Boğa Aylık Burç Yorumları Neler? Boğa Burç Yorumu Nisan 2022

Boğa burcunun Nisan ayı için burç yorumları neler? Boğa burcunun Nisan ayı neler bekliyor? Boğa burcunun Nisan ayı aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun Nisan ayı iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun Nisan ayı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu Nisan ayı aylık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Boğa Burcu Nisan Ayı Aylık Aşk Burç Yorumu

Özellikle aceleci, kötü düşünülmüş olanlar başta olmak üzere, köklü değişiklikler yapma konusunda pek başarılı değilsiniz, ancak sevgili lideriniz Venus’ün bu ayın başlarında deneysel Kova ile olan ortaklığı sırasında önerdiği şey bu değil. İlerleme iyidir, özellikle de aşk söz konusu olduğunda, bu yüzden zamanı geldiğinde işleri karıştırmak için yaratıcı geçiş enerjisini kullanın.

5 Nisan’da Venüs, duygu için ticaret mantığına dönüşen hassas su burcu Balık’a geçiyor. Şu anda aşk fikrine son derece açıksınız, ancak aşırı idealist olmak hayal kırıklığına yol açabilir. Boğa, beklentilerinizi nispeten düşük tutmak, umutlarınızın tamamen kırılmasını önleyebilir.

Onuncu evde, iletişimsel Merkür, topraklanmış burcunuz için ateşli Koç’tan ayrıldığında oldukça aşırı bir enerji transferi olur ve hız yavaşladıkça ayrıntılara odaklanmanıza izin verir. Bu, kaçırmış olabileceğiniz metinleri ve DM’leri yakalamak ve sizinle mevcut veya potansiyel bir ortak arasındaki iletişim hatlarının tamamen açık olduğundan emin olmak için iyi bir zamandır.

Güneş, 19 Nisan’da ahır burcunuza giriyor ve önümüzdeki ay için son derece güvenilir, güvenilir bir insansınız. Mevcut veya potansiyel bir partnere, iyi günde ve kötü günde, hastalıkta ve sağlıkta 7/24 onların yanında olmaya adadığınızı gösterin.


Boğa Burcu Nisan Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

5 Nisan’da Venüs Balık burcuna geçtiğinde bu ay aşka dalın. Yeni tanıdıklara ve hatta arkadaşlarınızdan birine kolayca aşık olabilirsiniz. Merkür onuncu, Boğa burcunuza girdiğinde kendinizi ortaya koyun, çünkü çekiciliğiniz randevularınız üzerinde mükemmel bir ilk izlenim bırakacaktır.

Romantizmi aradığınızda, 14 Nisan’da Mars Balık’a girdiğinde başkalarına yardım ederken onu bulabilirsiniz. Ancak, on altıncısında dolunay Terazi’deyken yeni aşk ilişkinizin dengeli olduğundan emin olun. Verdiğiniz desteğin aynı miktarını alıyor musunuz?

Dolunaydan sonra bekarsanız, 19 Nisan’da güneş burcunuza girdiğinde kendinize odaklanmak için iyi bir zaman olabilir. Yeni bir kıyafet, saç randevusu ve hatta tüm vücut masajıyla kendinizi şımartın. Önce kendinle romantizm yap.

Merkür yirmi dokuzunda İkizler burcuna girdiğinde flört hayatınız hızlanacak ve sizinle aynı zevklere sahip insanları aramanıza izin verecek. 30 Nisan’da burcunuzda olan yeni ay için bir ilk tarih planlayın. Size değer verecek biri tarafından şarap içip yemek yemenize izin verin.


Boğa Burcu Nisan Ayı Aylık Burç Yorumu

Yeni bir başlangıç

Güneş Koç burcunda ve ruhsal ve psikolojik sektörünüz Boğa burcunda hareket ediyor, bu nedenle Nisan yaklaşırken daha sessiz bir aşamada olacaksınız. Bu, enerjinizi tüketen konularda gevşeme ve yeniden şarj olma ve kapanış bulma şansınız. Koç burcundaki güneş, sizi yarım kalmış işleri halletmeye ve duygusal yükü boşaltmaya teşvik eder. Bu, 19 Nisan’da güneş burcunuza girdiğinde yeni fırsatlarla meşgul olmanız için size alan verebilir.

Bu sizin için sosyal açıdan yoğun bir ay çünkü sevgili yöneticiniz Venüs 5 Nisan’da Balık burcuna, ardından 14 Nisan’da Mars’a geçiyor. Bu, romantizm ve yeni çevrelerde hareket etmek için harika fırsatlar getiriyor. Artı, onuncu ayda, zeki Merkür burcunuza geçerken, fikirlerinizi ve fikirlerinizi paylaşmayı daha kolay bulacaksınız. Sosyal medyadan hoşlanıyorsanız, şu anda takipçilerinizi artırabilirsiniz.

16 Nisan’da programınızı basitleştirmek isteyebilirsiniz çünkü Terazi burcundaki dolunay ve yaşam tarzı sektörünüz enerji seviyenizin düşmesine neden olabilir. Bu, biraz kişisel bakım ve şımartmanın size çok iyi gelebileceği bir zamandır. Ancak iş yerinde biraz drama dikkat edin.

On dokuzunda, güneş burcunuzda süzülürken kendinizi gerçekten elementinizde hissedeceksiniz. Bu, kendinizi dünyaya yansıtmak ve sizin için en anlamlı olan plan ve projelere odaklanmak için altın bir fırsattır. Güveniniz ve canlılığınız olumlu bir destek alabilir.

29 Nisan’da, güçlü Plüton uzak ufuklar sektörünüzde geri sarma aşamasına giriyor, böylece inançlarınızı yeniden yapılandırmaya hazır olabilirsiniz.

Son olarak, otuzuncu burcunuzda gerçekleşecek dinamik bir güneş tutulması, yeni bir başlangıcın yolunu açıyor. Bu güçlü tutulma, sizi evrimsel yolunuz boyunca daha da ileriye götürebilir ve büyümenizi önemli ölçüde hızlandırabilir.


Boğa Burcu Nisan Ayı Aylık İş Burç Yorumu

Bu ay ağ kurmanız ve projelerinizi ortaya çıkarmanız için harika bir zaman. 5 Nisan’da Venüs Balık’a girdiğinde, bir hafta sonra Jüpiter-Neptün kavuşumu sırasında ve Mars 14 Nisan’da Balık’a girdiğinde eski meslektaşlarınıza ulaşmayı düşünün. Çevrimiçi iş profillerinizi güncelleyin. İnsanlara merhaba demek için mesaj atın. Grafiğinizin ağ oluşturma sektöründeki tüm enerjiyle, ortaklardan biraz yardım alarak kesinlikle ün ve beğeni bulacaksınız. Kendinizi ne kadar ortaya koyarsanız, geleceğiniz için o kadar iyi olur.

Ve utangaç olma, Boğa. Otuzuncu gün burcunuzda güneş tutulması meydana gelene kadar ilgi odağı olma ihtimaliniz yüksek. Geçmişinizden insanlar, sizi hak ettiğiniz süper yıldızlığa fırlatabilecek profesyonel fırsatlar ve projeler sunabilir. Sadece bu değil, aynı zamanda banka hesabınızı artırmak için daha fazla para da alabilirsiniz. Çok ihtiyaç duyulan bir bahar tatili veya yaz tatili planlıyorsanız, tüm bu ekstra nakit para kabul edilecektir. Bu sefer ofis dışında kazandınız. Keyfini çıkarın ve kendi yararınıza kullanın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.