Başak Burç Yorumları 31 Mart 2022

Başak burcunun 31 Mart 2022 Perşembe günü için burç yorumları neler? Başak burcunun 31 Mart 2022 Perşembe günü neler bekliyor? Başak burcunun 31 Mart 2022 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Başak burcunun 31 Mart 2022 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Başak burcunun 31 Mart 2022 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Başak burcu 31 Mart 2022 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

31 Mart 2022 Perşembe Başak Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

‘Çok meşgul’, arkadaşlardan kaçmak için meşru bir bahane olabilir. Herkesi mutlu etmeye çalışırken kendinizi yormayın.


31 Mart 2022 Perşembe Başak Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Karmaşık fikirlere değer verme ve bunları tercüme etme yeteneğiniz bugün keskindir. Tercüman olun.


31 Mart 2022 Perşembe Başak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Profesyonel ve finansal dönüşümünüz için ateşi ateşleyin, Başak. Ay bugün Koç burcuna girerken yatırımlarınızda ve dönüşümünüzde ilerleme arzunuz ivme kazanıyor. Ateşli enerji sayesinde, finans tutkunuz bu ay enerjisiyle ısınır ve varlıklarınızı, yatırımlarınızı ve karşılıklı yarar sağlayan ortaklıklarınızı dönüştürme arzunuzu harekete geçirir. Ay enerjisi biraz dürtüsel olabileceğinden, herhangi bir şey olursa, doğaçlama bir karar vermemeye çalışın. Hızlı bir karar doğru bir karar olmayabilir. Ancak, ne yapmak ya da uygulamak istediğiniz hakkında konuşmalar başlatarak öncülük edebilirsiniz.


31 Mart 2022 Perşembe Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Başak, bugün bağlantıların ve konuşmaların derinleşebilir, Koç burcunda yoğun bağların hüküm sürdüğü sektörde seyahat ediyor. Bu titreşimler, özellikle Luna’nın iletişimsel Merkür ile kozmik bir ittifak kurduğu bu akşam, açılmak ve diğerlerini içeri almak için mükemmeldir. Ancak, yalnızca arkadaşınıza sorgusuz sualsiz güvenebileceğinize inanıyorsanız, paylaşmaya çağrılmalısınız. Gün sona erdiğinde, yeni ay tezahür eder ve sizden önümüzdeki altı ay boyunca nasıl bir dönüşüm geçirmek istediğinize dair niyetler belirlemenizi ister. Sonuçları gerçekten görmek istiyorsanız, süreçte bazı kişisel değişiklikler yapmaya hazır olun.


31 Mart 2022 Perşembe Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Konuşmanın zamanı geldi mi Başak? Siz ve tatlı aşkınız arasında bekleyen bir konuşma yoksa, bu süre zarfında bir şeyler üzerinde çok kafa yoruyor olabilirsiniz. Belki romantik bir bağlantının yoğunluğuyla veya önemli biriyle paylaştığınız varlıklar/kaynaklarla ilgilidir. Her iki durumda da, ay, sekizinci seks eviniz, birleşmeler, enerjik değişimler ve ruh eşi bağlantıları aracılığıyla Koç’taki gezegen yöneticiniz Merkür ile güçlerini birleştirecek ve gününüze dinamik ve ilgi çekici bir katman ekleyecek. Bu aynı zamanda yakınlık ve bilinçsizce yarattığınız sınırlayıcı inanç sistemleri konusundaki bakış açınızla da konuşabilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.