Boğa Burç Yorumları 29 Mart 2022

Boğa burcunun 29 Mart 2022 Salı günü için burç yorumları neler? Boğa burcunun 29 Mart 2022 Salı günü neler bekliyor? Boğa burcunun 29 Mart 2022 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 29 Mart 2022 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 29 Mart 2022 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu 29 Mart 2022 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

29 Mart 2022 Salı Boğa Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bu kişiye nasıl hissettiğinizi söyleyin. Sorun, ciddi bir ilişkiye hazır değilseniz ve hazırsa, dürüst olun. Sorun tam tersiyse, dürüst olun. Ne olursa olsun dürüst ol.


29 Mart 2022 Salı Boğa Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Kötü bir alışkanlığı kırmaya bir adım daha yaklaştınız. Büyümek için kendini zorlamaya devam et.


29 Mart 2022 Salı Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Durum gemilerine dönüşen işbirlikleri, Boğa? Bildiğiniz gibi, ay iletişim, düşünce süreci ve yakın çevrenizden oluşan üçüncü evinizi yönetir. Ancak, rüya gibi Balık burcuna ve bugün dünyadaki dernekler, topluluk ve aidiyet duygusuyla ilgili onbirinci evinize girecek. İki kez hafifçe vurun ve sağa kaydırın; sosyal medya oyununuz oldukça başarılı. Her ne kadar haberci Merkür Koç’ta parıldasa ve gizli onikinci eviniz, rüyalar ve perde arkasındaki her şeyle, perde arkasında çalışmayı veya kimsenin bilmeden aşkını alçakgönüllü yakalamayı tercih edebilirsiniz.


29 Mart 2022 Salı Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Boğa, bugün arkadaşlıklarınızda duygusal rahatlık bulacaksınız, bu da en iyi dostlarınızla iletişim kurmak için biraz zaman ayırmanızı önemli kılıyor. Özellikle yalnız hissetmiyor olsanız bile, arkadaşlarınızın sevgisi ile çevrili olduğunuz için onların arkadaşlıkları ruhunuza şifa getirecektir. Ne yazık ki, yönetici gezegeniniz Venüs, kaderin düğümleriyle sert bir t-kare girdiğinde, bu akşam vibe biraz sertleşebilir. Bu enerji, romantik ilişkiler için özellikle zahmetli olabilir ve kendinizi o özel kişiyle bir çatışma içinde bulursanız, sabrınız ve diplomasinizden yararlanmanızı önemli hale getirir.


29 Mart 2022 Salı Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Topluluğunuzla ve özlemlerinizle bağlantı kurma zamanı, Boğa. Sabit bir dünya işareti olarak, hareket tarzınızı seçtikten sonra aşırı kararlı olma eğilimindesiniz. Böylece, sizi döngünün dışında tutabilecek tünel görüşüne yatkın olabilirsiniz. Neyse ki, Balık burcundaki ay, dikkatinizi profesyonel ağınıza ve hayallerinize çekiyor. Açık ve çevrimdışı gruplarınızla bağlantı kurmak için ay enerjisini kullanın! Arkadaşlarınızla birlikte hareket ettiklerini görmek için üsse dokunabilir, hatta başarı için uzun vadeli vizyonlarınızla yeniden bağlantı kurabilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.