Başak Burç Yorumları 8 Mart 2022

Başak burcunun 8 Mart 2022 Salı günü için burç yorumları neler? Başak burcunun 8 Mart 2022 Salı günü neler bekliyor? Başak burcunun 8 Mart 2022 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Başak burcunun 8 Mart 2022 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Başak burcunun 8 Mart 2022 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Başak burcu 8 Mart 2022 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

8 Mart 2022 Salı Başak Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Gücü aldınız ve bir bonus tur attınız. Şimdi puanladığınız her puan karmik toplamınıza ekleniyor, bu yüzden aggro olun ve hamlenizi yapın.


8 Mart 2022 Salı Başak Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bugün hedeflerinizin peşinden gitmemek için hiçbir mazeret yok. İhtiyacınız olursa yardım isteyin.


8 Mart 2022 Salı Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Başak, bu sabah, Boğa burcu yoğun Plüton ile bağlantı kurarken, güneş beşinci ve dokuzuncu evlerinizi aktive ederken, mistik ve gizemli bir titreşim auranızı perdeleyecek. Bu sabah görünümünüze biraz drama eklemek için kendinize izin verin, çünkü bu titreşimler size güçlü bir izlenim bırakmanız için ilham verecek. Enerji, öğleden sonra çarpmalarından ve ayın havadar İkizler’e kaymasından hemen önce aydınlanacak. Odağınız profesyonel görevlere ve hedeflere kayacak ve iş günü sona ermeden önce ele alınması gereken herhangi bir işle ilgilenmenize yardımcı olacak. Sadece kendinizi fazla çalıştırmamaya çalışın ve stres seviyenizi izlediğinizden emin olun.


8 Mart 2022 Salı Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Dört gözle bekleyecek çok şey var, ama yine de korkuyla boğulmuşsun. Başak, bu, kalbinin arzuları veya potansiyel bir aşk ilgisi etrafında dönebilir. Ancak bu enerji doğru bir şekilde kullanılırsa, önemli bir dönüşüm potansiyeli vardır. Örneğin, macera, genişleme ve inanç sistemleriyle ilgili dokuzuncu eviniz olan istikrar arayan Boğa’da ayın yolculuğunun ortasında Luna, aşk, tutku ve zevkle ilgili romantik beşinci eviniz aracılığıyla eş zamanlı olarak güç merkezi Plüton’u Oğlak’ta üçgen yapacak. Son birkaç ayda aşk diliniz ve özel hayatınız nasıl değişti? Aşkı çevreleyen eski inanç sistemleri ve ideolojiler ön plana çıkıyor.


8 Mart 2022 Salı Başak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Kariyer yolun için sonsuz olasılık var, Başak! İkizler’deki taze basılmış ay merakınızı çekiyor. Meraklı ay, olasılık alanınızda keşif yapmak istediğinden, zihniniz yeni fikirler ve potansiyel fırsatlarla dolaşmaya başlıyor. Ay, sabit Kova’da hem Venüs hem de Mars’ı üçgen yaptığından, mevcut günlük operasyonlarınızın kariyer yolunuzun uzun oyununda bir rol oynadığını görebilirsiniz. Şu anda ne yaptığınızı ve mevcut konumunuzu mesleki gelişiminizi sürdürmek için nasıl kullanabileceğinizi düşünün.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.