Başak Burç Yorumları 5 Mart 2022

Başak burcunun 5 Mart 2022 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Başak burcunun 5 Mart 2022 Cumartesi günü neler bekliyor? Başak burcunun 5 Mart 2022 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Başak burcunun 5 Mart 2022 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Başak burcunun 5 Mart 2022 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Başak burcu 5 Mart 2022 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

5 Mart 2022 Cumartesi Başak Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Sizin için ne harika bir gün — yetenekleriniz ve geniş organizasyonel dayanıklılığınız fark edilmenizi sağlayacak. (Sonunda!) Yeni biriyle (ve umarım şirin) harika planlarınız ve projeleriniz hakkında bir sohbet başlatın.


5 Mart 2022 Cumartesi Başak Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Vizyonunuza inanın. Daha önce hiç olmadığı gibi, iyiyi ve kötüyü gerçekte oldukları gibi görürsünüz.


5 Mart 2022 Cumartesi Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bekar ya da romantik bir şekilde bağlı, aşk kesinlikle bugün yıldızlarda yazılıyor, Başak. En iyi kısım? Bu özellikle sizin için doğrudur, çünkü güneş Balık’ta şanslı Jüpiter ile güçlerini birleştirecek ve bu da, taahhüt ettiğiniz yedinci evinize genişleme ve kutsamalar, uzlaşma ve diğer önemli şeyler getirecektir. Başka dünyaya ait ve tesadüfi, teslim olma ve bir inanç sıçraması yapma yeteneğiniz uzun bir yol kat ediyor, bu yüzden bilinmeyen korkunuzun bu yeni yolculuğun önüne geçmesine izin vermeyin. Ayın, samimi sekizinci birleşme evinizi tutuşturmaya devam edeceğini unutmayın, bu nedenle tutkularınızı evcilleştirmenin söylemesi yapmaktan daha kolaydır.


5 Mart 2022 Cumartesi Başak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Başak, baştan başlaman gerekebilir. Mars ve Venüs bugün Oğlak burcunda Plüton ile kavuşum yaparken, yaratıcı çabalarınız yeniden inşa ediliyor. Pluto, Mars’ı hırsının gücü hakkında düşünmeye teşvik eder ve yaratıcı projelerle eylemin gidişatına ciddi şekilde bakmanız gerekebileceğini ima eder. Pluto sanatsal Venüs’ü dönüştürebildiğinden, görevlerinize farklı bir yaklaşım benimseme eğiliminde olabilirsiniz. Birlikte, kozmik enerji, sanatsal vizyonunuzun başka bir yöne gidip diğer yeteneklerinizden yararlanıp yararlanamayacağını görmenin zamanı geldiğini ima edebilir.


5 Mart 2022 Cumartesi Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Koç ayı Satürn ve Merkür ile bağlantı kurarken, altıncı ve sekizinci evlerinizi harekete geçirirken, bugün hayatınızı düzene sokmak için ilham hissedeceksiniz, tatlı Başak. Bu titreşimler, hayatınızdaki istenmeyen öğeleri veya karışıklıkları temizlemek için mükemmeldir, ancak bunun yalnızca fiziksel alemler için geçerli olması gerekmez. Günlük yaşamınızdan stresi kaldırmak, sosyal medyada tetikleyici içerik yayınlayan insanları takip etmeyi bırakmayı da içerebilir, bu nedenle birkaç dijital bağı da kesmeniz gerekiyorsa geri adım atmayın. Büyü saati yaklaşırken, Venüs ve Mars Kova’ya girdiklerinde ve önümüzdeki birkaç hafta boyunca refahınıza büyük bir odaklanmayla bu gece bir değişim fark edeceksiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.