Başak Burç Yorumları 9 Mart 2022

Başak burcunun 9 Mart 2022 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Başak burcunun 9 Mart 2022 Çarşamba günü neler bekliyor? Başak burcunun 9 Mart 2022 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Başak burcunun 9 Mart 2022 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Başak burcunun 9 Mart 2022 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Başak burcu 9 Mart 2022 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

9 Mart 2022 Çarşamba Başak Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Oldukça iyi tanıdığınız biriyle sohbet ederken büyük, güçlü ve yoğun bir şey sizi yıkar. İkiniz de hissedebilirsiniz, ancak bir süre bu konuda ne yapacağınızdan emin olmayacaksınız.


9 Mart 2022 Çarşamba Başak Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bunu yapmak için hayal etmeniz yeterli! Hayal gücünüzü yeni hedefler üzerinde çalıştırın.


9 Mart 2022 Çarşamba Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

İkizler ayı şifalı asteroit Chiron ile destekleyici bir bağlantı paylaştığı için, sevgili Başak, bu sabah çizgiler çizmekten, fikirlerinizi paylaşmaktan veya ağırlığınızı biraz ofise vermekten korkmayın. Tipik olarak bir takım oyuncusu olmanıza ve iş arkadaşlarınıza her zaman yardım etmeye ve işinizde fazladan yol kat etmeye istekli olsanız da, çabalarınız için uygun bir kredi almadığınızı düşünüyorsanız, konuşmanız gerekebilir. Bu akşam, yönetici gezegeniniz Merkür hassas Balık burcuna girdiğinde, önümüzdeki birkaç hafta boyunca düşüncelerinize ve sözlerinize rüya gibi ve şiirsel bir enerji getirdiğinde bir değişim hissedeceksiniz.


9 Mart 2022 Çarşamba Başak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Başak, çalışma ilişkilerinizi ve yükümlülüklerinizi nasıl farklı bir şekilde yönlendirebilirsiniz? Son birkaç hafta boyunca, Merkür Kova’da işyerinde benzersiz konuşmalar getirdi. Ancak bu konuşmalardan bazıları, Merkür’ün Balık’ta yapabileceği daha şefkatli bir dokunuşa ihtiyaç duyabilir. Şimdi karşı burcunuzda, Merkür size profesyonel taahhütleriniz hakkında daha idealist bir algı verecektir. Zıt burcunuzun zihnine eğilmeye, bir Balık gibi konuşmaya ve müzakerelerde gezinmeye teşvik ediliyorsunuz. Öyleyse, her şeyin yoluna gireceğini, ancak gerçekte bir şekilde temelli kalacağını umalım!


9 Mart 2022 Çarşamba Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bilgili gezegen yöneticiniz Merkür, bugün Balık burcunda yıllık ilk çıkışını yapıyor ve taahhüt ettiğiniz yedinci ev anlaşmaları, uzlaşma ve diğer önemli kişiler olan Başak’a netlik ve ivme getiriyor. Parlak iletişim becerilerinize rağmen, göksel yöneticiniz Merkür, Balık burcundan geçerken “zararına” sahiptir. Anlamı: Doğrudan ve pratik olarak iletişim kurmak yerine, bu zamanda sevginize karışık sinyaller göndermeye daha yatkınsınız. Bu arada, ayın onuncu otorite eviniz olan İkizler’e geçişi üzerine, inisiyatif almaya teşvik ediliyorsunuz, bu yüzden bu zamanda suları test etmekten korkmayın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.