Boğa Aylık Burç Yorumları Neler? Boğa Burç Yorumu Mart 2022

Boğa burcunun Mart ayı için burç yorumları neler? Boğa burcunun Mart ayı neler bekliyor? Boğa burcunun Mart ayı aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun Mart ayı iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun Mart ayı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu Mart ayı aylık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Boğa Burcu Mart Ayı Aylık Burç Yorumu

Takım Başarısı

Ekip çalışması, Boğa burcu, sosyalleşme ve ağ oluşturma için harika olan, projelerin geliştiğini ve fırsatların yoğun ve hızlı bir şekilde ulaştığını görebileceğiniz bir aşamadasınız. Hem çevrimiçi hem de çevrimdışı ne kadar çok karıştırır ve karışırsanız, sizin için o kadar iyi olur. Ve başkalarıyla birlikte çalışmak, gurur duyacağınız güçlü sonuçlar getirebilir.

2 Mart’ta Balık burcundaki yeni ay, enerji veren Uranüs ve iyimser Jüpiter ile bağlantılı olduğu için altın renginde. Bir karşılaşma veya sohbet, yeni fikirleri ve projeleri harekete geçirebilir. İşbirlikleri ve grup etkinlikleri büyük bir başarı olabilir ve bir sonraki seviyeye geçmek için istekli olacaksınız.

Sevimli Venüs ile savaşçı Mars arasındaki güçlü bağ, iki haftadan biraz fazla sürer. Bu güçlü eşleşme Oğlak burcunda ve inanç sektörünüzde başlar ve Kova burcunda ve kariyer bölgenizde biter. Burada, gelişmeye başlayabilmeniz için bir tıkanıklık noktasını aşmanıza yardımcı olabilecek hareket halindeki bir süreç var.

18 Mart Başak burcundaki dolunay, boş zaman bölgenizi vurgular ve en çok sevdiğiniz aktiviteleri şımartmak için bir çağrı olabilir. Duygular yüksek olduğunda, özellikle romantizm söz konusu olduğunda pişman olacağınız kararlar verebilirsiniz. Bu ay evresi yüksek bir gelgit gibidir, bu nedenle her şey mantığı geçersiz kılabilecek duygusal enerjiyle güçlendirilmiştir.

20 Mart’ta güneş Koç burcuna ve ruhsal bölgenize girerek sessiz bir yansıma zamanını başlatıyor. Önümüzdeki dört hafta, yarım kalmış işleri birleştirmek ve artık hizmet etmeyen her şeyi bırakmak içindir. Modası geçmiş veya yıpranmış ne varsa serbest bırakılmalıdır.

Konuşkan Merkür, 27 Mart’tan itibaren Koç burcuna geçerek duygularınızla bağlantı kurmanızı ve onlar hakkında daha net konuşmanızı sağlıyor.

Son olarak, 31 Mart Koç burcundaki yeniay, daha fazla iç huzuru kazanmanıza yardımcı olabilecek meditasyon veya yoga gibi bir uygulama yapmak için mükemmeldir.


Boğa Burcu Mart Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

2 Mart’taki Balık yeniayı sırasında aya aşkı arayarak başlayın. Kendinizi ortaya koyun ve hayallerinizdeki kişiyi bulacaksınız. Ağ aracılığıyla veya bir ofis partisinde biriyle tanışmak, beşinci ayda Venüs ve Mars Kova’ya girdiğinde kıvılcımlara yol açabilir. Ancak, bunu gizli tutmaya çalışın.

9 Mart’ta Merkür Balık burcuna geçtiğinde flört etmeye devam edin. En iyi randevu geceniz on sekizinci Başak dolunayında. Boğa, özel becerilerini sergileyebileceğin yaratıcı, şehvetli bir randevuya çık! *göz kırp*

Bununla birlikte, 20 Mart’ta güneş Koç burcuna girdiğinde ayın ikinci yarısı kalp kırıklığı yaratabilir. Öfkeler yükseldiğinde ve ilişki hayalleriniz gerçeğe uymadığında ayrılıklar mümkündür. Özellikle gizli aşk ilişkiniz, Merkür’ün 27’sinde Koç’a girmesiyle ortaya çıkar ve her şeyi havaya uçurur.

31 Mart Koç burcunda yeniay olduğunda flört etmeye kısa bir ara verin. Romantik mutluluğa ulaşmak için, önce kendiniz üzerinde çalışmak gerekse bile, özel olarak biraz şifa yapın ve kendinize küçük flört hedefleri belirleyin.


Boğa Burcu Mart Ayı Aylık İş Burç Yorumu

Evden çalışıyorsanız, ayın ilk birkaç gününde işler biraz gergin olabilir. Venüs ve Mars, 5 Mart’ta Kova burcunda hizalanarak kariyerinizi aydınlatan evlere dengesiz enerji getiriyor. Ev dışında çalışıyorsanız, Boğa, iş stresini eve getirmemeye dikkat edin.

Balık burcunun ikinci ayı, iş anlaşmalarını kapatmanıza veya yeni bir pozisyon almanıza yardımcı olabilir. Sadece ilişkilerinizin işinizi nasıl etkilediğine dikkat edin ve tam tersini yapın ve ikisini nasıl dengeleyebileceğinize odaklanın.

18 Mart’taki Başak dolunayı, ayın ikinci yarısında ağınızı genişletmek için size enerji veriyor. Bu gün sosyalleştiğinizden emin olun ve size inanan ve profesyonel olarak ilerlemenize yardımcı olabilecek insanlarla dirsek ovun.

Güneş yirminci ayda Koç burcuna geçiyor ve haritanızın yaratıcı ifadeyi yöneten alanını aydınlatıyor, bu yüzden bundan yararlanmaya çalışın.

Merkür 27 Mart’ta Koç burcuna geçtiğinde projeleri ikinci plana atmak isteyebilirsiniz, bu da size tekrar ilerlemeden önce durup tüm meseleler üzerinde düşünmeniz için bir an sunar.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.