Boğa Burç Yorumları 24 Mart 2022

Boğa burcunun 24 Mart 2022 Perşembe günü için burç yorumları neler? Boğa burcunun 24 Mart 2022 Perşembe günü neler bekliyor? Boğa burcunun 24 Mart 2022 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 24 Mart 2022 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 24 Mart 2022 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu 24 Mart 2022 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

24 Mart 2022 Perşembe Boğa Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Şu anda kim olduğunla tamamen temas halindesin ve bu olabildiğince seksi. Her kafayı blokta çevirirseniz çok şaşırmayın.


24 Mart 2022 Perşembe Boğa Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bugün yenilikçi fikirlerin peşine düş. Onları ne kadar az anlarsanız o kadar iyi.


24 Mart 2022 Perşembe Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Kariyerinin nereye gittiğini görüyorsun, Boğa? Kararlı bir işaret olarak, sonunda karşılığını veren uzun vadeli çabalara girişme eğilimindesiniz. Kariyeriniz, özellikle eğitiminize yatırım yaptıysanız veya profesyonel olarak büyümek için seyahat ettiyseniz, bunun mükemmel bir örneğidir. Ay dünyevi Oğlak burcunda olduğuna göre, profesyonel gelişiminizi sürdürmek için bir sonraki maceraya atılma zamanının geldiğini hissedebilirsiniz. İster bir beceriyi geliştirmek, ister eğitiminize geri dönmek, ister seyahat etmek olsun, ay enerjisi girişiminiz için buna göre plan yapmanıza yardımcı olabilir.


24 Mart 2022 Perşembe Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Boğa, Yay burcu ve iletişimsel Merkür arasındaki sert bağlantı sayesinde, arkadaşlarınız bu sabah sizden fazla ilgi istiyor olabilir. Arkadaşlarınız işe odaklanmayı zorlaştırıyorsa, sınır koymaktan suçluluk duymayın, ancak günün ilerleyen saatlerinde onlara yetişeceğinize söz verin. Şans eseri, bu öğleden sonra Luna, Oğlak burcuna ve haritanızın maneviyatı yöneten sektörüne girdiğinde daha toparlanmış hissedeceksiniz. Perdenin ötesinden gelen yeni fırsatlar ve işaretler için gözlerinizi dört açın, çünkü evren yolunuz boyunca size yardım etmeye istekli olacaktır.


24 Mart 2022 Perşembe Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ya bir aşk ilgisinden karışık sinyaller alıyorsun ya da bağlantıdan tamamen şüphe ediyorsun, Boğa. Bu, özellikle Ay’ın Yay burcundaki yolculuğunu ve birleşme, paylaşılan kaynaklar ve işbirliklerinden oluşan sekizinci eviniz düşünüldüğünde geçerlidir, çünkü aynı anda Balık burcunda Merkür ve Neptün ile çatışacaktır. Dernekler, topluluk ve dünyadaki aidiyet duygusundan oluşan onbirinci evinizin üzerinde süzülmek, sosyal yaşamınızda ve gelecek vizyonlarınızda sürtüşme yaratır. Kişisel hayatınızda bir şeyler yolunda gitmiyor ve iki dünya arasında kalıyorsunuz. Merkezinizi bulun.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.