Başak Haftalık Burç Yorumları (14 Mart – 20 Mart Haftası)

Başak burcunun 14 Mart – 20 Mart haftası için burç yorumları neler? Başak burcunun 14 Mart – 20 Mart haftası neler bekliyor? Başak burcunun 14 Mart – 20 Mart haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Başak burcunun 14 Mart – 20 Mart haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Başak burcunun 14 Mart – 20 Mart haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Başak burcu 14 Mart – 20 Mart haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Başak Burcu 14 Mart – 20 Mart Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Bu haftanın başında sıkı durun ve zaten dolu olan tabağınıza yeni bir şey eklemeyin. Ne kadar havalı veya davetkar olursa olsun, daha fazla iş üstlenemezsiniz, bu yüzden zarafetle eğilerek pratik yapın. Haftanın ilerleyen saatlerinde kendinizi para sorunlarıyla karşı karşıya bulursanız, hiçbir şey için acele etmeyin. Onlarla vakit geçirmeniz gerekecek. Geçmişte ne kadar zor görünürse görünsün, bu hafta sonu herhangi bir bulmacayı çözebileceksiniz. O gizemli tatlıya adım atmak için harika bir zaman.


Başak Burcu 14 Mart – 20 Mart Haftası Haftalık Burç Yorumu

Başak, bu hafta romantik bir karşılaşma yaşayabilirsiniz.

Hafta 13 Mart Pazar günü Balık burcundaki güneşin ilişkiler evinizde Neptün ile kavuşum yapmasıyla başlıyor. Aşk arıyorsanız, bugün romantizm bulabilirsiniz. Başak, bu mutlaka sağlam bir ilişki olacağı anlamına gelmez, ancak kalbini eriten güzel bir çift göze sahip olabilirler. Bugün kendinizi romantizme kaptırabilir, birinin kulağınıza fısıldayan tatlı sözlerine kapılabilirsiniz. Zaten bir aşk ilişkiniz varsa, bunu bir şampanya ve çilek akşamı yapın ya da yatağa gül yaprakları serpin.

Haftanın ortasına doğru, 17 Mart Perşembe günü, Balık burcundaki Merkür, macera evinizde Boğa burcundaki Uranüs ile altmışlık açı yapıyor. Bugün özellikle canınız sıkılabilir ve özgürleşmeye hazır olabilirsiniz. Başak, iş yerinde nasıl masanızdan bağımsızlaşabileceğinizi ve yolda nasıl para kazanabileceğinizi düşünüyor olabilirsiniz. Evinizi satıp bir minibüs almak veya çocuklarınızı bir yelkenliye bindirip daha önce hiç gitmediğiniz yerlere gitmek isteyebilirsiniz. Bunlar büyük hayaller ve şimdi ileriye doğru birkaç adım atabilirsiniz. Bugün, çılgınca tahmin edilemez olabilirsiniz ve bu, geleceğinize fayda sağlayabilir.


Başak Burcu 14 Mart – 20 Mart Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Partnerinizi gerçekte oldukları kişi olarak görmeye ve kusurlarını kabul etmeye başlıyorsunuz. Eskiler, işleri yoluna koymadan ilişkiyi kurtarırdın. Şimdi ikinizin de birlikte işbirliği içinde büyüyebileceğinizi keşfediyorsunuz. Bu, güneş ve Neptün 13 Mart’ta ortaklıklarla ilgili yedinci evinizde hizaya girdiğinde netleşecek. Buradaki zorluk, eski güzel günleri düşünmeyi bırakıp mevcut duruma odaklanmaktır. Evet, hepimiz işlerin nasıl olduğuna dair hayallerimizde ve vizyonlarımızda kaybolmak istiyoruz. Ancak bu, daha acil meselelerle uğraşırken gerçekte yaşamamıza gerçekten izin vermiyor.

Bu hafta, partnerinizle birlikte bir birim olarak büyümenizi sağlayacak bir işbirliği planı yapmanıza olanak tanır. Birbirinize olan bağlılığınız sağlam olacak. Üzerinde çalışmanız gereken tek şey, eşiniz ve kendiniz için daha kolay olmaktır. Gerçek Başak formunda, kendinizi hırpalama ve kin besleme eğilimindesiniz. Bırakmak, ikinizin de ortaklığınızda şaşırtıcı ve sevgi dolu yeni bir aşamaya adım atmanıza izin verecektir.


Başak Burcu 14 Mart – 20 Mart Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Hafta ilerledikçe, iş arkadaşlarınızla ve profesyonel taahhütlerle yeni zirveleri keşfetme fırsatları, Başak.

Güneşin 13 Mart Pazar günü Balık burcundaki Neptün ile kavuşum yaptığı haftanın başında umuttan başka bir şey hissetmek mümkün değil. Bu büyülü kavuşum sırasında mesleki sorumluluklarınızı idealize edebilirsiniz. Neler yapabileceğinizi ve kimlerle çalışabileceğinizi hayal ederken zihninizin “ya olsaydı” ile dolaşması kolay olabilir. Ancak, Neptün’ün anlaşılması zor enerjisi biraz kafa karışıklığına ve yanılgıya neden olabileceğinden, şu anda herhangi bir yeni taahhütte bulunma konusunda dikkatli olun. Bu bağlantı sırasında tüm iş ayrıntılarını üç kez kontrol ettiğinizden emin olun. Haftanın ilerleyen saatlerinde, Balık burcundaki Merkür, Boğa burcundaki Uranüs ile altmışlık açı yaptığında aniden şaşırtıcı bir şey ortaya çıkabilir. Bu süre zarfında yeni fikirler veya genişleme fırsatları ortaya çıkabilir! Bir meslektaşınız size ipucu bile verebilir, bu da daha önce düşünmemiş olabileceğiniz bir yolu keşfetmenize olanak tanır. Ufukta öğrenme veya seyahat etme fırsatları olabilir. Ardından, 18 Mart Cuma günü, profesyonel olarak ne kadar geliştiğinizi temsil ettiği için burcunuzda dolunay parlıyor!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.