Boğa Burç Yorumları 15 Mart 2022

Boğa burcunun 15 Mart 2022 Salı günü için burç yorumları neler? Boğa burcunun 15 Mart 2022 Salı günü neler bekliyor? Boğa burcunun 15 Mart 2022 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 15 Mart 2022 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 15 Mart 2022 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu 15 Mart 2022 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

15 Mart 2022 Salı Boğa Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Günün büyük bir bölümünde her şey tersten görünecek, ancak bir karnaval gösterisi yerine, sizin için ilginç bir oyalanma gibi görünecek.


15 Mart 2022 Salı Boğa Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Başarılarınızla gurur duyun ve hatalarınızdan öğrendiğiniz derslerle de gurur duyun.


15 Mart 2022 Salı Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Boğa, Aslan burcu ciddi Satürn ile karşı karşıya geldiğinden, bu sabah yataktan çıkmakta zorlanabilirsiniz. Ne yazık ki, erteleme düğmesine basmak sizi işyerinde sıcak suya sokabilir, özellikle de dağınık bir şekilde gelirseniz veya vardiyanıza zamanında yetişemezseniz. Bu öğleden sonra Luna, kaderin düğümleriyle sert bir t-kareye girdiğinde aşk hayatınızdaki sorunlara dikkat edin. Bu titreşimler, geçmişten bir sevgiliyi çevrenize geri getirebilir, ancak sizi hayal kırıklığına uğratmış biriyle yeniden başlamaktan kaçınmalısınız.


15 Mart 2022 Salı Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Her şey bu kadar talepkarken kendinizi rahat ettirmek ve kendinizi evinizde hissetmek zor, Boğa. İster kişisel meselelerinizde, ister profesyonel yaşamınızda, bu enerjinin aşk hayatınıza da yansıyacağı bir sır değil. Bu nedenle, bekar ya da zaten romantik bir şekilde bağlı olsanız da, evren sizi kaçınılmaz kaosun ortasında topraklamaya ve zeninizi bulmaya teşvik ediyor. İyi haber şu ki, Merkür’ün rüya gibi Balık’tan geçişini – sosyal olarak yönlendirilen onbirinci eviniz, arkadaşlık ve topluluk aracılığıyla – düşündüğünüzde, güvenebileceğiniz bir destek sisteminiz var.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.