Boğa Haftalık Burç Yorumları (7 Mart – 13 Mart Haftası)

Boğa burcunun 7 Mart – 13 Mart haftası için burç yorumları neler? Boğa burcunun 7 Mart – 13 Mart haftası neler bekliyor? Boğa burcunun 7 Mart – 13 Mart haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 7 Mart – 13 Mart haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 7 Mart – 13 Mart haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu 7 Mart – 13 Mart haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Boğa Burcu 7 Mart – 13 Mart Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Zorlu bir başlangıcın ardından, sevimli oldukları kadar ilginç olacak yeni insanlarla tanışmaya başladığınızda, Salı günü hafta büyük bir şekilde hızlanacak. Kendinizi yeni fikirlere ve yeni bakış açılarına açmak için harika bir zaman ve izin verirseniz hafta sizin için kişisel ve sosyal gelişim zamanı olabilir. İyi zamanlarla yuvarlanmaya devam etmeye çalışın, ancak bu hafta sonu işler çok garipleşmeye başlarsa, onları oturtmak ve sadece haftanın derslerinin batmasına izin vermek sorun değil.


Boğa Burcu 7 Mart – 13 Mart Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta bir enerji değişimi var. Boğa, rotanı değiştirmek zorunda kalabilirsin.

Hafta, 6 Mart Pazar günü Venüs ve Mars’ın Kova burcuna girmesiyle başlıyor. Venüs gezegeninizin yöneticisidir ve yeni bir burçtan geçerken değişim rüzgarlarını hissedersiniz. Şimdi Mars’la el sıkışıyor ve hedeflerinize ulaşmak için tavizlerin gerekli olduğunu görebilirsiniz. Bu özellikle işyerinde geçerlidir, çünkü yeni işe alınanları eğitiyor veya özellikle asi bir iş arkadaşı grubuna liderlik ediyor olabilirsiniz. Sonunda her şey yoluna girecek, ancak bu hafta sabrınızı deneyebilir.

Ayrıca Pazar günü Kova burcundaki Merkür, kariyer evinizde Kuzey Düğüm ve Güney Düğüm ile kare açı yapıyor. Boğa, bir sonraki adıma o kadar odaklandığınız zamanlar vardır ki, büyük resme bakmazsınız. Ve şimdi, bir an için şirketinizin veya endüstrinizin nereye doğru gittiğini kuşbakışı görüyorsunuz. Bu içgörü, duyduğunuz bir dersten veya gördüğünüz bir YouTube videosundan gelebilir ve aniden teknolojinin veya yapay zekanın gelecekte işinizi nasıl etkileyebileceğini anlarsınız. Bu, ileriye dönük bazı ihtiyatlı seçimler yapmanıza yardımcı olacaktır.


Boğa Burcu 7 Mart – 13 Mart Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Ay’ın aynı gün Boğa burcuna geçmesiyle, gezegen yöneticiniz Venüs, 6 Mart’ta Kova’ya girdiğinde, bu zamanda diğer insanların fikirlerinden çok etkilenebilirsiniz. Bu nedenle, bugün herhangi bir fikre yerleşmeden önce her şeyi dikkatlice düşünmeye devam etmelisiniz. Sadece osmoz ile duygusal olarak da değişebilirsiniz, bu nedenle kendinizi hayatınıza neşe duygusu getirebilecek yüksek titreşimli ve mutlu bireylerle çevrelemeye çalışın. Ay aynı zamanda Venüs’le kare açı yapıyor ve beraberinde size başka bir empatik doğa katmanı ve aynı zamanda bir duygusal dinginlik duygusu getiriyor.

Sakinlik duygusu ve diğer insanlarla yakın bağ nedeniyle, özellikle en büyüleyici arkadaşlarınızla zaman geçirmek için harika bir gün. Nezaket, sevdiklerinizle istikrarlı bir iletişim kurmak için dürüstlükle el ele çalışır. Öğleden sonra, Ay Uranüs ile birleştiğinde heyecan verici bir geçiş getiriyor. Bu öğleden sonraki heyecan verici değişim elbette size bir macera duygusu getirecek, ancak aynı zamanda entelektüel bir bağlantı hissettiğiniz kişilerle biraz zaman geçirmeye çalışın ve bu fırsatı bu bağı güçlendirmek için kullanın. Herkes eğlenmek için havasında olacak. Bu nedenle, spot ışığı paylaşıldığı sürece, bu en keyifli akşam olmalı. Başkalarının her zaman karşılayamayacağı yüksek beklentilerin peşinde olun. Ama bunun dışında, harika zaman geçiriyorsun.


Boğa Burcu 7 Mart – 13 Mart Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Boğa, kariyerinize benzersiz bir şekilde odaklanacağınız yoğun bir hafta olmak üzere.

6 Mart Pazar günü Venüs ve Mars Kova’ya girdiğinde, tüm dikkatiniz profesyonel mirasınıza, kariyer yolunuza ve başarılarınıza dökülmek üzere. Bu iki gök cismini karelemenize rağmen, bu geçişlerden öğreneceğiniz çok şey var. Şimdi, Mars’ın önderlik ettiği bireysel bir hareket tarzını benimseme zamanı. Aynı zamanda Venüs, kariyer yolunuzu büyük ölçüde etkileyebilecek modern, hatta tipik olmayan taahhütleri düşünmenize yardımcı olabilir. Bu geçişler sırasında her türlü olasılığa açık olmak önemlidir. Daha sonra, Merkür 9 Mart Çarşamba günü Balık için Kova’dan ayrılıyor. Profesyonel hayallerinizin başarısındaki potansiyeli görmeye başlayacak ve hatta daha büyük profesyonel ağınıza inanılmaz derecede bağlı hissedeceksiniz. Arzularınıza yardımcı olup olamayacaklarını görmek için akranlarınızla bağlantı kurmak için bu geçişi kullanın. Ardından İkizler’deki ilk dördün, ertesi gün varlıklarınızı güvence altına almanız için sizi motive edecek.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.