Başak Burç Yorumları 25 Mart 2022

Başak burcunun 25 Mart 2022 Cuma günü için burç yorumları neler? Başak burcunun 25 Mart 2022 Cuma günü neler bekliyor? Başak burcunun 25 Mart 2022 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Başak burcunun 25 Mart 2022 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Başak burcunun 25 Mart 2022 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Başak burcu 25 Mart 2022 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

25 Mart 2022 Cuma Başak Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Mümkünse yola çıkın. Kısa bir günlük gezi bile, bol gün ışığı görecek kadar moralinizi yükseltecektir. Bugün başlayan daha uzun bir yolculuk sorunsuz geçecek.


25 Mart 2022 Cuma Başak Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bir şeyleri düşünmenin sizi aydınlatacağı bir tefekkür dönemine giriyorsunuz.


25 Mart 2022 Cuma Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Başak, bu sabah Oğlak burcu şifalı asteroit Chiron ile sert bir kare oluştururken kendinizden, stilinizden ve kariyerinizden kopuk hissedebilirsiniz. Şüphesiz dönüşüm için aç olacaksınız, özellikle nasıl değişeceğinizden emin değilseniz, onu organik olarak kucaklamakta zorlanabilirsiniz. Bu enerji biraz tuhaflaşsa da, özellikle büyük yaşam değişimleri sürecindeyseniz, şu anda kendinizi tanımlamanız gerektiği gibi hissetmemeye çalışın. Neyse ki, öğleden sonra Luna devrim niteliğindeki Uranüs’e bir öpücük göndererek, ruhunuzu kirletmiş olabilecek herhangi bir sisten kurtulmanıza yardımcı olacak bu dengesiz titreşimler dağılacak.


25 Mart 2022 Cuma Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kendini hissediyorsun ve rolüne bakıyorsun, Başak. Bu, özellikle ayın Oğlak burcuna geçişi ve aşk, tutku, zevk ve kendini ifade etme ile ilgili romantik beşinci eviniz düşünüldüğünde geçerlidir. Vintage görünüm ve klas bir estetik çekiciliğinizin bir parçası, bu yüzden kötü benliğinize devam edin. Daha da önemlisi, ay, macera, fırsat ve bilinmeyen bölgelerden oluşan geniş dokuzuncu eviniz aracılığıyla özgürlüğü seven Uranüs ile uyum içinde olacak ve sizi aşk için risk almaya ve kalbinizi takip etmeye teşvik edecek. Daha zorlu bir notta, ay yaralı şifacı Chiron ile yüzleşecek ve yakınlık korkunuza ışık tutacak.


25 Mart 2022 Cuma Başak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Sana ne ilham veriyor, Başak? Yaratıcılığınız, tutkunuz ve yeteneğiniz, özellikle de rolünüzü kişiselleştirebiliyorsanız, işinizin arkasında büyük bir itici güç olabilir. Bir tutku projesi başlatmakta veya bir göreve dönüşmekte tereddüt ettiyseniz, duruma yükselmek için kozmik teşvikiniz olarak Oğlak burcundaki son çeyrek ayı kullanın! Ay evresi biraz stresli olacak çünkü işte size ilham veren şeyi şimdi ya da hiç yapmamış gibi hissedebilirsiniz. Ancak stresinizi bırakırsanız, ilhamınızı takip ettiğiniz için başarılı hissedeceksiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.