Başak Burç Yorumları 21 Mart 2022

Başak burcunun 21 Mart 2022 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Başak burcunun 21 Mart 2022 Pazartesi günü neler bekliyor? Başak burcunun 21 Mart 2022 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Başak burcunun 21 Mart 2022 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Başak burcunun 21 Mart 2022 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Başak burcu 21 Mart 2022 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

21 Mart 2022 Pazartesi Başak Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Herkes senin kadar organize değilse sorun değil. Yani birkaç adım arkanızdalar. Ne olmuş? Kendi hızlarında gidiyorlar. Yakında yakalarlar.


21 Mart 2022 Pazartesi Başak Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Yeni projelere veya ilişkilere dahil olmak, şu anda zamanınızı iyi bir şekilde kullanmaz.


21 Mart 2022 Pazartesi Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Alışılmadık yaklaşımınız mutlaka duygularınızla rezonansa girmez, bu yüzden yeniden bir araya gelmek için bir saniye ayırın, Başak. Tek ve ezici? Ay, için için yanan Akrep ve iletişim, düşünce süreçleri ve yakın çevreyle ilgili meraklı üçüncü eviniz ile parıldarken, muhtemelen birisiyle olan etkileşiminizi kafanızda tekrar tekrar oynuyorsunuz. Bunda yanlış bir şey yok, bunun dışında Luna’nın Mars ve Venüs’ün Kova’daki karesi, varsayılan yaklaşımınız (aynı zamanda en organik olan) ile almayı seçtiğiniz strateji arasında sürtüşme yaratır. Uzak ve hatta belki biraz asi, bunun işleri karmaşıklaştırıp karıştırmadığına dikkat edin.


21 Mart 2022 Pazartesi Başak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Basit bir sohbet yeni servetlere yol açabilir, Başak! Bir şey yapmak veya bir çalışma ilişkisini meyveye getirmek istiyorsanız, Merkür Balık’ta Jüpiter ile kavuşum yaparken bunun hakkında konuşun. Bu kavuşum zıt burcunuzda olsa da, enerjinin üretken ve profesyonel olduğunu görebilirsiniz. Yeni bir anlaşma yapmak veya devam eden bir iş ilişkisini değiştirmek gibi bir fikriniz varsa, şimdi bunu konuşmanın tam zamanı. Bugün birlikte çalışmayı planladığınız meslektaşınız veya müşterinizle fikirlerinizi umutla paylaşmak için konuşmak için zaman ayırın.


21 Mart 2022 Pazartesi Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Başak, bu sabah Akrep ayı, Mars ve Uranüs arasındaki sert t-kare yüzünden hüsrana uğrayabilirsin. İş arkadaşlarınız arasındaki beceriksizlik, kaosa sürüklenirken ve diğer insanların pisliklerini temizlemeye zorlanırken, yolda kalmak için çabalamanıza neden olabilir. Sizi bulan herhangi bir kargaşada sakin kalmak için elinizden gelenin en iyisini yapın, ancak sorumlu olmadığınız ekstra görevleri üstlenmek zorunda olduğunuzu düşünmeyin. Neyse ki, Luna Jüpiter ve Merkür ile bağlantı kurarken, hava ve ruh haliniz öğleden sonra değişecek ve neşeniz ve netliğinizle yeniden bağlantı kurmanıza izin verecek.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.