odaklanma gerektirecektir.


Kova Burcu

1 Nisan 2022 Cuma Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bekar veya zaten romantik olarak bağlı, gücünüze adım atmaya ve en yüksek iyiliğinizi boğan zor sınırlamalardan kurtulmaya çağrılıyorsunuz, Kova. Örneğin, bugünün Koç burcundaki yeni ayı, meraklı üçüncü iletişim eviniz, düşünce süreciniz ve yakın çevreniz aracılığıyla yaralı şifacı Chiron ile kavuşum yapacak. Bir sevgili hakkında söylemek istediğin veya belki de yüzleştiğin bir şey var mı? Ay ayrıca, yaklaşımınıza bir pragmatizm ve yapı katmanı ekleyerek, burcunuzdaki Satürn ile uyum sağlayacaktır. Özel birine karşı dürüst ol ama daha da önemlisi kendine karşı dürüst olduğundan emin ol.


Balık Burcu

1 Nisan 2022 Cuma Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Yeni başlangıçlar tipik olarak bir inanç sıçraması yapmamızı gerektirir, ancak asıl soru şu ki… bunu yapmak için kendinize yeterince güveniyor musunuz, Balık? Bekar ve ezici iseniz, bugünün Koç burcundaki yeni ayı, ikinci konfor, finans ve değer sistemleri eviniz aracılığıyla yaralı şifacı Chiron’un yanında oturacağından, öz değerinize sahip çıkmanız için potansiyel olarak size meydan okuyabilir. Bu kişiye yaklaşıp yaklaşmamayı mı düşünüyorsunuz? Zaten sevginize bağlıysanız, bunun ortak bir yatırım planıyla veya parayla ilgili önemli bir konuşmayla ilgisi olabilir. Hayatınızın yeni bir evresine adım atıyorsunuz.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.