Başak Burç Yorumları 23 Mart 2022

Başak burcunun 23 Mart 2022 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Başak burcunun 23 Mart 2022 Çarşamba günü neler bekliyor? Başak burcunun 23 Mart 2022 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Başak burcunun 23 Mart 2022 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Başak burcunun 23 Mart 2022 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Başak burcu 23 Mart 2022 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

23 Mart 2022 Çarşamba Başak Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Öğleden sonrayı kim olduğunu hayal ederek geçirmeyi dilerdiniz, ancak bir iş arkadaşınız dikkatinizi dağıtıyor (ve sizi deli ediyor). Bazı insanlar alt metinden anlamaz.


23 Mart 2022 Çarşamba Başak Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Kendiniz hakkında bir şeyler öğrenmenin en iyi yolu seyahat etmektir. Şimdi bir gezi planlayın.


23 Mart 2022 Çarşamba Başak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Yeni düzenlemeler veya sorumluluklar üstlenmekten uzak durun, Başak. Yeni bir çalışma ilişkisinden, bağlılıktan ve hatta önceden var olan bir ilişkideki değişikliklerden söz edilebilir. Merkür bugün Balık burcunda Neptün ile kavuşum yaptığından, bu yönler hakkında konuşmalar kolayca akabilir. Aklınız doğru yerde olsa da, Neptün’ün etkisi bir kafa karışıklığı ve yanılgı katmanı ekleyebileceğinden, herhangi bir kararı başka bir gün için masaya koymak en iyisidir. Neptün şeffaflık eksikliği anlamına gelebileceğinden, yeni bir şey taahhüt etmek veya önceden var olan bir düzenlemeyi ayarlamak, öngörülemeyen bir gri alanla gelebilir.


23 Mart 2022 Çarşamba Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Yönetici gezegeniniz Merkür mistik Neptün’e uyum sağlarken, ister bekar ister bir ilişki içinde olun, romantizm bugün sizi bulacaktır. Bu gezegensel ittifak, sizi birkaç saatliğine de olsa gerçeklikten kaçmak için mükemmel, rüya gibi bir havayla kutsayacak. Sorumluluklarınızdan kaçmamaya çalışın, yoksa daha sonra yetişmeye çalışırken takılıp kalabilirsiniz. Bir ilişkiniz varsa, sevgilinizin ayaklarını yerden keserken bağınızı güçlendirecek güzel bir şey yapmaya çalışın. Bekarsanız, bu enerji iyi yemek yemek, banyoda kaybolmak ve akşamı ciddi bir rahatlama ve kişisel bakıma ayırmak için idealdir.


23 Mart 2022 Çarşamba Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay bugün Yay burcuna giriyor ve dördüncü evinize, aile meselelerinize ve en içteki hislerinize daha fazla vurgu yapıyor, bu da şu anda büyük olasılıkla iç gözlemci hissettiğiniz anlamına geliyor. Başak, diğer önemli kişiyle farklı davranıyor olabilirsin, ama bu umutsuzluğa kapılmamak için bir neden değil. Aksine, bekar veya zaten romantik bir şekilde bağlı olmanıza rağmen, Ay’ın Kova’daki hem Mars hem de Venüs ile bağlantısı, kişisel özgürlüğünüzün yanı sıra kişisel bakım ritüellerine de öncelik vermenizi istiyor. Ancak, ilişki sektörünüzde ayın Jüpiter’e karesi göz önüne alındığında, iletişim anahtardır. Çok fazla alan kafa karışıklığına neden olabilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.