Boğa Burç Yorumları 1 Nisan 2022

Boğa burcunun 1 Nisan 2022 Cuma günü için burç yorumları neler? Boğa burcunun 1 Nisan 2022 Cuma günü neler bekliyor? Boğa burcunun 1 Nisan 2022 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 1 Nisan 2022 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 1 Nisan 2022 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu 1 Nisan 2022 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

1 Nisan 2022 Cuma Boğa Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Tüm insanlarınızın bir araya gelmesini ve doğru zamanda doğru şeyi yapmasını istiyorsanız, bunu emmeniz ve birlikleri yönlendiren kişi olmanız gerekir. Yine de kolay olmayacak.


1 Nisan 2022 Cuma Boğa Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Eğitim bugün sona eriyor – ilerlemeye hazırsınız, bu yüzden kanatlarınızı uzatın!


1 Nisan 2022 Cuma Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

İş algınızı ve değerlendirmenizi nasıl değiştirebilirsiniz, Boğa? Dışarıdan, sakin, havalı ve toplanmış toprak burcu gibi görünüyorsunuz. Ancak içeride, kullanılmayan muazzam bir potansiyele sahip olabilirsiniz! Neyse ki, Koç burcundaki yeni ay size önümüzdeki altı ay boyunca öfkenizi, hırsınızı ve sürüşünüzü kullanma fırsatı sunuyor. İşinizle ilgili hayal kırıklıklarınızı gidermek için bu döngüyü kullanın. Kafanızı kalıcı sıkıntılardan arındırmak, enerjinizi profesyonel hedeflerinize daha iyi odaklayabileceğiniz için içinizdeki profesyonel savaşçıya dokunmanıza yardımcı olabilir.


1 Nisan 2022 Cuma Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Koç ayı, şifalı asteroit Chiron ile kozmik bir ittifak kurarken, bu sabah erken saatlerde rüya alemlerinde şifa bulacaksınız sevgili Boğa. Bu göksel dans, haritanızın bilinçaltını yöneten bölümünü harekete geçirecek ve uyurken psişenizi düzenlemenize yardımcı olacaktır. Uyandığınızda birkaç dakika ayırın, uyurken yaşadığınız önemli karşılaşmaları not edin, çünkü bu size bir huzur ve rahatlık hissi verebilir. Bu öğleden sonra Luna tutkulu Mars’a bir öpücük göndererek akıllı ve kararlı profesyonel hamleler yapmanıza yardımcı olurken güçlü bir motivasyon duygusu sizi bulacak.


1 Nisan 2022 Cuma Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugünün Koç burcundaki yeni ayı, bilinçsiz onikinci kapanış evinizi, rüyaları ve perde arkasındaki her şeyi aydınlatacak, bu da bu zamanda kendinizi saklamaya ve içe doğru gitmeye daha yatkın olduğunuz anlamına geliyor. Bekar? Romantik bağlantılardan kaçındığınız için değil; en azından yeniden başlamadan önce geçmişinizden iyileşmeye çalışıyorsunuz. Bu, özellikle yeni ayın yaralı şifacı Chiron’a yakınlığı düşünüldüğünde geçerlidir, çünkü ileriye gidebilmek için korkularınızla ve/veya pişmanlıklarınızla yüzleşmeniz istenmektedir. Günlüğünüze yazın. şeyler üzerinde meditasyon yapın. Kendine karşı daha şefkatli ol, Boğa.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.