Boğa Burç Yorumları 19 Mart 2022

Boğa burcunun 19 Mart 2022 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Boğa burcunun 19 Mart 2022 Cumartesi günü neler bekliyor? Boğa burcunun 19 Mart 2022 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 19 Mart 2022 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 19 Mart 2022 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu 19 Mart 2022 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

19 Mart 2022 Cumartesi Boğa Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bunun bitmiş bir anlaşma olmadığını biliyordun, ama daha yapılacak ne kadar çok iş olduğuna dair hiçbir fikrin yoktu. Bu kişinin sadece oyun oynama ihtimali var.


19 Mart 2022 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bu eğlenceli çatışma günü sizi güldürmeye ve öğrenmeye devam etmenizi sağlayacak.


19 Mart 2022 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Boğa, bu sabah sorumluluklarınız ve eğlenme isteğiniz arasında sıkışıp kalmış hissedebilirsiniz, çünkü Terazi ayı Merkür ile dengesiz bir açı oluşturuyor. Yapmanız gereken birkaç iş olsa da, bu dünyalarla evlenmenize yardımcı olması için en iyi arkadaşınızı bu tür görevlere davet etmek isteyebilirsiniz. Bununla birlikte, bu hafta sonu kendi bakımınız için de biraz zaman ayırmanız önemli olacak, yoksa yönetici gezegeniniz Venüs, öngörülemeyen Uranüs ile kareler halindeyken kendinizi yerin dibine sokabilirsiniz. Özellikle bu akşam Luna Satürn ile bağlantı kurduğunda kendinize bol miktarda TLC vererek kişisel kaosla savaşın.


19 Mart 2022 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Örümcek duyuların sızlıyor, bu yüzden sezgilerine güvenme Boğa. Sonuçta, dış dünyamızda bir şeyler değiştiğinde – yani kariyer, sosyal çevre – bunlar kaçınılmaz olarak kişisel hayatımızda, yani aşk ve romantizm söz konusu olduğunda, bir rol oynayacaklardır. Bu arada, göksel hükümdarınız Venüs, otoritenizin onuncu evini göz kamaştırmaya devam edecek, bu sırada burcunuzda özgürlüğü seven Uranüs ile meydan okuyacak, bu nedenle ani bir şey üzerinde inisiyatif alma dürtüsü. Bekar veya zaten romantik bir şekilde bağlı, bunun aşk bölümündeki karar verme sürecinizle, özellikle de bireysel özgürlüğünüzü ön planda tutanlarınız ile ilgisi olabilir.


19 Mart 2022 Cumartesi Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Kariyer yolunda her şey nasıl gidiyor Boğa? Kariyerinizde normalden daha fazla değişiklik olabilir, özellikle de başarılarınız veya itibarınızla nasıl özdeşleştiğinizden farklıysa. Kova’daki Venüs, kariyer yolunuzu en alışılmadık şekillerde tatlandırdığından, sırada ne olduğunu ölçmek zor olabilir. Bu nedenle, burcunuzda Uranüs ile Venüs’ün karesi zorlu olabilir ama gezinmeye değer! Rastgele profesyonel başarı için tanınmak veya alışılmadık bir taahhüdü kutlamak gibi beklenmedik bir şey olabilir. Kariyerinizin çeşitliliğini kucaklayın!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.